Oma koti&remontti: lapsen huone

Lilou's Crush

Tytön huone saadaan toivottavasti viimeinkin remontoitua joululomalla. Emme joutuneet ostamaan oikeastaan mitään uutta, vaikka huoneen koko taisikin edelliseen minihuoneeseen verrattuna tuplautua.

Kalusteita sun muita ollaan hankittu pikkuhiljaa, siten että ovat toimivia nyt ja vanhempana. Tärkeintä on kuitenkin iloisen reipas fiilis!

Huoneen lempparijuttuja ovat nuo tuossa kuvassa:

1. Hang It All. Sopisi meillä muuallekin, mutta ilman muuta nostetaan takaisin tytön seinälle kuten ennenkin.

2. Edellisessä kodissa omana työpisteenäni palvellut String-kokonaisuus tulee nyt oikein tehokäyttöön. Korkeat tikkaat, työpöytä ja muutama perusmallin hyllykkö.

3. Mhy-valaisin. Edelleen lemppari, mutta valoteho saisi kyllä olla suurempi, koska valaisin on yleisvalona.

4. Liitutauluseinä. Sitä odotetaan todella kovasti, tyttö on tullut isäänsä.

5. Joulupukin konttiin hankittiin Melissa & Dougin ostoskärryt. Silloin, kun eivät ole kauppaleikeissä, ajattelimme tiedustella, josko pehmolelut sopisi majoittaa koriosastoon sängyn jalkopään sijaan.

6. Pappelinan Bob-matto. Muutti käsitykseni muovimatoista.

7. Vanha kunnon Muuramen Jolla+Lippo-lelulaatikko. (Pahuksen muuttomiehet, jotka naarmuttivat kovasti tytön rakasta ja tuolloin uutta sänkyä. Murrrrr. )

 

Lisäksi yhdelle seinälle tulee kolmen metrin komea rivi Ikean kaapistoa, 35-sentin syvyisenä. Sinne piilotetaan tytön tavaroiden lisäksi myös liinavaatteet. Iso osa leluista majailee myös yläkerrassa, Marimekon mainioissa Kanto-koreissa, niissä suurimmissa. Ei haittaa, yhdessähän täällä asutaan.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen seurannut blogiasi jo kauemman aikaa kommentoimatta, mutta nyt oli pakko kommentoida.Olen ihaillut tyyliäsi ja pidän tyylistäsi tosi paljon. Kummako tuo, kun pojan huoneesta löytyy kaikki samat asiat (ostoskärryjä lukuun ottamatta)! Että kylläpä sulla on hyvä tyyli! :)

AnnukkaT (Ei varmistettu)

I like!! :)

Eikö Myy-valaisin (hih, en tiennyt, että ilmeisesti kirjoitetaan oikeaoppisesti Mhy...) valaise kovin hyvin? On kai se hieman pieni, mutta...Olen juurikin ihastellut tuota ja vieläpä keltaista!

Mitä Ikean kaapistoa laitatte? Jostain bongasin mainiot kuvat korkeakiiltoisista valkoisista Bestå-kaapeista, joita meinaan laittaa Inkerin huoneeseen yhden seinän verran ja kenties lisäksi "kirjastohuoneeseen" samaa kaapistoa tv-tasoksi/kirjahyllyksi.

Vierailija (Ei varmistettu)

TOdella kiva!
En ole nähnyt Pappelinaa livenä, mutta on siis hyvä? On kuitenkin suht hinnakas, ajattelin katetulle terassille.

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, jee, kiva kun nyt kommentoit -ja etenkin kun ollaan samikset :) Minkä ikäinen poju sulla on?  tuu pian taas!

AnnukkaT, vieläkö yhtenä kappaleena sinä ihana :) Emmie tiiä, Mhy kai ulkomailla ja Myy kotoisasti täällä. Jostain syystä nyt myhmytteli :) Me laitetaan sitä perus ikeaa, 35 syvänä, kun ollaan vetokorit hyviksi havaittu. Meidän makkariin saattaa tulla beståa, luulen että se on just toi mitä tarkoitat. Se on tosi kiva!

Vierailija, pappelina on musta tosi kiva, ihan ekana ihastuin väreihin ja malleihin, mutta on käytössäkin erihyvä ja ihan alussa vielä superpehmeäkin, sitten tietty jalan alla linttaantuu. Mutta hyvänä pysyi pitkä matto eteisessä vaikka käyttö oli tosi kovaa. Kesällä vien saman maton meidän partsille, jossa ei ole edes katetta päällä, kattotaas kun sitten käy!

 

urubisu (Ei varmistettu)

Onko tuo kuvassa näkyvä Hang-it-all teidän omanne? Mistä olette sen siinä tapauksessa ostaneet? Hang-it-alliahan tekee kaksi valmistajaa, Herman Miller ja Vitra, ja niissä on vähän erilaiset väritykset. Toi kuvassa oleva on se Herman Millerin. Mulle on tullut pieni hang-up;) koska tykkään enemmän tosta Herman Millerin version värityksestä mutta en löydä kuin Vitran versiota nettikaupoista ja sisustusliikkeistä. Nyt sit oon jahkannut ostopäätöstä jo useamman vuoden kun en haluais ostaa mitään "melkein täydellistä". On mullakin kyllä ongelmat.
Kivalta näyttää teidän tytön huone. taidan kyllä olla hieman "partial" kun meidänkin lastenhuoneesta löytyy Jolla-sänky ja pappelinamatto. ostoskärryä en ollut ennen nähnytkään, hieno!

Hertta
Lilou's Crush

Urubisu, tuo kuva ei ole meidän omastamme, vaan nappasin sen googlesta. Meillä kapistus on vaatekaapin päällä odottamassa huoneen valmistumista :)  Mulla ei itseasiassa ollut haisuakaan kuka tai mikä on Herman Miller,  meidän on siis perus Vitra, josta tykkään kamalasti.  -Miten nuo muuten eroavat väreiltään toisistaan,onpa tosi jännä että tehdään kahta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Poikani on 2,5 vee ja odottelen kauhulla, että koska alkaa itse päättämään sisustuksesta. Onneksi nyt vielä äiti saa päättää :)
-Mia

Kommentoi