Oma koti&remontti: Stringit seinälle

img_3983.jpg

Yksi etappi remontissa osittain saavutettu! Kaksi kolmasosaa olohuoneen String-hyllystä on nyt saatu seinään kiinni.

Laitoimme neljässä muutossa käyttökelvottomiksi vääntyneet ja kellastuneet Billyt pois, ja ostimme jokin aika sitten jatkoa String-hyllyymme. Valitsimme kuitenkin tällä kertaa koivunväriset hyllylevyt, valkoiset menevät lastenhuoneeseen.

img_3977.jpg

Nyt on paikka kauniille…

img_3980.jpg

…rakkaimmille…

img_3979.jpg

..inspiroiville…

img_3984.jpg

ja lempikirjailijan kirjoille.

img_3985.jpg

Mutta tyylille ei vielä löytynyt sijaa.

Seinään laitetaan tuonnempana vielä yksi tikas, kun alakerran lattialaudat pääsevät pois viemästä metrin levyistä tilaa sohvan takaa, ja sohva saadaan seinään kiinni. Osa kirjoista puolestaan pääsee työhuoneeseen ja osa lastenhuoneeseen jemmoistaan aikanaan. Tämä pienikin edistysaskel kyllä helpotti kovasti.

Kommentit (7)
  1. Kivalta näyttää 🙂 String on mukavan ilmava, pääsee kirjat oikeuksiinsa. Meillä on tällä hetkellä vanhan ajan kirjasto/työhuone, jonka seiniä kiertää pähkinäpuiset paikalle rakennetut kirjahyllyt, niin kauniit vanhat, mutta pirun raskaan näköiset. Oikein odotan että joskus pääsen taas sijoittamaan kirjat valkoiseen ympäristöön.

  2. Kati, kiitos! Kunpa saisi vielä loputkin pian kiinni…

     

    Stockholm by me, meillä Henningiä luen vain minä, mies ei oikein piittaa noista ”jännäreistä”. Vaikka itsekin tykkään kyllä juuri siksi, että yhteiskunnallinen pohdinta yhdistyy niissä niin kiinnostavasti rikoskertomuksiin. Ja ne henkilöhahmot… Ei varmasti tarvitse arvata, että vollotin kuin pikkuvauva kun luin viimeisen Wallanderin. Snif! Ja inspishylly onkin sitten työjuttuja, mies on tosi lahjakas noita löytämään.

     

    MariaR, hih, eikun kalsongit kehyksiin 😀 Ja voi että, sun Suomi-kodista tulee ihana kun tänneasti pääset! Nuo Stringit on kyllä mahtavat, ovat ihan huvittavankin trendikkäät juuri nyt, mutta minkäs teet, näppärät, kevyet ja varmaan aika ikuinen sijoitus.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *