Oranssi puristepiriste

Lilou's Crush

 

 

Aika moni yllättäen epäsäännöllisesti nukkuva, usein aamuyöhön kukkuva ehkäpä on huomannut peilistä möllöttävän nuupahtaneen naaman kuvatuksen. Niin kävi myös täällä, kun vauva numero kaksi saapui. Ei ilmassa mitään kaiken alleen painavaa väsymystä ole, mutta lyhyet unipätkät kyllä vievät veronsa.

Peili on vielä lempeä viestintuooja roolissaan: se kun kertoo muutoksesta pikkuhiljaa. Annas olla, kun eteen kannetaan valokuva vuoden takaa: siinä sitä sitten ihmetellään ekspontiaalista ryppyjen määrää ja tuplasti roikkuvampaa nassunahkaa shokkihoitona.

Apuun tuli Lumenelta testiin saatu  Bright Now-sarjan Vitamin C Heleyttävät Kauneuspisarat (piti tarkistaa nimi purkin kyljestä kahteen kertaan, sen on verran konstikas kaikessa mitassaan). Olen nyt kuurissa hiukan yli puolen välin: kun aloitin nämä kapselit, puski leukaan muutama näppylä, joita ei tässä nahassa ole nähty aikoihin, mutta hävisivät onneksi sen sileän tien muutamassa päivässä, taisivat säikähtää virkistettä ja pullahtaa pintaan reaktiona uuteen tuotteeseen.

Nyt parin viikon kellontarkan käytön jälkeen ihan kuin aamuisin peilistä tosiaan katsoisi astetta virkistyneempi ja tasaisemman värinen nassu. Käytössäni on muuten olleet jo pidemmän aikaa saman sarjan muut voiteet, jotka tuntuvat sopivan iholleni oikein hyvin sen nykykunnosta päätellen, ainoastaan tymäkämpää silmänympärysvoidetta joudun hankkimaan taidan joutua hankkimaan.

 

PS. Minua muuten huvittaa hiukan nuo USA:n markkinoille suunnatut varoitustekstit. Että vain ulkoiseen käyttöön. No, onhan ne syötävät hyvät rasvat kovin tärkeitä, vaikka harva niitä varmaankaan kosmetiikkaosastolta keittiön kaappiin rahtaa...

Kommentit

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Täytyykin kipaista kaupasta omat pisarat testiin, kaamos ja pimeys vetää omankin naaman ihan elottomaan kuntoon. Vai onko kyseessä niin uusi tuote, ettei niitä vielä kaupasta löydä?

Hertta
Lilou's Crush

Löytää jo! Tuoksukin piristää -se muuten kannattaakin huomioida, että tuote tuoksuu, jos on hajuherkkä. Ei lempihajuni, mutta jotenkin aika kiva :) käytän nyös saman sarjan seerumia lähes päivittäin aamuisin, tykkään läträtä kosmetiikalla, sitä arjen luksusta :)

Rakkaudella, Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Voi beibe I hear you – mistä mun naamaani on yhtäkkiä tullut miljoona ryppyä ja roikkua? En tykkää yhtään. Toivottavasti tää on joku väliaikainen juttu ja se lopullinen rupsahdus on about 20 vuoden päässä.

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.