Osallistu ja voita smoothiekuningatar Wilfa

p4040221_0.jpg

Minulla on kivaa kerrottavaa! Muistattekos, kun kyselin tovi sitten teiltä blenderivinkkejä, ja sain niitä ihan mahtavasti? Postaus tavoitti myös ystäväni Suvin, ja hän tuli enkelinä hätiin Wilfa-blenderin kanssa. -Sama Suvi muuten, joka tarjosi meidän perheelle kodin, kun myimme asuntomme ja olimme vailla paikkaa ennenkuin pääsimme uuteen kotiimme, että voitte tästä päätellä, aikamoisen mahti tyyppi!

Suvi on paitsi kaveri, myös liikenainen, ja pyörittää Ecostoa, vastuullista kodin- ja vapaa-ajan tuotteiden verkkokauppaa. Liikkeen tuotteet ovat sellaisia, jotka kestävät pitkään, kuluttavat vähemmän sähköä ja valmistetaan laadukkaista ja mahdollisimman hyvin kierrätettävistä materiaaleista inhimillisissä tuotanto-olosuhteissa. Tuotemerkit ovat samoja kuin monista muistakin liikkeistä löytyy, mutta valikoima siis keskittyy erityisesti laadukkaisiin ja kestäviin tuotteisiin -niin materiaaleiltaan kuin ympäristön ja sosiaalisen vastuunkin kannalta katsottuna.

Tämä on siis jo todella kivaa kerrottavaa, mutta ihan erityisen kivaa justiinsa nyt on se, että teistä joku todella paljon blenderiä kaipaava voi nyt voittaa oman Wilfa-rouvansa! Palkinnon arvo on 93,90€.

p4040221.jpg

Homma kulkee näin:

Kerro kommenttiboksissa viimeistään tämän viikon sunnuntaina 5.5.2013, miksi supersekoittaja Wilfa ilahduttaisi juuri sinun kotitalouttasi. Voit osallistua sanoin, kuvin tai videoin, ihan kuinka vain sinusta tuntuu, että viesti menisi toivomallasi tavalla perille – Tällä kertaa voittajaa ei nimittäin valitsekaan sattuma, vaan Ecoston Suvi saa tämän haastavan tehtävän.  Jos jätät kommenttisi yhteyteen sähköpostiosoitteen, saamme voittajan parhaiten tavoitettua.

Jotta yhden naisen raadille jää aikaa perehtyä kommentteihin ja pohtia sitä, kenelle posti laitteen tuo, kerron voittajan noin viikon kuluttua kisan päättymisestä täällä, ja toki laitamme sähköpostiakin aiheesta.

Odotetaan kovasti teidän viestejänne! Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille!

 

PS. Minä olen nyt saamaani Wilfaa testannut muutaman viikon, enkä voisi olla tyytyväisempi -innostus ei ole laantunut, vaan vähintäinkin joka aamu surautan rouvalla aamusmoothieni, ja meikäläinen, noviisi kaikissa terveysguruiluhommissa, olen vähän lääpällän raakasuklaaseen ja olen vakavasti harkinnut viherjauheen hankkimista… Jep, minä!

PPS: tässä vielä teknistä tietoa: WiIlfan BL-1200 tehosekoitin on testivoittaja kaikissa Pohjoismaissa (mm. HS 19.9.2012: 5 tähteä). Helppo käyttää, purkaa ja puhdistaa. Erillinen jäänmurskausohjelma ja erityiset jäänmurskausterät. Lisäksi smoothie-ohjelma ja automaattinen puhdistamistoiminto, jolla voit puhdistaa sekoittimen ohjelmien välissä.

Kommentit (129)
  1. helmityttö
    6.4.2015, 16:25

    Teemme paljon smoothia, ja sekoitin vetelee viimeisiään!

  2. Huomenna lähtee tarjousta vetämään ekasta omasta asunnosta. Ja kun sen unelmien keittiön saan, niin se tarvitsee tietysti myös elämäni ensimmäisen blenderin! Tuolla perimälläni sauvasekoittimella ei paljon ihania smoothieita tehdä 🙁

    aurorah34@hotmail.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *