Nokkavat popot

Lilou's Crush

Täällä hyrisee joku nyt tyytyväisyydestä. Zaran aleen päätyi juuri se kenkäpari, mitä olin katsellut, ja ainoastaan omassa koossani.

Tepsuttelin koko päivän näissä pitkänokkaisissa kengissä ja vajaamittaisissa lahkeissani. Kyllä miestä aamulla vähän yskitytti yhdistelmä, mutta enpä sitä ole ennenkään häntä varten pukeutunut -jotain on jo hän oppinut, ja nieli enimmät hihityksensä tuumaten, että kohta tuo varmasti näyttää hänestä jo ihan normaalilta. Niin kävi sata vuotta sitten pillifarkuille, niin kävi housuhameelle, samoin korkeavyötäröisille pöksyille, niin kävi ylipäätään "munanmuotoisille" vaatteille, terveyssandaaleille... eli varmasti silmänsä turtuu tähänkin komboon.

Mutta nämä nahkakengät vielä: kapea kärki tuo toki koipeen lisää senttejä, mutta mikä yltiömäinen mukavuus. Astetta korkeampi varsi, pukemista helpottavat venykkeet, kapea kantakuppi ja mukava pikku korko... täydellistä, siistiä ja hauskaa askelkeveyttä kuudenkympin hintaan. 

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Oohh!! Tuo on kyllä niin sua ♡! Sopii :D

Hertta
Lilou's Crush

Eiksoo :) niin tykkäsin! Piti laittaa tänäänkin, mutta eihän ne pillifarkkujen lahkeisiin mahtuneet.

Mia K.
Voi taivas

Okei :))

Tota, mä pidän tollasii ihan siis pillien päällä ;) en ees yritä tunkee niitä lahkeita varsien päälle... ☆

Hertta
Lilou's Crush

Näihin ei mahdu farkut siis sisään, ovat sen verran napakat, ja tuo mitta on kanssa ehkä vähän hassu simmottiin? Ainakin omaan silmään, kun ei ole perusnilkkuri eikä saapaskaan. Tai tiedä nyt sitten :) Mutta hameella mentiin tänään, nokat pystyssä :D

Miilla (Ei varmistettu)

Heissan, kiitoksia blogista. Liian harvoin tulee kommentoitua, ei(muka)ehdi jne. Mutta hymyssä suin luetaan joka postaus!
-Popot on makeet, etenkin tuo vähän korkeampi varsi.. Ja miehet tyyli mielipiteineen! :D
-Emmerdale, koukussa ollaan, ainoa mitä tv:stä tulee katsottua (sekin Katsomosta kun poika nukahtanut) Ja jep, kotiäiti mutta katsoin sitä jo ennen lapsen syntymää :D
-Pöpöistä en viitsi edes aloittaa.. Nimimerk. Lokakuussa viimeksi oltu terveinä.
-Viimeisenä vielä yksi kysymys teidän matkarattaista, koska joulumme kruunasi lentojen varaus Losiin helmikuulle!!! Iik ja jaiks, ollaan lennetty pojan kanssa vain yksi lyhyt lento, mutta pakko nyt lähteä ennenkuin toinen on 2v. Arvatenkin yoyo:t houkuttais mutta mietin mahtuuko niihin hyvin isohko lähes 2v poika (about 90cm/14kg täyttä lihasta ;) Eikös teillä ollu vastaava Dubain reissu ennenkuin teidän pienin täytti 2v? Kärryilittekö tai nukkuko silloin vaunuissa..

Kiitos ja paljonpaljok onnenhetkiä vuoteen 2017!!!

T. Milla

Hertta
Lilou's Crush

Kiva kuulla että luet :)

Ja haa, ylävitoset Emmentaalista! Samoin katsoin kyllä sitä jo aiemmin, nyt kun muistelen, opiskeluaikoina etenkin. Ja toivottavasti pian paranetta koko konkkaronkka!

Meillä oli tosiaan nuo rattaat viimeksi Dubaissa, silloin tyttö oli reilut 1,5v, ja aika keskiverronkokoinen tyttölapsi, eli vähän pienempi kuin teidän poju nyt. Nukkui vaunuissa ja vähän suostui istumaankin vielä tuolloin, unet eivät toki niin pitkät reissussa olleet kuin kotona ja mukavassa kuppi-istuimessa, mutta hyvin toimi homma noin muuten. Meillä ei ole noita vaunuja käytetty yhtään kesän jälkeen, ja ovat nyt eri paikassa kuin me ollaan, joten en harmi kyllä pääse testaamaan, miten kyytiin mahtuu! Ovat kyllä hyvät reissurattaat, pääsisitteköhän testaamaan jossain?

Miilla (Ei varmistettu)

Moi, kiitos vastauksesta! Tarkoitus olisi mennä verkkokauppa.comiin vähän koeajelulle ;) Tosi vähän löytyy kokemuksia yoyo:sta taaperoiden käytössä! Yksi vaihtoehto olisi myös vuokrata kärryt reissun ajaksi..

Säkenöivää uutta vuotta!!

T. Milla

Hertta
Lilou's Crush

Sehän kuulostaa fiksulta, etenkin jos kärryille ei välttämättä enää juuri olisi tulossa käyttöä! Katsoppa kaverini Kinspiring-vuokrapalvelu, siellä on ainakin heidän vaununsa olleet :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.