Oma koti&remontti: lapsen huone

huone.jpg

Tytön huone saadaan toivottavasti viimeinkin remontoitua joululomalla. Emme joutuneet ostamaan oikeastaan mitään uutta, vaikka huoneen koko taisikin edelliseen minihuoneeseen verrattuna tuplautua.

Kalusteita sun muita ollaan hankittu pikkuhiljaa, siten että ovat toimivia nyt ja vanhempana. Tärkeintä on kuitenkin iloisen reipas fiilis!

Huoneen lempparijuttuja ovat nuo tuossa kuvassa:

1. Hang It All. Sopisi meillä muuallekin, mutta ilman muuta nostetaan takaisin tytön seinälle kuten ennenkin.

2. Edellisessä kodissa omana työpisteenäni palvellut String-kokonaisuus tulee nyt oikein tehokäyttöön. Korkeat tikkaat, työpöytä ja muutama perusmallin hyllykkö.

3. Mhy-valaisin. Edelleen lemppari, mutta valoteho saisi kyllä olla suurempi, koska valaisin on yleisvalona.

4. Liitutauluseinä. Sitä odotetaan todella kovasti, tyttö on tullut isäänsä.

5. Joulupukin konttiin hankittiin Melissa & Dougin ostoskärryt. Silloin, kun eivät ole kauppaleikeissä, ajattelimme tiedustella, josko pehmolelut sopisi majoittaa koriosastoon sängyn jalkopään sijaan.

6. Pappelinan Bob-matto. Muutti käsitykseni muovimatoista.

7. Vanha kunnon Muuramen Jolla+Lippo-lelulaatikko. (Pahuksen muuttomiehet, jotka naarmuttivat kovasti tytön rakasta ja tuolloin uutta sänkyä. Murrrrr. )

 

Lisäksi yhdelle seinälle tulee kolmen metrin komea rivi Ikean kaapistoa, 35-sentin syvyisenä. Sinne piilotetaan tytön tavaroiden lisäksi myös liinavaatteet. Iso osa leluista majailee myös yläkerrassa, Marimekon mainioissa Kanto-koreissa, niissä suurimmissa. Ei haittaa, yhdessähän täällä asutaan.

Kommentit (7)
  1. Poikani on 2,5 vee ja odottelen kauhulla, että koska alkaa itse päättämään sisustuksesta. Onneksi nyt vielä äiti saa päättää 🙂
    -Mia

  2. Urubisu, tuo kuva ei ole meidän omastamme, vaan nappasin sen googlesta. Meillä kapistus on vaatekaapin päällä odottamassa huoneen valmistumista 🙂  Mulla ei itseasiassa ollut haisuakaan kuka tai mikä on Herman Miller,  meidän on siis perus Vitra, josta tykkään kamalasti.  -Miten nuo muuten eroavat väreiltään toisistaan,onpa tosi jännä että tehdään kahta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *