"Omaa aikaa"

Lilou's Crush

Vois lukea, vois kutoa, vois surffailla netissä, vois yhtä sun toista.. Rouvan oma aika on ilmeisesti kuitenkin seuraavat päivät (...viikot?) täytetty silityssouvista. Kasoittain putipuhtaita pienenpieniä vaatteita huutelee kutsuvasti.

Osa taitellaan kaupaksi, osa kiertoon, rakkaimmat talteen tytöille (tai ehkä enemmänkin äidille...) muistoksi. Bodyjä ja pöksyjä, haalareita ja yövermeitä, tumppuja ja töppösiä.  Kyllä sitä keko ehtii korkeaksi kasvaa, kun koosta 44 pukeutumistaipaleensa aloittaa.

Tuo pieni kasvaa niin vauhdilla, että en meinaa kestää! Kohta puolivuosikas, koskaan ei ole aika mennyt näin kovaa ravia.

Kommentit

K_ (Ei varmistettu)

Kirjoitat aina niin ihanasti, tuokin lause: "Kyllä sitä keko ehtii korkeaksi kasvaa, kun koosta 44 pukeutumistaipaleensa aloittaa." :)

(Muuten ostin sun suosituksesta ne Vilan fleecelegginsit ja ne on olleet tosi hyvät, mutta tulipahan vain mieleen nyt kysyä, että missä asteessa oot ne pessyt vai oliko niissä käsinpesu?(Se pesuohje meni sen pakkauskääreen kanssa roskikseen)...

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kovasti :)

Ja haa, itselleni kävi ihan samalla tavalla, olen pessut hienopesu 30C, tosin olen ehtinyt käyttää vain kerran, mutta yhdessä pesussa ei mennyt miksikään.

P (Ei varmistettu)

Sanos muuta tuon ajan kulumisen kanssa! Ihan hirveää vauhtia, nopeampaa kuin esikoisen kanssa koskaan!

Hertta
Lilou's Crush

Hei ihan totta! Mistä se johtuu? Ehkä, kun tosiaan on se esikoinenkin nappaamassa oman aikansa myöskin? Meillä on juuri nyt ihmeen hiljaista, edellä mainittu esikoinen kun on kovassa kuumeessa nukkumassa ja pikkuinen nukkuu pihalla. Ei siis muuta, kuin tuon oman ajan kimppuun ;)

Minnak (Ei varmistettu)

Hei, tuota ajan kulumista kauhistelen myos mina. Taalla meidan kolmas taytti juuri vuoden ja vaikka olen kuinka yrittanyt nauttia kaikista hetkista lasten kanssa, niin tuntuu etta aika vaan valuu pois kasista, kuin hiekka konsanaan. Pojat 7 ja 4 ovat jo koulussa (emme asu Suomessa) joten omaa aikaakin on, mutta tietysti vahemman kuin sita kaipaisi. Melkein itkea nyhraan pienia vaatteita pois laittaessa, meidan lapsipaketti on nyt koossa. Mutta huh, lasten kuuluukin kasvaa ja kehittya, kiva kuitenkin nain. Nautitaan arjesta ja naista pienista, niin kauan kun he pienia viela ovat!

Teparuu (Ei varmistettu)

Moikka! Laitatko näitä johonkin nettiin myyntiin? Olisin kiinnostunut näistä, lähinnä unisex-väreistä ja malleista, kun ei vielä tiedä kumpi tulossa. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.