Onnea kultaiselle huipulle

skumppa.jpg

Tänään vietin oman päiväni puoliksi taas vaihteen vuoksi Töölön Sairaalassa polv(i)eni vuoksi. Koska tuossa aiheessa ei ole kertakaikkisen mitään kivaa, kerron paljon mieluummin tällä hetkellä mieltäni isosti ilahduttavan jutun.

”Mun mies ei ole vain kulta ja huippu, vaan kulta ja kaks hopeahuippua” hihkuin eilen yöllä Facebookissa. Iloitsin ja ylpeilin nimittäin ihan valtoimesti siitä, että pitkän linjan mainospuurtajani sai eilen komeat kolme palkintoa eli ”Huippua”  Vuoden Huiput -gaalassa, joka on Suomen merkittävin markkinointiviestinnän ja muotoilun kilpailu. Kolme, se on paljon se. Tosi paljon.

bikfp82caaaxfeq.jpg

Taidanpa tuntea mieheni niin hyvin, että vaikka palkinnot merkitsevät suunnittelijalle ja toimistoille paljon, loppujen lopuksi työ tekijäänsä kiittää, ja parasta miekkosen mielestä tänä vuonna on ollut päästä tekemään töitä ja ehkä vähän ystävystyäkin ikiaikaisen idolinsa kanssa, jonka tekin tapaatte tässä kultaa voittaneessa filmissä, jos haluatte kurkistaa kättensä jälkeä:

http://www.youtube.com/embed/DG8lqPLCF60?list=UUKYyNqMe-Gt2OXFFiDU9b3A

 Nyt minä täällä vain odottelen työn sankaria kotiin. Hain kotimatkalla kuohuvaakin, sillä tämä jos mikä on maljan tai kahden paikka. Ehkä jopa kolmen, yks jokaiselle Huipulle!

Onnea muru!

Ihanaa ja iloista kevätperjantaita teille!

 

(”Illan pisimmät aplodit”-kuva: Grafia)

Kommentit (13)
  1. TiinaMariN.
    25.4.2013, 09:50

    Erik Bruun on miunkii idoli! Huipusti toteutettu kamppis, onnea!

  2. Nina, hahaa, sääpäs sen sanoit! Jotenkin munkin on tästä glooriasta saatava osani 🙂 Ja kerron het onnittelut kun tyyppi kömpii tyttären luota ylös 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *