Onko kenkää karvoihin katsominen?

Lilou's Crush

Muistatte ehkä, kun hihittelin Guccin karvaisille Princetown-lipokkaille... Jostain aivan merkillisestä syystä nuo Muppet-Shown ja The Addams Familyn mieleen tuovat kengät vetosivat. Pehmeä karvapeti varpaille, mutta hiertämätön kantapää... Ai ai. Ihan täydellistä herkkänahkaiselle kalikkavarpaalle. Princetownien hinta vain nousi esteeksi lähemmälle tuttavuudelle: se on likemmäs 800€! 

Tällaiset maailmalla muoti-ilmiöiksi nousseet jutut saavat useimmiten omat imartelijansa, eli kopioijansa, ja niin kävi myös tällä kertaa. Olen löytänyt samanhenkisiä kenkiä tutuista merkeistä niin Billi Bi:ltä, Asokselta, Sam Edelmanilta kuin Steve Maddeniltakin, ja lukuisan määrän uusia tuttavuuksia.

Tässä sairaana (jep, pitikin hehkutella onnenhörähdyksiä, heti karma pisti avarilla ihmisenkokoisen haasteen eli kunnon tujun lenssun, juuri sille viikolle, kun mieskin on poissa...) olen ennättänyt guuglailla kaikenmaailman höpöjuttuja, kuten esimerkiksi näitä Steve Maddenin Jill-kenkiä uudella innolla. Löysin melko pitkän etsimisen päätteeksi (oletettavasti) omassa koossani viimeisen parin vanhasta tutusta jenkkiverkkokaupasta, jossa en ollut käynyt vuosiin. 

Olinkin muuten jo unohtanut, että noissa jenkkikaupoissa on lähes aina googlattavissa jonkinsrotin promokoodi, tällä kertaa Revolvella 10% pieni alennus, jolla kuittasi sopivasti postikulut (koodi oli TULIP, jos jotakuta kiinnostaa!). Alveja ja mitä muuta sitä nyt näihin jenkkitilauksiin kuuluukaan, maksoin samalla pois noin 18€, eli hinnaltaan kengät tulivat samanhintaisiksi kuin Euroopasta tilatessa, eikä pitäisi olla edessä reissua tullipostiin. 

Saas nähdä, millaiset kaverit sieltä kävelee ensi viikolla vastaan. Vakaa aikomukseni on käyttää näitä ihan julkisesti, mutta ennenkaikkea sisäkenkinä tulevana talvena, kun joudun taittamaan työmatkat pääosin jalan, eli jossain muhkeissa traktoripohjakengissä, joissa ei koko päivää sisällä viitsi jalkojaan haudutella.

 

PS.  Vastaus otsikon kysymykseen: on! Kun postasin nuo Guccin kengät ekaa kertaa, joku huomautti, että ovat kengurunkarvaa. Bongaamani popot olivat Net A Porterissa lampaanvillalla, mutta esimerkiksi Guccin sivuilla myynnssä oleva malli tosiaan on kengurunkarvaa! Omien tulokkaideni karvareunus on takuuaitoa teddykarhua, päällinen nahkaa ja ulkopohja sopivasti Suomen keleihin kumia. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.