Nollaus ja valoa

Lilou's Crush

Mikä ihana viikonloppu. Ei mitään, kertakaikkiaan mitään erityistä ohjelmaa. Siivousta, lähestyvän kirppiskeikan tavaroiden katselua (miten nuo lapset jaksaakaan kasvaa?), lasten kanssa hengailua, ruoanlaittoa ja konevapaita päiviä. Ja juuri siksi aivan täydellinen viikonloppu. 

Perjantaina vietettiin nimppareitani. Siitä tuo kuvakin. Taisin jonkun vuoden nimppareiden yhteydessä kertoa, että koska meidän perheessä oli niin monta lasta, teki äiti nimppareistakin sitten perheen kesken ison juttu -takuuvarmaa huomiota. Mieheni ja tyttäreni selvästi jatkavat suhteeni tätä samaa perintöä. Nykyään tämä nimppariasia liittyy vahvasti pyhäinpäivään, näin kainalokkain kun kulkevat. Ensin iloitaan, ja sitten hiljennyn mutustelemaan oikein erityisen-erityisen-erityisen tarkasti kaikkia tärkeitä tai pienempiä mieleen tulevia hetkiä nimeni antajasta.

Tänä vuonna kynttiläni syttyi lumen sataessa ja loimotti valoaan vastapäisen talon kattoon. Ihan juuri silloin, kun äiti olisi itsekin kynttilän sytyttänyt, täällä äidin syntymäkaupungissa. Lähellä ollaan, aina ja kaikkialla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.