Onnesta epäonnessa ja uusista ystävistä

Lilou's Crush

Lilou's Crushin FB-sivuilla jo tiedottelinkin matkan aikana väliaikainfoa Nykinreissuni saamasta ärrrrssssytttävistä käänteistä: itsenäisyyspäivänä menin kentälle ihmisten aikoihin, ja koko päivän matkustettuani heräsin seuraavana päivänä... Frankfurtissa. Kaikenlaista. Ensin Tukholman lumimyrsky sekoitti pohjolan liikennettä, ja sitten tilalle apuun lennähtäneeseen koneeseen tuli jonkinsortin tekninen vika, ja matkaan päästiin liki neljä tuntia aikataulusta myöhässä. Toki parempi ehjällä koneella, mutta kieltämättä harmikäyrä oli aikamoinen, kun kirjaimellisesti näin Frankfurtin kentällä Nykin koneen perävalot.

Mutta jos paljon ärsytystä, niin jotain hyvääkin: koska Saksassa lentoliikenne oli kaputt, tapasin paljon muitakin matkailijoita, jotka olivat samassa mielentilassa. Matkalla Dohaan, Ateenaan, Miamiin, Washingtoniin... Mikään ei yhdistä kuin yhteinen harmistus. Tutustuin hurjan kivoihin tyyppeihin, ja sen sijaan, että olisin napostellut hotellissa illalliseni yksin, pöydän ääressä olikin entinen pankkiiri Espoosta rouvineen ja tyttärineen, liikemies Miamista ja tanssija New Yorkista, ja meillä oli tosi lysti ja lämminhenkinen ilta. Hymyssä suin nukkumaan, ja aamulla uudella onnella kohti päämäärää.

Saavuin siis Nykkiin vuorokauden myöhemmin kuin oli tarkoitus, ja harmittelin mielessäni asunnon omistajalle tullutta riesaa, kun tiedottelin koko reissun vääriä saapumisaikoja, ja hän odotti asunnolla passissa. Huoleni haihtuivat samantien, kun tapasimme. Joskus sen vain tietää samantien, että tässä on sellainen ihminen, josta tulee ystävä. Erika otti lämpimään halaukseen, tarjosi pizzaa ja viiniä, ja päivä, jonka olin ajatellut viettäväni kaupungilla kääntyikin aivan huomaamatta illaksi hyvässä seurassa

Vaikka paluumatka oli lähes yhtä epäonnekas lentojen suhteen, ja aikaa jäi nykissä lopulta vain reilut pari päivää, oli matka kokonaisuutena yllättäen yksi elämäni hienoimmista: kohtasin matkalla valtavan hienoja ihmisiä ja sain paikanpäällä uusia ystäviä -joiden luokse suuntaamme koko perheen voimin ensi kesänä!

 

PS. Kuvassa fiiliksiäni lentohässäkän selvitessä edustaa hienosti kaiffarini Cameron. Ja tuo hieno paita, minkä nappaan pian miehelleni, se on Cameronin ystävän uuden vaatemerkin ya-bishin.

 

 

 

Kommentit

my view

Voi että sanon vain :) kerrothan lisää reissusta, ja missä kannattaa käydä...shoppailemassa :)

Hertta
Lilou's Crush

myview, sas muuta, hitsinpitsi! Ja hei tiiätkös, oon tehnyt aiheesta ihan postauksenkin pari vuotta sitten, pitää suurilta osin paikkansa vieläkin :)

 

my view

Ajattelinkin että oot varmaan jo kirjoitellut aiheesta, kiitos linkistä :) rauhallista joulun odotusta ;)

Jossu (Ei varmistettu)

Moro!

Suosittelet siis AirBnB:tä? Ajattelin tosiaan, että nyt tulevana kesänä voitaisiin vuokrata asunto ja säästää pitkä penni. Selailin noita välityksen sivuja ja ainakin niistä tuli itselle luottavainen tunne.

terkuin, Johanna

Hertta
Lilou's Crush

myview, sitä samaa sinulle :)

 

Jossu, suosittelen todella lämpimästi, itselläni meni täydellisesti nappiin tämä homma. Ja vaikka vastaanotto olisi ollut toisenlainenkin, myös huone ja kylppärini olivat juuri kuten kuvailtu. Kannattaa lukea suositukset. Lisäksi yllätyin, että AirBnB:n edusta vielä soitti ja tarkisti kaiken olevan kunnossa -arvostin!

Coco
Coco Sweet Dreams

Voihan pimpulat, aikamoinen reissu! <3 

Susse (Ei varmistettu)

Kuule, kyllä se taitaa olla niin että sinun mahtavan valoinen elämänasenne merkkaa aikas tavalla siihen että sinä kohtaat ihania ihmisiä; ne on ihania koska vastaavat metsänä sun iloiseen huutoon! &lt;3

Oikein ihanaa joulua!

Hertta
Lilou's Crush

Coco, no älä muuta virka. huh huh.

 

Susse, ootpa niin ihana. Nyt on just sellainen ähinää-päivä, kyllä piristit -vaikka just nyt siis en tosiaankaan ole iloisa tahi valoisa :)

Kommentoi