& Other Stories -kurkkaus

Lilou's Crush

Odotettu H&M:n vähän fiinimpi sisko, & Other Stories avasi nettikauppansa ovet ennakkoon kiinnostuksensa ilmaisseille ja pressityypeille tänään, virallinen avaamispäivä on huomenna perjantaina. Olin kovin utelias näkemään puodin valikoimat, ja nyt illansuussa tekniset ongelmat oli selätetty, ja pääsin nuuskimaan. Vaatteita, alusvaatteita, asusteita, paljon kenkiä, koruja ja kosmetiikkaa. Merkin omien tuotteiden lisäksi kempparipuolella oli mm. La Bruketin ja Stop the Waterin tuotteita

Harmi, että lähin myymälä sijaitsee Tukholmassa, toisaalta mukavaa, että tänne meille tuli edes verkkokauppakin (huhuu, Zara...). Erityiseti asuste- ja laukkupuolelta silmiin sattui monta sievää juttua, kuten mm. tuossa kollaasissa oleva vanha kunnon vyölaukku. Yllätyksekseni silmäilin myös tuota kukkamekkoa lämpimällä katseella.

Hinnat olivat minusta aikalailla Zaran/COS:in luokkaa, en hämmästynyt suuntaan tahi toiseen. Hypistelemään pitäisi päästä :)

Mitäs tuumaatte tuon oman suosikkikokoelmani perusteella, kiinnostaako?

Kommentit

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi, kyl nappaa! <3 Teikkis löytää aina niin kivoja juttuja, vyölaukku ja kynähame on ihan måste köpa ainesta.

Miia H
Kaunis päivä

Nappasi jo :). Haaviin jäi sandaalit ja silkkipaitis. Aika kiva valikoima ainakin kenkiä ja laukkuja.

Hertta
Lilou's Crush

Cocoliino, sopiskin sulle just noi molemmat tosi hyvin! En sortunut itse shoppailemaan, mutta kyllä tulee jatkossakin kurkattua anti :)

Miia H, ooh, sää olit nopia! Oliko ne sandaalit semmoiset missä on "mursunviikset" edessä, siis loafertyyppist? Semmoiset jäi omalle verkkokalvolle, oli niin hauskat :) Ja silkkipaitoja en muuten edes bongannut. Ne  on niin kivoja. Minustakin nuo laukut ihan erityiseen oli kivoja, ja ne pienemmät nahkahommelit!

Miia H
Kaunis päivä

No mistäs arvasit, just ne mursut nappasin :). Siellä oli muutamia silkkipaitoja ihan kivaan hintaan, kannattaa katsoa, aika perusjuttuja eli mun makuun just hyviä. Mielenkiinnolla kyllä jään katsomaan minkälaista valikoimaa tulevaisuudessa sieltä pukkaa. Ne pienet laukut oli must kans kivoja, nyt vaan tarvisin jonkun isomman niin ne sai vielä jäädä. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Asuste ja kenkäpuolelta löytyi kaikkea kivaa. Vaatepuolella tarkkailin materiaaleja, mutta ihme kyllä sieltä löytyi polyesteria olevia vaatteita yllättävän paljon. Ku mä luulin et jos kengät ja laukut on nahkaa niin vaatteissakin olisi materiaalit kohdillaan.
Mutta pitäisi tosiaan päästä hypistelemään. Vaatteita en ainakaan uskalla tilata, ennenku toiset raportoivat ostoksiaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ooh, mitä kenkiä! Mielenkiintoista ja kokeilevaakin muotoilua, hinnat eivät päätä huimaa, ja pääosin 100% nahkaa. Ja elle.uk:n sivuilla kehuivat vielä laatuakin, toivottavasti näin on livenäkin.

Oli heti pakko poistaa kahdet kengät ihan arkikäyttöön:

http://www.stories.com/Shoes/Heels/Leather_sandals/582750-563036.1
http://www.stories.com/Shoes/Flats/Abigail_Lorick_Slippers/582744-558357.1

Molemmissa mielenkiintoisia jujuja, mutta näyttävät mukavilta jalassa. Kokojen kanssa on aina tietysti vähän haasteellista alkuun, että miten ovat mitoitettu. Mutta jos yhtään tämä natsaa, epäilen vahvasti, että tästä tulee yksi vakiokenkäkauppani.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä en ollut mitenkään "impressed", mutta kengät ja laukut on kivoja! Vaatteissa on sen verran erikoisia leikkauksia, että niitä on vaikea tilata sovittamatta. Tai ehkä mulla vaan on liian tavismaku. :) Jotenkin tosi vahvasti tulee COS mieleen, mitenköhän näitä brändätään tarpeeksi erilaisiksi? Sä olit kyllä poiminut malliston helmet tähän postaukseen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei oikein nappaa tuo valikoima. Muutamia ihan kivoja laukkuja ja kenkiä oli, mutta vaatteet...huhhuh. Minkähän laatuisia meikit ovat? Poskipunissa oli kivoja sävyjä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.