Nya brillorna

Lilou's Crush

Instagramissa (@lilouscrush on tili, muuten!) jo ehdin näistä uusista pokistani intoilla. Näiden kanssahan kävi silviissiin hassusti, että ostin ihan toiset lasit -ja niitä noutaessani iskin silmäni näihin, enkä enää irti saanut!

Greisit lasit olivat herättäneet kyllä useamman asiakkaan kiinnostuksen, mutta kai se on totta, että ei tällaisiin ihan joka mirkku sitten kuitenkaan päädy, joten hyllyyn olivat jääneet. Ystäväni nauroi itsensä tärviölle sovituskuvan nähtyään, ja kielsi ostamasta näitä. (ja väittää vielä olevansa ystävä, hmpf...)

Teimme optikon kanssa ilmeisesti molempien mielestä huippudiilin: minä sain kehykset 50€:lla (kuvitelkaa, että saisitte kuolaamanne pokat viidelläkympillä, joka on murto-osa alkuperäisestä hinnasta, johon ei olisi jo yhdet rillit hankkineena mitenkään varaa!) ja hän pääsi eroon ilmeisen haasteellisesta myytävästä. Win-win!

Ah olen niiiiin tyytyväinen näihin! Kaikenpäälle oikeassa linssissä on viimein parempi hionta, sen kanssa on nimittöin ollut vähän haasteita laserleikkauksen jälkeen, jossa minulle tuli hajataittoa molempiin silmiin. Nyt ei haloile enää niin pahasti.

Kommentit

Tasaraita

Hitsi noi on kyllä niin makeet! :D Vähän tulee sellainen 70-luvun fiilis. :) Sopii sulle tosi hyvin.

Hertta
Lilou's Crush

Sama juttu, that 70s vibes! Nuo sävytkin. Mutta tykkään kovasti :)

Aisha J
Aisha

Aaah kuinka hienot! Sopii sun naamaasi mainosti! :) 

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) tykkään tosiaan hurjasti! Hassut, mutta kivat!

MiiaK (Ei varmistettu)

Oooh! Olisin ostanut, jos olisin tiennyt tällaisten ihanuuksien olemassaolosta! Kerrankin pyöreä kehys, joka on tarpeeksi iso. Omaan kulmikkaaseen nassuuni ei sovi ne pienet ihanuudet, joita kuolailen. Näyttävät pullonkorkeilta silmillä, mutta näissä sinun kaunokaisissa on kaikki kohdillaan väriä myöten :) Täydelliset!! Ovat ihanat kasvoillasi. Onnea huippulöydöstä! :)

Hertta
Lilou's Crush

Ai mahoton miten hauskasti kuvailtu tuo pullonkorkit silmillä, täällä hihittelen -sillä itselläni sama juttu noiden pienten kanssa. Tämmöiset lautaset on hyvät! Kiitos kauhean kivoista sanoista taas <3

BT (Ei varmistettu)

Aivan hienot! Ite liian ujo käyttämään noita joten ihailen.

Hertta
Lilou's Crush

Tiedän tuon tunteen! En ehkä itsekään olisi "kehdannut" nuorempana, mutta nyt tuntuu että on niin monissa liemissä lillunut, että ulkoiset jutut ei enää arveluta kokeilla. 

(Ja muuten: kukaan muuhan ei tiedä, että ujostuttaa, että siihen nähdenhän voi rohkaistua kokeilemaan -pokalla vaan <3 )

Hienot! Pisteet rohkeudesta! Mullakin on pyöreät lasit, jotka ostohetkellä oli tosi "rohkeat", mutta ne kalpenee noiden rinnalla :)

Pakko kysyä tuosta laserleikkauksesta, että milloin olit siinä ja millä tekniikalla tehtiin? Tuliko näkö muuten hyväksi, mutta hajataitto jäi (vai tuli?) siitä? Olen meinaan monta vuotta leikkaukseen menoa pohtinut, niin kiinnostaa sen vuoksi kaikki kokemukset.

Hertta
Lilou's Crush

Haha, mää kans ajattelin että mun pilotit oli jotenkin rohkeat :D 

mulla tehtiin laserleikkaus noin 7 vuotta sitten, lasikilla. Olen ollut muuten tyytyväinen leikkaukseen, mutta hajataitto tuli leikkauksessa riesaksi, ja se on vähän mälsä juttu. Hämäränäkö on ilmeisesti siitä johtuen heikentynyt. Mutta helpotti muuten elämääni todella paljon.

Aijaa, onpa jännä, oon meinaan ymmärtänyt, että laserilla pystyis korjaamaan hajataittoa. Eli eikö siitä pääsisi eroon edes korjauksella? Siis vaikka olisi leikkauksesta johtuva?

Joo, no NOI lasit on kyllä nyt ne rohkeat. Katotaan, millä ylitetään nuo seuraavaksi :)

HM
rakastan rakastan

Hei! Mulla oli reilusti miinusta ja hajataittoa, kaikki korjattiin. Hämäränäköäkään ei tullut. Operaatio tehtiin neljä vuotta sitten FS-Lasikilla. Voin suositella lämpimästä, paras tekemäni sijoitus omaan itseeni! Kokemuksia näistä leikkauksista on paljon, sekä huonoja että hyviä. Kannattaa jutella klinikalla esim. Memira henkilökunnan kanssa, minun tapauksessani ainakin alustava infopalaveri oli erittäin perinpohjainen. 

Ja tosi kivat lasit sulla :) veikeät ja omannäköiset, rohkeat. Jäin itse kaipaamaan laseja, 30 vuoden käytön jälkeen ne olivat osa kasvojani. Toisaalta, eiköhän se ikänäkö jossain vaiheessa iske päälle! 

Hertta
Lilou's Crush

AaHoo, joo, tosiaan aina tähdätään nollanäköön kaikin puolin jos se on mahdollista, mutta etenkin heikentynyt hämäränäkö on tosi tyypillistä -kuten likinäköisillä yleensäkin, eli jos se on  ollut jo valmiiksi heikko, ei eroa ehkä siksi edes huomaa :) tutkimukset alussa ovat tosi tarkat, ja seuranta myös. Tämä minun hajataittoni on lievää, mutta häiritsee pimeään aikaan hiukan kun valoihin tulee halo-efekti. Kesällä en yleensä edes muista koko asiaa. 

 

HM ai kun kiva, että sulla meni kaikki nappiin! Ja tosiaan olen myös iloinen ollut rillittömästä elämästä! Nyt sitten taitaa pikkuhiljaa alkaa tuota miinusta tulemaan, mutta ikänäköä ei optikkoni mukaan tule vielä pitkään aikaan, kun tuo miikka ilmeisesti "tyrmää" sen alkuun :)

ja kiitos, vaikka pärjään siis ilman silmälaseja hyvin, on ne myös nyt kiva laittaa päähän kun siltä tuntuu :)

evepaa

Nuo lasit on aivan mahtavat! Istuu sun kasvoille ihanasti, tykkään todella paljon :3 Hyvä ostos ja kiva, että sait diilin ja lasit vaihtoivat omistajaa niitä arvostavalle!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) nyt on kyllä kiva pitää rillejä, ja ne on tullut laitettua nenänpäälle joka päivä, vaikka ilmankin pärjäis :)

Camilla CMK
Camilla Cmk

Hei ihan mahtavat lasit! Sopii sulle hyvin:) Pitäisi itsekin hankkia uudet lasit, ehkä uskaltaisin jo kokeilla jotain muuta kuin mustaa..

Hertta
Lilou's Crush

Olikin muuten aikamoinen hyppy epämukavuusalueelle sovituksessa napata kaikenlaisia outoja värejä :) Mutta minusta kannatti! Musta tosin tietysti aina tyylikäs... että ei sekään ole huono!

Santtu23 (Ei varmistettu)

Hyvännäköiset lasit, sopivat sulle hyvin. :) Mun silmään nämä ovat kyllä aika hillityt, eivät missään tapauksessa mitenkään "hurjat". Olen itse hankkimassa pyöreitä pokia, mulla vaan on just niin päin, että monet on pieneen naamaan liian isoja. Mutta siis pyöreä muoto se olla pitää! :)

Hertta
Lilou's Crush

Nämä on ehkä kategoriassa "oudot", ei niinkään hurjat :) Mutta onpa muuten nyt mahtavasti valinnanvaraa niin materiaaleissa, muodoissa kuin väreissä. Kyllä kelpaa sovitella! Ja siis tuo isous on aina täälläkin ongelmana, että yleensä kehykset menee roimasti yli naaman, nämä saa vähän mennäkin, ja ovat muutenkin maltilliset leveydeltään.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.