Oma koti&remontti: Stringit seinälle

Lilou's Crush

Yksi etappi remontissa osittain saavutettu! Kaksi kolmasosaa olohuoneen String-hyllystä on nyt saatu seinään kiinni.

Laitoimme neljässä muutossa käyttökelvottomiksi vääntyneet ja kellastuneet Billyt pois, ja ostimme jokin aika sitten jatkoa String-hyllyymme. Valitsimme kuitenkin tällä kertaa koivunväriset hyllylevyt, valkoiset menevät lastenhuoneeseen.

Nyt on paikka kauniille...

...rakkaimmille...

..inspiroiville...

ja lempikirjailijan kirjoille.

Mutta tyylille ei vielä löytynyt sijaa.

Seinään laitetaan tuonnempana vielä yksi tikas, kun alakerran lattialaudat pääsevät pois viemästä metrin levyistä tilaa sohvan takaa, ja sohva saadaan seinään kiinni. Osa kirjoista puolestaan pääsee työhuoneeseen ja osa lastenhuoneeseen jemmoistaan aikanaan. Tämä pienikin edistysaskel kyllä helpotti kovasti.

Kommentit

Joona (Ei varmistettu)

Hyvän näkönen hylly! Itsekin oon miettiny juuri tuota kokoa stringistä, mutta mikähän mahtaa olla tuon teiän mallin nimi? :O ja mistä hankitte? :) sulla kun tuppaa aina olemaan vinkkejä jostain nettikaupoista tms :D

Hertta
Lilou's Crush

Joona, arvasit ihan oikein, nettikaupasta tämäkin :) Ruotsalaisella Länna Möblerillä oli tovi sitten -10% kaikesta, ja sieltä nämä tilasin -vastaavaa siis kuin aiemminkin. Tulivat tosi nopsasti. Tuo on ihan sitä perus-stringiä, ei siis pocketia, hyllysyvyys kai jotakin n. 30 cm ja tuo tikkaan korkeus oli muistaakseni 75cm. Ja hyllyt siis koivunväriset.

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Jee! Onnea uudesta hyllystä!

Stockholm by me (Ei varmistettu)

Hej ihania kirjoja teillä! Varsinkin toi inspishylly näitti erittäin houkuttelevalta. Nastaa että tekin pidätte Henning Mankell:ista, se on myös mun yx mies-suosikkikirjailijoita (yleensä luen vaan naiskirjailijoiden tuotteita) ja täällä Tukholmassa/Ruotsissa ihan jumalan asemassa :)
http://www.stockholmbyme.blogspot.com/

MariaR

Pitää perehtyä tähän sisustusmaailmaan vähän tarkemmin ennen oman Suomi-kodin hankintaa, kun luulin sun laittaneen seinälle ihan jotain muuta kuin hyllyt. ;D Mutta hyllyt näyttää todella kivoilta, sellaisilta kevyiltä ja tyylikkäiltä.

Hertta
Lilou's Crush

Kati, kiitos! Kunpa saisi vielä loputkin pian kiinni...

 

Stockholm by me, meillä Henningiä luen vain minä, mies ei oikein piittaa noista "jännäreistä". Vaikka itsekin tykkään kyllä juuri siksi, että yhteiskunnallinen pohdinta yhdistyy niissä niin kiinnostavasti rikoskertomuksiin. Ja ne henkilöhahmot... Ei varmasti tarvitse arvata, että vollotin kuin pikkuvauva kun luin viimeisen Wallanderin. Snif! Ja inspishylly onkin sitten työjuttuja, mies on tosi lahjakas noita löytämään.

 

MariaR, hih, eikun kalsongit kehyksiin :D Ja voi että, sun Suomi-kodista tulee ihana kun tänneasti pääset! Nuo Stringit on kyllä mahtavat, ovat ihan huvittavankin trendikkäät juuri nyt, mutta minkäs teet, näppärät, kevyet ja varmaan aika ikuinen sijoitus.

Malia (Ei varmistettu)

Kivalta näyttää :) String on mukavan ilmava, pääsee kirjat oikeuksiinsa. Meillä on tällä hetkellä vanhan ajan kirjasto/työhuone, jonka seiniä kiertää pähkinäpuiset paikalle rakennetut kirjahyllyt, niin kauniit vanhat, mutta pirun raskaan näköiset. Oikein odotan että joskus pääsen taas sijoittamaan kirjat valkoiseen ympäristöön.

Kommentoi