Öljyä laineille... eikun huulille! Huulikiillon uusi ulottuvuus on täällä.

Lilou's Crush

Olin viime viikolla Lancomen Juicy Shake-huulikiillon lanseeraustilaisuudessa, ja täytyypä jakaa kokemukset tuosta uutuudesta tuoreeltaan, kun sitä on tullut joka päivä tupsuteltua huulille.

Juicy Shake on nimittäin aika hauska juttu. En ole huulikiiltotyttöjä, erityisesti applikaattorilla lisättävät ovat makuuni yleensä liian tahmaisia. Huuliöljy sensijaan jätti huulet liukkaiksi ja selvästi kosteiksi, mutta ei laisinkaan tahmaisiksi. Juicy Shakeria nimensä mukaan sheikataan ennen käyttöä, niin saadaan sekoittumaan hoitavat öljyt (mm. persikka-, manteli-, ja karpaloöljyä) ja väripigmentit. Sheikatessa tuo söpö, pehmeä applikaattori imaisee sisäänsä sopivasti väriä siveltäväksi huulille.

Värin huulilla ei ole kovin pitkä, mutta ei se oikeastaan haittaa, sillä tuolla tupsuttimella sitä taputtelee huulilleen ihan mielellään. -Ja jälleen omaan makuuni oleva juttu, homma nimittäin onnistuu hyvin ilman peiliä. Useamman kerroksen kanssa väristä saa intensiivisemmän, itse tykkään yhden kerroksen taktiikasta, luonnollinen ja freesi, ainakin tämä oma oranssin-pinkki Mangoes Wild -sävyni.

Kiva, ihan uudenlainen huulituote siis! Käytän jo nyt, mutta luulen, että kesällä etenkin on aivan luottopeluri meikkipakissa.

Kommentit

ohsomanyreasons

Mäkin tykkäsin, vaikkakin alkuun tuotteen muotoilu näytti vähän erikoiselta. Tuote myös tuoksuu herkulliselle :) 

Hertta
Lilou's Crush

juu, totta, erikoinen on verrattuna peruskiiltoihin. Jotenkin symppis tuo "tatti" :) Ja mitä ihmettä, miten voi olla mahdollista, että en kiinnittänyt tuoksuun kummempaa huomiota, minä herkkänenä! Painun kohta nuuhkimaan!

Kommentoi