Olavin viemää

Lilou's Crush

Olavi. Karvainen perheenjäsenemme, pikkuveli, halikaveri, lämmin kainaloinen.

... ja hemmetin kalliin maun omaava terminaattori. 

Luojan kiitos, että koiran hampaat vaihtuu vain kertaalleen!

Kommentit

Kriselda
Kriselda

Voi Olavi <3 Meillä toimi aikoinaan Tabasco pöydänjalkoihin ja johtoihin.

Hertta
Lilou's Crush

Ai hurja, mahtais meidän hammaspeikko hämmästyä! Meillä on sellaista stop chew-suihketta, mutta sitä ei näihin paikkoihin oltu tajuttu suihkauttaa. Ja jälki näkyy sitten tuossa. Yhden kuvan lisään vielä, meinaan sen kaikkein traagisimman...

Kriselda
Kriselda

Meillä ei toiminut Stop Chewt :D

P.S. Toi kuva Olavista on maailman ihanin. Hän voi tulla meille anytime hoitoon <3

Tasaraita

Voi eiiii Olavi minkä teit! Muistan kyllä tuon ajan kun omatkin koiruudet oli pieniä. Nyt jo edesmennyt ensimmäinen koira puri muutamat kengät pilalle ja posti oli aika usein levitelty eteisen lattialle pieneksi silpuksi. Puiset ovien aukkojen kynnykset maistuivat myös. Onneksi sekin meni iän myötä ohi. Kuuluu kai oleellisena osana pentuvaiheeseen.

Oletteko kokeilleet suihkeen lisäksi antaa Olaville mahdollisimman paljon tekemistä yksin olon ajaksi. Erilaisia aktivoivia leluja ja herkkupiiloja, joita etsimällä ja avaamalla saisi aikaa ja energiaa kulumaan?
Meillä nimittäin ei toinen koira juurikaan tuhonnut mitään pentuna, kun kotona ei tarvinnut olla yksin. En tiedä oliko seuralla mitään tekemistä asian kanssa vai onko vain yksilöllistä, että kuinka paljon tuhoa aiheuttavat pentuna. :D

Hertta
Lilou's Crush

Pitäisi löytää joku hyvä herkkupiilohässäkkä, tuo ahmatti syö melkein piilotkin vimmoissaan! Leluja ynnä muuta lahjoitettua omaisuutta (mm. Mun sepherdsin tossut menetetty...) on yllin ja kyllin! Eikä joudu edes olemaan muutamaa tuntia kauempaa yksin -nuo tuhot on tehnyt suurimman osan ihan reteesti oman nenun alla :D

T.Susse (Ei varmistettu)

Olavi...kuten usein hiukan hurjien ja sääntöjä uhmaavien (sydämen pysäyttävän suloisten!!!) miesten kanssa, aika paljon, jos ei jopa kaiken on valmis painamaan villaisella. :'D

Hertta
Lilou's Crush

JUST TÄMÄ :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Eiiii, toi string hylly :0 ja ei kai ekassa kuvassa ole se uusi senkki? Voihan koiruus... Aina välillä koirakuume nostaa päätään mutta meni nyt pois vähäksi aikaa.

Hertta
Lilou's Crush

Haha on kuule JUST noi! Ja Eamesin tuoli...mutta jollain aivan käsittämättömällä tavalla ei harmita ollenkaan samalla tapaa, kuin jos joku ihminen nuo olisi murjonut :)

Reetta/valkoisentalonreetta (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.fi

Voi Olavi!

Mutta kyllä hän vain on niin kovin söpö &lt;3

AnniT (Ei varmistettu) http://paraneekovaihtamalla.wordpress.com

Hei kokeile laittaa houkutteleviin kulmiin hajuvettä! Toiminut useamman karvatassun kanssa :-)

Olavilla on hyvä, mutta kallis maku :) Meidän pupsi (reilu 30 kg ja ikää puolitoista vuotta) on ottanut tuntumaa kahteen sohvaan, nojatuolin käsinojaan, omaan petiin ja telkkarin antennijohtoon. Näistä huonekalut samana päivänä. Virikkeinä olivat koirakaveri, kaksi isoa puruluuta ja kaksi täyttä ruokakuppia ja aikaa 5 tuntia. Oletan, että ensin oli huolehdittu ns. laillisista jutuista ja sitten mietitty että mitäs tää sitte tekis... Mutta ei noille voi olla vihainen, niin nöpöisiä ovat!

Sarru (Ei varmistettu)

Meillä auttoi sitruuna- ja limemehun siveleminen houkutteleviin kulmiin. Sekä kunnon toruminen jos jotain on tuhottu. Vaikka opukset neuvoo että jälkikäteen toruminen ei toimi, niin kyllä ainakin meillä molemmat koiruudet on tajunnut mistä torutaan kun näytetään tuhottua juttua ja ollaan vihaisia :)

Kljj (Ei varmistettu)

Muistan kun Jenkeissä asuessani hoidin varakkaan perheen lapsia. Tälle perheelle oli ostettu Tyson bokseri pentuna, mutta Tyson ei muuttanut taloon kuin vähän yli vuoden ikäisenä, koska sitä oli ensin koulutettu (sisäsiisteys ja muut pentupahuudet). Tälläisellä konseptilla minustakin voisi tulla koiranomistaja. Tällä perinteisellä ei. En kestäisi, jos joku tuhoaisi mun kotia näin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.