Onnenhöpsähdys

Lilou's Crush

Silloin tällöin, ei niin usein, että ehtisi mitenkään kyllästyä, tulee onnenhöpsähdys. Toisinaan se hassu tunne voi olla kateissa vuodenkin, ilman, että mikään elämässä olisi vialla.

Nyt se saapui, ihan yllättäen, tiistai-iltana, kun istahdin päivän päätteeksi parvekkeelle katselemaan uneliaaksi käyvää Liisankatua. Takana oli tavallinen päivä töissä. Jälleen kerran iloitsin siitä, että työssäni ei ole päivääkään tylsää. Sen jälkeen mukava vanhempainilta. Huomasin, että juuret alkavat taas olla paikallaan täällä Krunikan tutussa maaperässä, niin omalta kuin lasten osalta. Vuosien takaa tuttuja vanhempia on taas esikoisen uudelleen muovatun luokan yhteisessä illassa, ja se tuntui tosi kivalta. Kadulla vähän ennen kotiovea tapasin sattumalta uuden ystäväni, kuopuksen tarhakaverin äidin, jonka näkeminen saa aina hyvälle tuulelle. Ruuhkavuosia eletään siellä ja täällä, ja treffejä sinne väliin sovitellaan.

Kotiin kivutessa ehdotin miehelle, että poksautetaanko kahteen pekkaan pikkuinen skumppa, joka jääkaapissa odotti oikeaa hetkeä. Ihan vain tälle arjelle ja elämälle, koska tuntuu, että elämä on taas seikkailu. Sellainen mukava seikkailu, jossa juuri nyt haasteet ovat ihmisen kokoisia, eivät vuoria, joiden yli tarvitsee arsenaalin varusteita ja yhden Gustafssonin.

Sitkut, mutkut, joskus. Viis niistä, sillä juuri nyt on hyvä. Niin oikein tosi hyvä. Ja se on tärkeää.

Kommentit

Tasaraita

Siinäpä se onnellisen elämän salaisuus onkin. Siinä onnellisessa arjessa, jossa perusasiat ovat sillä lailla hyvin, että arjesta voi nauttia ilman suurempaa huolta ja murhetta. Pienet huolet ja murheet kuuluu elämään. Mutta elämän peruspalikat täytyy olla kohdallaan jotta arki rullaa ja arjessa ehtii pysähtyä nauttimaan niistä elämän iloista ja onnen hetkistä. :)

On ne sellaiset onnenpuuskat kyllä ihania ja saattavat tosiaan iskeä ihan milloin vaan ja missä vain kun yhtäkkiä huomaa tykkäävänsä ja nauttivansa omasta elämästään juuri sellaisena ja juuri sillä hetkellä. Tästä postauksesta tuli tosi hyvälle mielelle. <3

Hertta
Lilou's Crush

justiinsa näin. joka on arjessansa tyytyväinen, on kyllä onnenpekka. Tiedän sen itsekin, millaista on elää lomia tai jotakin muuta "sitkua" odotellen. Ja tämä on sellainen juttu, että sanokoot mitä sanovat, mutta kaikessa et tottavie ole oman onnesi seppä, vaan moni ulkoinen muuttuja voi vaikeuttaa sitä arjen rullaamista kovastikin.

Ja kiva kun tuli! Minä tulen hyvälle mielelle sinusta ja aina niin kivoista ja pohtivaisista kommenteistasi <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.