Osallistu ja voita smoothiekuningatar Wilfa

Lilou's Crush

Minulla on kivaa kerrottavaa! Muistattekos, kun kyselin tovi sitten teiltä blenderivinkkejä, ja sain niitä ihan mahtavasti? Postaus tavoitti myös ystäväni Suvin, ja hän tuli enkelinä hätiin Wilfa-blenderin kanssa. -Sama Suvi muuten, joka tarjosi meidän perheelle kodin, kun myimme asuntomme ja olimme vailla paikkaa ennenkuin pääsimme uuteen kotiimme, että voitte tästä päätellä, aikamoisen mahti tyyppi!

Suvi on paitsi kaveri, myös liikenainen, ja pyörittää Ecostoa, vastuullista kodin- ja vapaa-ajan tuotteiden verkkokauppaa. Liikkeen tuotteet ovat sellaisia, jotka kestävät pitkään, kuluttavat vähemmän sähköä ja valmistetaan laadukkaista ja mahdollisimman hyvin kierrätettävistä materiaaleista inhimillisissä tuotanto-olosuhteissa. Tuotemerkit ovat samoja kuin monista muistakin liikkeistä löytyy, mutta valikoima siis keskittyy erityisesti laadukkaisiin ja kestäviin tuotteisiin -niin materiaaleiltaan kuin ympäristön ja sosiaalisen vastuunkin kannalta katsottuna.

Tämä on siis jo todella kivaa kerrottavaa, mutta ihan erityisen kivaa justiinsa nyt on se, että teistä joku todella paljon blenderiä kaipaava voi nyt voittaa oman Wilfa-rouvansa! Palkinnon arvo on 93,90€.

Homma kulkee näin:

Kerro kommenttiboksissa viimeistään tämän viikon sunnuntaina 5.5.2013, miksi supersekoittaja Wilfa ilahduttaisi juuri sinun kotitalouttasi. Voit osallistua sanoin, kuvin tai videoin, ihan kuinka vain sinusta tuntuu, että viesti menisi toivomallasi tavalla perille - Tällä kertaa voittajaa ei nimittäin valitsekaan sattuma, vaan Ecoston Suvi saa tämän haastavan tehtävän.  Jos jätät kommenttisi yhteyteen sähköpostiosoitteen, saamme voittajan parhaiten tavoitettua.

Jotta yhden naisen raadille jää aikaa perehtyä kommentteihin ja pohtia sitä, kenelle posti laitteen tuo, kerron voittajan noin viikon kuluttua kisan päättymisestä täällä, ja toki laitamme sähköpostiakin aiheesta.

Odotetaan kovasti teidän viestejänne! Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille!

 

PS. Minä olen nyt saamaani Wilfaa testannut muutaman viikon, enkä voisi olla tyytyväisempi -innostus ei ole laantunut, vaan vähintäinkin joka aamu surautan rouvalla aamusmoothieni, ja meikäläinen, noviisi kaikissa terveysguruiluhommissa, olen vähän lääpällän raakasuklaaseen ja olen vakavasti harkinnut viherjauheen hankkimista... Jep, minä!

PPS: tässä vielä teknistä tietoa: WiIlfan BL-1200 tehosekoitin on testivoittaja kaikissa Pohjoismaissa (mm. HS 19.9.2012: 5 tähteä). Helppo käyttää, purkaa ja puhdistaa. Erillinen jäänmurskausohjelma ja erityiset jäänmurskausterät. Lisäksi smoothie-ohjelma ja automaattinen puhdistamistoiminto, jolla voit puhdistaa sekoittimen ohjelmien välissä.

Kommentit

Kao Kao

Voi kiva kilpailu, olenkin katsellut blendereitä sillä silmällä kohta kuukauden.. Minua rouva ilahduttaisi eniten smoothieiden teossa, sillä harvoin voin nauttia mitään valmiita, kun niihin kaikkiin on laitettu banaania, jolle olen allerginen. 

Olen harkinnut blenderin ostamista jo pitkään (jopa vuosia), mutta muut hankinnat ovat ajaneet sen ohi, enkä halunnut ostaa mitään halpistakaan. Erilaisia smoothiereseptejä on jo paljon tallessa, blenderi vain puuttuu. Olen tarkka hankinnoistani, ja olen nimen omaan harkinnut juuri tuon Wilfan ostamista, jahka opiskelijabudjetti antaa periksi. Tämä kilpailu on siis täydellinen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtava kilpailu!
Olen kovasti haaveillut jo uudesta blenderistä, kun vanha vetelee aivan viimesiään. Ainekset eivät sekoitu ja jäiset marjat eivät meinaa pilkoontua. Vuodenvaihteessa alkaneen laihdutusprojektin myötä smoothiet ovat jokapäiväistä herkkua (ja avain onnistuneeseen projektiin!) ja siksi blenderiltä toivottaisiin kestävyyttä ja tehoa! Rakastan smoothieita ja Wilfan tehosekoitin saisi meiltä varmasti rakastavan kodin, jossa ei ole pelkoa pölyttymisestä!

hippunen (at) luukku.com

Riina-Maija (Ei varmistettu) http://marenkimaa.blogspot.fi/

Olen jo pitkään kaipaillut kunnollista blenderiä kotiimme. Edellinen blenderimme tuli tiensä päähän viime vuonna ja opiskelijabudjetista johtuen emme ole päässeet hankkimaan uutta tilalle. Olen intohimoinen leipuri ja ruoanlaittaja, ja blenderistä olisi näissä hommissa hurjasti apua. Pidän ruokablogia ja uuden blenderin avulla mahdollistuisi myös erilaisten ruokien ja ruokalajien valmistus, tai ainakin monien ruokien valmistus helpottuisi hurjasti. Olen myös haaveillut joka-aamuisesta aamupala smoothiesta ja tämän blenderin avulla saisin aamut käytiin paremmin. Blenderi tulisi siis tarpeeseen ja todelliseen käyttöön, Wilfa meille jee!!

Mirja H (Ei varmistettu)

Ostin vuosia sitten edullisen mutta mielestäni hyvämerkkisen blenderin - se ei rikkonut lupauksista huolimatta jäätä, ei jäisiä marjoja, ja sekoituskykykin oli aivan onneton. Nyt tuo limenvihreä yksinäinen blenderi seisoo kaapissa jo viidettä vuotta! Koin totaalisen blenderimasennuksen, ja epäilin kaikkia merkkejä hinnasta huolimatta. "Mitäs jos tämä ei riko sitä hiton jäätä?" "Entä jos en saa edes tuoreita marjoja pilkottua..." Ystäväni osti Wilfan tammikuussa ja todisti sen tehon! Nyt ongelmana on rahapula, sillä muutan Englantiin tasan kuukauden päästä ja ulkomaille muutto maksaa! ;) Mikä olisikaan ihanampaa kuin uusi blenderi jonka kanssa aloittaa uusi terveempi elämä kokonaan uudessa ympäristössä! :)

mirja.hakala@gmail.com

Tuuliatei (Ei varmistettu)

Olisi oiva tapa "markkinoida" 7v.pojalleni hedelmiä..ja laitteenakin varmasti kiinnostaisi;)
tuulia.litmanen@hotmail.com

fann (Ei varmistettu)

Ottaisin kyllä erittäin mielelläni blenderin, sillä olen juuri muuttamassa omaan kämppään eikä minulla ole tuollaista vielä ollenkaan. Ei tarvitsis tehdä enää herkkusmoothieta tavallisella sauvasekoittimilla, millä räiskyy joka paikkaan. Olisi myös hienoa saada se näin vähän kuin palkinnoksi, koska ei ihan opiskelijabudjetilla pysty muuten tuollaista hankkimaan. :)

maisa576@hotmail.com

What else is there?

Oi voi että smoothiekuningatar tänne heti! Ton kun voittaisi :) Oon se ihminen joka aina haaveilee ihanista smoothieista minkä sekaan voisi heittää vaikka mitä hipsterluomujauheita, mutta jolla ei oikein koskaan ole sopivaa rahamäärää lompakossa että voisi oikeasti hankkia jonkun tehosekoittimen. Syön aamuisin tylsästi mysliä ja jogurttia, aamuja helpottaisi niin paljon kun voisi jo vaikka edellisenä iltana tehdä jonkun juoman jääkaappiin ja aamulla sitten vaan helposti juoda sen ilman turhaa keittiössä sähläämistä mikä on osaa olla supervaikeaa aamu-unisena.

Oon haaveillut myös smoothiedieeteistä ja siitä ruokavaliosta, mihin kuuluu yksi päivä viikossa jolloin juodaan pelkästään kolme smoothieta. Mun päässä on tällä hetkellä ainakin 10 eri variaatiota smoothieista jotka haluaisin toteuttaa. Tollainen laite olisi aika siis aika unelma :)

kata.ericsson@hotmail.com

Koooo (Ei varmistettu)

En pitäisi tätä tällä kertaa itselläni, vaan blenderi menisi ehdottomasti super auttavaiselle ja huolehtivaiselle siskolleni syntymäpäivälahjaksi. Blenderistä hän puhuikin muutama viikko sitten. ;)

krisha(a)netti.fi

Salasana (Ei varmistettu)

Vielä ehtii!!! Blenderimme hajosi:( nyt olen alkanut säästää seuraavaan ja etsiä sitä oikeaa, mm.täältä liloun blogista. Kevätputsausta kaipaava kehoni kiittäisi kauniisti kun komia kone nannaa navalleni kiepauttaisi:) Voi että se ois upeaa!

NonimmariATgmail.com

kultahillokala

Minulle minulle! Rakastan smoothieita ja pirtelöitä ja näitä muita, mutta olen ihan näin suoraan sanottuna liian köyhä hankkimaan blenderiä. Vehje olisi loistava apuväline tän kevään syö-paremmin-voi-paremmin-näytä-paremmalta-projektiin, ja olis loistavaa pitää terveysintoilija- ja muillekin kavereille supersmoothiemaistajaispippalot...pääsisin varmaan vähän kauemmaksi ruuanlaittokammostakin..ehkä..voisi aloittaa smoothiehommista ja siirtyä hiljalleen lähemmäs makaroonilaatikkoa ja karjalanpaistia:D  Ja tärkein syy: First things first: tämän tytön päivä oisi kyllä harvinaisen aurinkoinen, jos mua paiskattaisiin blenderillä!... Hyvä blenderi - parempi mieli:)

Apupyörillä

Tarinani on melko samanlainen, kuin varmasti monella muulla. Opiskelijakämppäämme eksyi tänä vuonna tavaratalon halvin sauvasekoitin, jolla olen yrittänyt parhaani mukaan tehdä minulle ja avomiehelleni mm. smoothieita ja sosekeittoja. Tulokset ovat kuitenkin olleet yleensä paakkuisia ruokalajista ja raaka-aineista riippumatta, ja olen alkanut epäillä sijoitukseni järkevyyttä. Tykkäämme molemmat käydä salilla ja omatekemät smoothiet ovat olleet ihania palkinto-palkkareita hikisen liikunnan jälkeen. Blenderillä saisin aikaan myös jotain muutakin, kuin pehmyt-hedelmä-voittoisia maitorahkajuomia, joihin on alkanut jo kyllästyä. ;)

Smoothiet eivät ole minulle vain lyhyt yhden kevään suhde, vaan haluaisin oppia niistä vielä paljon enemmän. Sitä varten tarvitsen kuitenkin apua. Oi pelastathan minut raivostuttavan huonon sekoittimen kynsistä!

mannamari@luukku.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Tällä hetkellä smoothiet syntyvät vanhalla sauvasekoittimella. Niitä tehdään päivittäin ainakin aamupalalle puuron kaveriksi, yleensä myös iltaisin. Lisäksi herkkuruokamme pesto-pinjansiemenpizza vaatii sekoitinta aika säännöllisesti.

Smoothien valmistus on 3- vuotiaan tyttömme juttu: hän päättää aineet ja äiti tai isä tekee työn. Kone olisi kiva siksikin että lapsikikin pystyy käyttämään laitetta. Itse tekeminen on paras tapa innostaa ruoanlaittoon ja huipputerveellinen ja etenkin maistuva lopputulos on pelkkää plussaa.

mikihara

Voihan blenderi! Meillä jokapäiväiset pirtelöt (2 pirtelöä päivässä) (vähän pirtelö on muuten kaamee sana nyt kun sanoin sen kahdesti, eikun kolmesti peräkkäin, enpäs ole ennen tullut ajatelleeks, ihan kun pirteä yrjö tai jotain yhtä kammoksuttavaa :D) tehdään kamalassa FASTin protskutörspässä keltaiseksi värjääntyneellä muovisella sauvasekoittimella jonka merkki on luultavati Valitut Palat ja joka savuaa joka käytön jälkeen kuolonkorinan siivittämänä.

Voin rehellisesti sanoa että tämä on keittiöni suurin epäkohta, jos ei jopa suoranaisesti street credejäni rokottava elämäni suurin häpeäpilkku.

Tuollainen tehovempele jossa on tyyliä ja tehoa, olisi UNELMA meidän keittiöön. 

UNELMA!

annitanni (Ei varmistettu)

Olen omistanut hetken aikaa surullisen muovikannuisen pilipaliblenderin. En ole aiemmin ehtinyt juurikaan surra blenderini huonoutta, mutta tämä elämäntilanne suorastaan huutaa toimivaa ja nopeasti hommansa hoitavaa mahtikonetta.

Olen tehnyt koko työikäni (=kuutisen vuotta) vuorotyötä. Työajat ovat olleet pääasiassa 12-04 painotteisia. Tämä kevät vieläpä painottui yövuoroille. Viikonloput menivät janoisia nesteyttäessä.
Varmaan sanomattakin selvää, että unirytmi oli luokkaa "nukkumaan klo 04-06 ja ylös joskus iltapäivän loppupuolella"

Reilu viikko sitten vaihdoin työpaikkaa. Yhtäkkiä työvuoroni onkin "armollinen" 05-13. Miten h******ssä tästä pitäisi selvitä hengissä?

[image]http://ih1.redbubble.net/image.6457746.7867/flat,550x550,075,f.jpg[/image]

Voin kertoa: Ei mitenkään. Synkeimmältä tuntuu aamulla klo 3.45 kun jyristän epätoivoisesti muovikippoblenderilläni ja olen varma, että jokaikinen ihminen tässä kerrostalossa herää meteliin. Mies onkin kieltänyt muovikipon käyttämisen aamuyöllä.

Nyt siis apua neitoselle. Ehkäpä töihin meno ei tuntuisi niin pahalta, jos aamupalan saisi suristeltua hetkessä ja helposti, ja huitastua huiviin vähintään yhtä helposti.

annich_@hotmail.com

Olen täysin blenderneitsyt - se ei jostain syystä vain ole kuulunut hankintalistani kärkeen. Tälläiselle ikisinkulle blenderi toisi varmasti apua arkeen, kun kokkailu yksin ei aina inspiroi ja iske. Mikäpä sen vaivattomampaa, ravitsevampaa ja herkullisempaa kuin aamupalasmoothie tai vihreä iltapalajuoma! Vanha sauvasekoitin vetelee jo viimeisiään, ja hippasen jopa vanhus alkanut käryämään käytettäessä. Blenderi olisi siis oiva apuri yhden hengen talouteen kun kiirus paina ja nopeita, on-the-go -aterioita tarvitaan!

qwerty (Ei varmistettu)

Koukutuin muutama viikko sitten kuuluisaan banaanijäätelöön (eeva kolun vika). Asiassa ei sinänsä mitään huonoa tietenkään ole, mutta kun eläkeikään saapunut OBH nordicani ei purematta niellyt jäisiä banaaneja, ja soseutusrytäkässä kaksi neljästä terästä taipui (!!). Toistaiseksi mössöksi menee vielä suht helposti kaikki pehmeä ja erittäin nesteisä, mutta joka toinen sekunti pitää sisältöä kaivella lusikalla, puhumattkaan jäätävästä metelistä. Oon siitä asti (ja rehellisesti sanottuna jo aiemminkin) googlaillut uutta vaimomateriaalia, ja itseasiassa Wilfaan päätynytkin, mutta budjetti ei vielä ole antanut hankinnassa myöten. Siispä tästä naisesta tulisi ehkä maailman toiseksi onnellisin jos saisin heivata tuon vanhan ja raihnaisen blenderin kierrätykseen ja nautiskella banaanijäätelöä jokaikinen päivä.

TiinaMariN.

Mulla on sellainen mustikanvärjäämä sauvasekoitin. Se ei tee banaanipehmistä, ei raihnaisella voimat riitä. Siksipä minä tarvitsen blenderin! Ja oishan se hienokin- keittiön tasolla nököttäessään antaisi ihan erilaisen kuvan emäntätaidoistani :)

Katah (Ei varmistettu)

Teen paljon smoothieita, mutta vanha blenderini alkaa olla jo parhaat päivänsä nähnyt ja jättää joukkoon isoja kökköjä, mikä ei ole hyvä asia. Parasta smoothieissa on kuitenkin se, että nirso tyttäreni, joka ei syö oikein mitään maitotuotteita, rakastaa smoothieita myös. Näin hänelle saa helposti ujutettua niin jogurttia kuin kaiken maailman siemeniä, leseitä ja vitamiineja. Kököt vaan välillä tökkii, joten uusi laite olisi paikallaan :)

kpokka@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Ostimme HBO Nordican blenderin kolme-neljä vuotta sitten ja en ostaessani arvannutkaan mihin myllerryksessä sen kanssa vielä joudun.

Se ostettiin ihan puhtaasti mansikka Margaritojen tekoon :D Rakastan kyseistä drinkkiä ja blendailimme niitä ja muita marjaisia Margaritoja aina kun oli juhlat. Mieheni aina sanoi että täällähän saisi tehtyä hyviä aamupala tai välipala smootheja mutta fakta oli että ei niitä tullut ikinä tehtyä. Sitten kävi niin ( ihan suunnitellusti kuitenkin), että pieni tytöntyllerömme ilmoitti kesällä 2011 tulostaan ja mun Margarita-juhlat loppuivat kuin seinään.

Kärsin aika napakasta raskauspahoinvoinnista ja aamuisin ruokaa oli saatava nopeasti, ettei pahoinvointi pahene ja se piti oli olla helposti alas menevää, koska pureskelu inhotti (näitä kummallisia raskausjuttuja), silloin aloin tehdä smootheja. Ensin ihan turvallisella maustamaton jugurtti-banaani-marja-maitoa- combolla ja kun pahoinvointi hellitti varsinkin vihersmoothit veivät sydämeni.

Blenderimme on siitä lähtien pyörittänyt kaikkea muuta kuin Margaritoja. Se on oikeastaan ohjannut ruokavaliotamme terveellisempään suuntaan ja olemme luopuneet mikrosta ja hankimme mehustimen, joka täydentää blenderiä. Teen blenderillä aamu- ja välipalat, teen sillä manteli-, kaura-, ja riisimaitoni, käytän sitä leivonnassa ja ruuanlaitossa....siitä on tullut keittiökone jota ilman en pärjää :) Jopa yksivuotiaamme osaa yhdistää blenderin äänen siihen, että kohta tulee jotain hyvää.

Nyt HBO Nordicamme on alkanut ajoittain yskähdellä ja uuden hankinta on edessä. Tällä kertaa, kun olemme vähän viisaampia ja vaativampia, emme halua mitä tahansa sekoittajaa keittiöömme. Tämä Wilfa sopisi siksi tarpeisiinme oikein hyvin.

tipi83@luukku.com

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Oih, tuon minä niin tarvitsisin. Nykyään tulee melkein joka päivä syötyä jonkinlaista smoothieta tai tehtyä jos jonkinmoista kastiketta, mihin tuollainen laite olisi yliveto. Erityisesti tuo jään murskaaminen kuulostaa hyvältä, jääkylmä smoothie olisi herkkua! Jäätä ei voi nykyään kuvitellakaan laittavansa - käytössäni on nimittäin vanhempieni vanha Braunin sauvasekoitin, jolla on soseutettu aikanaan minun vauva-aikani soseet. Ja ikää minulta (ja siis myös sauvasekoittimelta) löytyy jo lähemmäs kolme kymmentä vuotta :D Pelkään joka kerta laitetta käyttäessäni, että se hajoaa... Valkoinen kone on myös ehtinyt jo kellastua kauniisti. Ehkä olisi siis aika päästää se jo ansaitulle eläkkeelle.

Vierailija 08:13 (Ei varmistettu)

Sehän on siis OBH Nordica, eikä HBO xD Liikaa Game Of Thronesia ja muita HBO:n sarjoja :)

jjonaa

Tämmöselle olisi kyllä tarvetta tulevaisuutta ajatellen ja nytkin.

Tulevaisuutta ajatellen, ajattelen sitä että kun tämä mahassa asustava pieni kakkonen syntyy ja alkaa jossain elämän vaiheessaan syömään soseita. Haluaisin siis tehdä soseet ja kaiken itse tälle pienelle ihan rahatilanteen takia ja muutenkin. Haluaisin että söisimme kaikki samaa ruokaa mutta tietenkin tämä pienimmäinen aluksi todella soseutettuna. Siihen tuo blenderi olisi ihan mahtava kapistus. 

Emme ole mikään varakas perhe mutta toimeen tulemme, yritän kumminkin pihistää nyt ihan kaikessa missä vaan voin ja pystyn joten tämä arvonta tuli aika hyvään saumaan! Blenderi kun on joka tapauksessa hankinnassa siinä jossain vaiheessa elämää ellei tästä sitten tärppää.

Ja kyllähän tälläinen todella raskaana oleva rupesi himoitsemaan smootieita ja sen sellaisia, noita kuvia katsellessa.. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Arvontaan ei tarvetta osallistua, kun juuri puran laitetta pakkauksesta:)
Jäin miettimään laitteen kokoamista. Kun se on ihan käyttövalmis, mutta
ohjekirjassa puhutaan laitteen kokoamisesta.. Niin onko tarvetta avata niitä pohjan ruuveja? Ja milloin? Tiivisterenkaan vaihtoa varten?

Ma-aamun tyhmiä kysymyksiä täällä kyselee Carina

p.s. laite on ihana, laadukkaan ja kestävän tuntuinen.

rrae (Ei varmistettu)

Rakas avopuolisoni halusi ilahduttaa naistaan puhdistamalla tämän vanhan mutta yllättävän tehokkaan blenderin. Purki sen osiin, ja ups, kokoominen olikin sitten astetta haastavampi juttu. Eli nyt on jo monen viikon ajan jääneet aamusmoothiet surauttamatta eikä hienovaraiset vihjailut miehen suuntaan ole tulosta tuottaneet. Ihana ele, mutta surkea lopputulos sanoisinko. Jotta voidaan välttää perheriidat ja jatkaa pirtelöhirmuina niin tänne tuollainen mahtikone! :)

riikallepostia@hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä olen tosi innostunut smoothiesta ja muista, joita tuollaisella laitteella olisi helppo tehdä. Meillä kun ei tuollaista löydy, nykyään kaikki vastaava valmistuu sauvasekoittimella. Supernirso 3,5-tyttökin on innostunut. Meillä olisi kyseiselle vehkeelle siis käyttöä, jos vaikka tuo 2-vuotias pikkumieskin sitten innostuisi :) Voitto voisi toimia myös kivasti äitienpäivä- ja synttärilahjanakin mulle ;).
Jenni.norrgrann@gmail.com.

Hannushka

Tuolle blenderille minulla olisi oiva paikka keittiössä, tai jopa useampikin paikka, sillä vaikka siitä on jo hieman yli vuosi kun myimme kaiken omaisuutemme Englannissa ja muutimme takaisin Suomeen, on edelleen kaapeissa ja etenkin keittiössä tilaa perus-vehkeille ja vempaimille. Pienellä budjetilla olemme hankkineet tavaraa tärkeysjärjestyksessä, ja blenderiin on listallamme harmillisen pitkä matka vielä. Molemmat rakastamme smoothieita ja voihan tuolla vehkeellä vaikka tehdä keitonkin :)

Fiiu (Ei varmistettu)

Ei oo todellista! Just eilen hajotin oman blenderini. Se on kiltisti ajanut asiansa jo 3-4 vuotta, vaikka isommat jäiset marjat ei enään kunnolla pilkkoutunetkaan. No meille ostettiin töihin blenderi, ja samalla sain kuulla, että myös se terä pitää ottaa irti välillä sekä pestä ja kuivattaa. No minä blondihan en tätä tiennyt, ja päätin sitten heti tehdä sen! No terä ja tiivisteet oli menny ihan haperoksi ja onnistuin jotenkin vääntämään jonku osanki sieltä. No muuten ihan hyvin toimii, mutta smoothiet tulee koneesta läpi! Heti rupes tää asia ahdistamaan, koska smoothiehan on mun vakioaamupala :D Eli tää kilpailuhan sopii mulle ku nenä päähän! Plussaa muuten olis myös ton blenderin ulkonäkö, koska keittiössä mun kaikki muut systeemit on mustia ja hopeisia, mutta tää vanha blenderiraukka oli vaaleenkeltanen. Ei sopinu joukkoon.

fiia.ketonen@gmail.com

Blenderi olisi erittäin tervetullut meidän pikkuperheeseen! Meidän vauvelin laskettu aika on parin viikon päästä ja blenderillä olisi kiva surauttaa sitten n. puolen vuoden päästä omatekemät soseet lapsoselle. Siihen asti blenderi toimisi äidin aamupalan- ja välipalan tekovälineenä. Smoothiet olisivat oivaa, nopeaa ja terveellistä ravintoa tuoreelle äidille! :)

leenasusa (Ei varmistettu)

Tänne kelpaisi Wilfa sillä edellinen samanlainen blenderi jäi entiseen kotiin miehen luo eron jälkeen. Joka aamu tällä on tullut sekoitettua smoothiet ja hyvin sekoittuu myös pähkinät tahnoiksi. Uuteen kotiin on todella paljon hankintoja joten tällainen arvontavoitto olis kyllä tosi kiva piristys : )

Olen hurahtanut smoothien tekoon täysin. Ainut ongelma on, että minulla ei ole blenderiä ja teen smoothiet sauvaseikoittimella. Toivoisinkin blenderiä itselleni, jotta minun ei tarvitsisi enää liata koko keittiötäni ja yöpukuani, kun yritän tehdä aamusmoothietani sauvasekoittimella. Tykkään laittaa smoothieheni kaikenlaisia siemeniä, jotka eivät ole oikein sauvasekoitin ystävällisiä, sillä ne lentelevät pitkin ja poikin. Olen siis varma, että blenderi säästäisi aikaa, mutta ennen kaikkea keittiöni ja yöpukuni lukuisilta siemen yllätyksiltä ja marjatahroilta!

Aarremaa

Blenderi saisi aitiopaikan keittiön tasolta josta kutsuisi aamuisin tekemään rautaisella otteella terveellistä smoothieta ja näin ollen voisi ajatella että päivä ei voi mennä huonosti.

Lottopallonen (Ei varmistettu)

Blenderistä olisi hyötyä koko meidän perheelle! Meillä pienokainen, joka syö soseita ja nyt on ollut työlästä tehdä niitä. Ja miten ihana olisi tehdä valmiiksi itselleen smoothieita ja napata mukaan kun arki on kiireistä! :)

Olen taistellut masennukseni, epävakaan persoonallisuushäiriön ja ahdistuksen kanssa vuosia. Se on tuhonnut minua henkisesti ja fyysisesti. Lihomista ja laihtumista. Tällä hetkellä opettelen syömään terveellisemmin. Opettelin tekemään erilaisia upean makuisia smoothieita, mutta koneeni on huonossa kunnossa ja pelkään sen hajoavan minä hetkenä hyvänsä.

Huomasin, että ne smoothiet oikeasti muuttavat mielialaa. Terveelliset ja ravintorikkaat juomat piristävät ja antavat energiaa. Jaksan paljon paremmin kuin yleensä. Tällaiselle tulisi siis käyttöä! Rakastan niiden makua ja rakennetta ja uskon vahvasti, että jos jatkan terveellisesti syömistä, parantuminen minulle saattaisi tulla helpommin.

Ennen en voinut uskoa, että ruokavalio ja liikunta  vaikuttavat niiiin paljon mielialoihin. Nyt kuitenkin voin kokemuksesta sanoa, että kyllä vaikuttaa. Paljon. Huomattavasti.

Oma koneeni on siis niin huonossa kunnossa, etten uskalla käyttää sitä. Se kuumenee ja pitää välillä niin kummallista ääntä, että ihan pelottaa laittaa sinne mitään banaania kovempaa! Tälle koneelle siis tulisi TODELLAKIN käyttöä!

Olen työkyvyttömyyseläkkeellä tällä hetkellä, eli tuloni eivät ole niin suuret, että voisin itse tällaisen ostaa. Minulla ei yksinkertaisesti ole siihen varaa. 

sannamari.paakki@luukku.com

 

Auringonkukka

Blenderi olisi todella tervetullut minun kotiini. Mulla on -vaikka muille jakaa- kaikenlaisia ruoka-allergioita ja en voi edes kuvitella, että saisin kaupungilta mukaan smoothien. Soijapohjaiset smoothiet on ainakin täällä mun kotikaupungissa vielä ihan nolla-asteella... Miten kiva oma, laadukas blengeri olisikaan :) 

Miss T (Ei varmistettu)

Apua, miten ihana kilpailu! Ja niin sopiva juuri tähän hetkeen! Oon smoothietten suurkuluttaja ja vanha blenderiystäväni alkaa vedellä viimeisiään. Tarvitsisin uuden, jämerämmän blenderikaverin arkeeni. Sellaisen, jolla herkkusmoothiet valmistuvat käden käänteessä ja joka ei jää junnaamaan paikoilleen kovemmankaan hedelmän edessä. Viime aikojen superherkkuni banaanilettujen taikinakin pyörähtäisi uudessa blenderissa söpösti.

tia.jokinen@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Ooh! Koska vanha rousku vetelee viimeisiään ja falskaa kannesta! Kauniskin tuo on vielä, ei häiritsisi lainkaan säilyttää esillä.
tinwh123@yahoo.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Tarvitsisin blenderin, koska liian kilttinä menin luovuttamaan aikaisemman blenderini exälleni ikävän eron yhteydessä. Vaikka blenderi oli alunperun lahja kyseiseltä miekkoselta ja miekkonen vielä oli eron takana. Vieläkin kadun blenderin ja aamusmoothieni menettämistä!

VilmaJasmiina (Ei varmistettu) http://www.vilmajasmiina.blogspot.com

Mjaa, jäi tietenkin sähköpostiosoite uupumaan. Eli uudelleen.

Tarvitsisin blenderin, koska liian kilttinä menin luovuttamaan aikaisemman blenderini exälleni ikävän eron yhteydessä. Vaikka blenderi oli alunperun lahja kyseiseltä miekkoselta ja miekkonen vielä oli eron takana. Vieläkin kadun blenderin ja aamusmoothieni menettämistä!

vilmakom (at) gmail.com

Oma kotitalouteni ei juuri nyt uutta tehosekoitinta kaipaa (ostin uuden juuri muutama kuukausi sitten) mutta mulla on aivan ihana ystävä <3 joka asustelee ja yrittää luomutilalla. Rahat on siellä vähissä joten olen aivan varma, että ystäväni ilahtuisi suuresti jos voisin häntä näin ihanalla ja tehokkaalla lahjalla muistaa. Ainekset heillä tulee omasta maasta joten taivas on vain rajana niiden makuelämysten kanssa joita he saattaisivat Wilfalla saada aikaiseksi. Tottakai palaisin halusta päästä myös itse maistamaan noita makuelämyksiä. Ensin opiskelijana ja nyt sitten työttömänä en ole pystynyt muistamaan ystäviäni kuin vain lämpimin sanoin (niin teen kyllä usein), joten olisi aivan ihanaa kerrankin saada muistaa rakasta ystäväänsä konkreettisesti myös teoin. :)

ninamariatuulikki@gmail.com

 

Kaisuli (Ei varmistettu)

Vanha tehosekoitin vetelee viimeisiään ja joka kerta sitä käyttäessäni saan jännittää kuinka ruuanlaittoni käy. Blenderi tulisi siis todella tarpeeseen! Sitäpaitsi ruuanlaitto on intohimoni, jossa hyvien välineiden merkitys korostuu.

Ennen kaikkea haluaisin ilahduttaa sillä itseni lisäksi myös perhettä sekä ystäviä. Mikä onkaan parempaa kuin yhdessä oleminen ja kanssakäyminen, jolloin mieli virkistyy ja samalla keho saa terveellistä ravintoa!!!

P.S. Kesä kolkuttelee ja blenderillä saisi myös mukavat smoothie-eväät mukaan piknikille...=)

kjaaskelainen81@hotmail.com

eden_79 (Ei varmistettu)

Meidän blenderi hajosi melkein vuosi sitten eikä uutta ole saatu hankittua näillä pienillä tuloilla. Harmi, sillä koko perhe rakastaa pirtelöitä ja lapsen soseetkin sillä sai ihanasti tehtyä itse!

eden_79 (at) hotmail.com

Chiri (Ei varmistettu)

Oi kuinka paljon kaipaankaan kunnon blenderiä! Tammikuussa innostuin smoothien tekemisestä, ja nyt koko kevään ajan olen tehnyt ne ikivanhalla sauvasekoittimellani. Voit vain kuvitella kuinka tuskaista se on sekä minulle että miehelleni joka aamu kuunnella noin 10minuuttia kauheeta räminää ja kiroamista kun minä väännän smoothieta. Lopputuloskin on yleensä hieman epäilyttävä kaikkine kökköineen. Wilfalla homma sujuisi varmasti tuhat kertaa nopeammin ja hiljaisemmin, ja voisin jopa kokeilla uusia reseptejä mihin tulee banaania kovempia ainesosia! Ehkäpä myös mieheni innostuisi terveellisemmistä elämäntavoista, kun Wilfan smoothiet eivät olisi täynnä paakkuja ja huonosti sekoittuneita ainesosia.

postiasinille@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Aikoinaan synttärilahjaksi saamani blenderi sanoi tasan kahden vuoden jälkeen ostamisesta kaput. Uuden terän osto ei auttanut, vaan koko blenderi oli käyttökelvoton. Harmitti heittää koko peli menemään, miltei parin vuoden jokapäiväisen käytön jälkeen. Olen siitä lähtien kaivannut aamuihini puuron sijasta raikasta smoothieta ja haikaillut blenderin perään... Josko nyt kevättäni ja keittiötäni ilostuttamaan saapuisi uusi yksilö!

joldur@hotmail.com

Taneli_ (Ei varmistettu)

Olen jo pitkään tehnyt smoothieita ja vaiheillut eri blenderien välillä sillä seurauksella että keittiössä surisee edelleen sauvasekoitin. Ajaa asiansa mutta sillä ei saa ollenkaan niin sileää jälkeä kuin toivoisi. Wilfahan olisi hyvä ratkaisu tähän pulmaan :)

tanja.hulkkonen@gmail.com

Sehirvi
Langanlaiha

Minä sitä käyttelin vielä jouluun asti 70-luvulla ostettua mehulinkoa - mutta sitten siitä(kin) paloi käämit. Ei se smoothie kovin kummoiselta maistunut - tuoremehuun sekoittelin reunaverkkoon tarttuneita kuivia hedelmänjämiä - mutta paremman puutteessa sekin kävi.

Ettei tarvitsisi loppuikäänsä ihan morttelipelillä aamujuomaa survoa, blenderi olisi tervetullut apuri keittiööni. Kyllä minä kaupassa kaikenlaisia kodinkoneita hivelöin, mutta ukko väittää, että me ei semmoista ja tämmöistä tarvita. Olisi niin kiva näyttää, että taas hän on väärässä!

sehirvi@luukku.com

Mimosa

Minulla on melkein 5 kk vanha vauva, jolle tykkään tehdä kaikki soseet itse. Tähän mennessä soseiden tekoon olen käyttänyt vanhaa sauvasurvainta. Pian vauveli alkaa kuitenkin syödä enemmän kiinteitä, nyt vasta maistellaan. Blenderi olisikin oiva apu soseiden ja nektareiden tekoon. Sillä voisi myös kätevästi kesällä pyöräyttää itselleen hyviä nektareita ja smoothieita.

Vauvani on kovin huono syömään soseita, jos niissä on yhtään paakkuja. Blenderillä saisi varmasti parempaa sosetta kuin survaimella. Blenderi tulisi meillä kyllä kovaan käyttöön.

Merituulikki (Ei varmistettu)

Täälläkin yksi joka kaipaisi blenderiä! Yli vuoden olen jo katsellut ja kaipaillut semmoista vekotinta meille. Kyllähän nuo smoothiet jotenkin onnistuu sauvasekoittimella sekoittelemaan, mutta meillä jo toinen sauvasekoitin menossa, kun on niin kovassa käytössä. Opiskelija-osa-aika työläisellä ei ole rahoja hankkia kalliita blendereitä. Varsinkin jos haluaa kunnollisen joka kestää pitkään, saa semmoisesta maksaa mansikoita. Terveysintoni takia tekisin mielelläni kunnon aamupalat ja smootiet kunnolla blenderissä, kuin että kitkuttaisin iäisyyden sauvasekoittimen kanssa. Helpottaisi elämää huomattavasti ja saisin viimein kauan kaipaamani blenderin. :)

Lady_on_fire (Ei varmistettu)

Blenderiini kuului kaksi lasikannua. Kissat ovat pudottaneet molemmat lattialle, toinen meni palasiksi ja toinen selvisi, mutta se ei uskoakseni ole enää kovinkaan turvallinen... Siihen jäi niin komea viilto lasiin että joka kerta kun sillä terveysmössöjä pyöritän niin asetun jääkaapin kulman taakse, poistan kissat keittiöstä ja kurkotan vääntämään tehoa surkeaan vätykseen ja odotan että lasinkappaleet räjähtäen silpovat käteni. Vielä ei ole tullut merkittäviä henkilövahinkoja, lukuunottamatta sitä kun sain palovammoja kun pistin blenderiin kuumaa pakuriteetä, chia-siemeniä ja raakakaakaojauhetta Halmetojan ohjeistuksen mukaan: (vaikka epäilinkin kuuman juoman pyörittämistä) "Kaada lämmin tai kuuma pakuritee tehosekoittimeen ja lisää joukkoon 2 rkl raakakaakaojauhetta, 1 kukkurallisen ruokalusikallisen kotimaista hunajaa, 1/2 dl chia-siemeniä......" Blenderin kansi lensi paineella ilmaan ja tahmea ripulin näköinen tulikuuma mönjä minun päälleni, hiuksiin ja paljaalle iholle, koska olin tietenkin alusvaatteisillani tätä tekemässä. Tätä tahmaa meni joka paikkaan 360 astetta blenderin ympärille mm. liesituulettimeen. Nautin joka hetkestä kun yritin pyyhkiä limaista sammakonkutua koko keittiöstä, joka näytti kuin siellä olisi pidetty vankina norovirusta sairastavaa ihmislaumaa. Sittemmin en ole kuumia juomia blenderiin laittanut :D
Tuossa taisikin tulla muutama esimerkki miksi minulla olisi parempi olla turvallisempi blenderi käytössä. :D

ladylatex@hotmail.fi

??-?

Tällä hetkellä on halpa sauvasekoitin käytössä, ees terää ei saa irrotettua ja  piintyneitä värivirheitä on teräosassa mustikasta ja muista marjoista.. Olis kiva saada Wilfa blenderi, aamu- ja muiden herkkujen tekoon..

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.