Osa-aika-arki alkoi

Lilou's Crush

Piih paah puuh pooh, täällä taas, toimitalon hississä selfie ekan lomanjälkeisen työpäivän päätteeksi.

Ensimmäiset piiiiiitkät meilit tuntuivat lukiessa melkein iskuilta palleaan, mutta niin vaan lähti hommat taas rynnimään eteenpäin, ja tattadadaa, selvittiin alkuiltaan asti, vähän haparoiden mutta melko hyvissä tunnelmissa.

Tänä vuonna loman loppuminen tuntui poikkeuksellisen raskaalta, sillä toista viikkoa kuormitti lomapäiviä yllättävät kiireiset työasiat, ja vasta puolivälin jälkeen alkoi ihan oikea relaus. On se tärkeää ihmiselle, irroittautuminen. 

Lapset saavat nauttia vielä tämän viikon mummun ja ukin huomassa, vapaina kuin taivaan linnut -siitä tuo otsikossa mainittu osa-aika-arki. Aamulla lähtöpuuhissa tuumasinkin, että luojalle ja appiukon eläkkeelle pääsylle kiitos tästä pehmeästä laskusta!

PS. Vähän piti hieraista aamulla silmiä, kun avasin oven... työpaikan kattoon oli ilmestynyt kaikkialle mustia "nyyttejä", jotka roikkuvat sopivasti juuri otsan korkeudella. Hauska installaatio on jälleen yksi tiloissamme toimivan OHO-Gallerian juttuja. Taiteilijan nimen unohdin kurkistaa, pitää huomenna painaa mieleen.

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Tsemppiä arkeenpaluun! :) Nauroin tuolle ensimmäiset piiiiiitkät meilit tuntuivat lukiessa melkein iskuilta palleaan, hieno vertauskuva sille miltä itsestänikin tuntuu about joka maanantai kun tulee viikonlopun jälkeen toimistolle. :-D

Hertta
Lilou's Crush

No eiks! Nauratti kyllä, kun piti vallan tulostaa meilit ja alleviivata olennaiset että sai sisäistettyä kaiken :D nyt kolme päivän jälkeen menee jo huomattavasti jouhevammin, onneksi!

Taru Mari
Stuff About

Ihanat noi nyytit! :D Tsemppiä täältäkin!

Hertta
Lilou's Crush

Eiks oo! Ne on vielä, toisin kuin aluksi luulin, sellaiset höllyväiset/heiluvaiset :D Ihan parhaat!

OHO (Ei varmistettu)

Ihanat 'nyytit' alá kuvanveistäjä Jukka Lehtinen.
Saa paijata ja vaikka töniä jos arki alkaa puuduttaa ;)

Hertta
Lilou's Crush

Just sen tarpeessa! Menen nyt heti halimaan nyyttejä :) ja Jukkahan se oli! Kiitos, kaveri!

Pin (Ei varmistettu)

Uusi kuontaloväri on ihana! Melkein toivoisin olevani blondi.

Hertta
Lilou's Crush

Heii mälsää en huomannut sun kommenttia! Kuule valitettavasti se on noi hissin valot! Vähän on kuontalokun vaalennut, mutta ei noin paljoa. Toisaalta, sä saat ihan saman kun tuut Pursimiehenkatu 29 hissiin :D

lumimii (Ei varmistettu)

Tsemppiä taas arki-rutiineihin. Pakko kysyä kenen valmistajan toi nahkainen laukkusi on? Näyttää just sellaiselta jonka mä tarvitsisin. :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos, samoin sinne :) kassi on useamman vuoden vanha Prada, vitsi kun en muista mallia, vaikka mietin pääni puhki! 

Santtu23 (Ei varmistettu)

Ahdistaa lukea näitä töihinpaluu-juttuja ja valitusta töistä, antaisin itse vaikka vasemman pikkusormeni työpaikasta. :/ :/

Hertta
Lilou's Crush

No en minä kyllä töistä valita, pahoittelen jos epäselvästi itseni ilmaisin -kerron tunteista, mitä äkkipaluu aiheuttaa, kun ei ole ehtinyt levätä riittävästi. Työ on tärkeää, riittävä lepo sen vastapainoksi myös, ja usein sen levon tarpeen huomaa vähän turhan myöhään. Toivottavasti löydät itsellesi pian työn, ja saat pitää pikkusormesikin! Pidän molemmat peukut pystyssä sille.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.