Olavi ja Uhmis

Lilou's Crush

EDIT: uhmaikä on siis kolmeveellä, ei Olavi-the-peacemakerilla!

Kuulkaa en tiedä, olisinko jo paennut lauantain päätteeksi Timbuktuun ilman tuota karvakaveria. Meidän lungilla ja leppoisalla juniorilla nimittäin alkoi eräänä vähemmän kaunikna päivänä kuin salaman iskusta aivan JÄRKYTTÄVÄ UHMAIKÄ!  Sitä on täällä sitten sulateltu, rapsuteltu, hellitty, hassuteltu, hermostuttu, puhkuttu, annettu huomiota, uhkailtu, lahjottu ja sinnitelty pois, vaan ei vielä tietenkään loppua näy. Vahva on tahto, vaan onneksi on jo kertaalleen venytetty tämän mamman pinna muutama vuosi sitten. 

Olavi on toiminut vuoroin Kofi Annanina, Martti Ahtisaarena ja Pelle Hermannina: temput ja nuolaisut näyttävät olevan nopein tie auvoon ja taas hetken aurinkoon, tilanteissa, joissa eniten hatuttaa kaikki. Sitä en enää muistanutkaan, miten tämä vaihe vanhempien hermoratoja osaakin kutkutella...

Sen vaan sanon, että nämä neliöt alkaa käydä vähän ahtaaksi esiteinin, uhmiksen ja etenkin kotona yhä enemmän töitä tekevän ja kotiin tuovan miekkosen kanssa. Vaan onhan tuo sintti niin suloinenkin. Pakahduttaa vallan.

Voi elämä, on tämä yhtä vuoristorataa -vai pitäisikö sanoa vesiliukumäkeä, sellaisesta kun viime yönä juuri näin painajaisia.

 

 

 

Kommentit

Handela (Ei varmistettu)

Siis mä en tästä tekstistä ymmärtäny kummalla tuo uhmis on :D

Hertta
Lilou's Crush

Haha apua, siis kolmeveellä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.