Ovi

Lilou's Crush

 

Kuvassa on uusi kotiovemme.

Eilen vesisateen ropistessa voimalla mustaan asfalttiin myimme rakkaan kotipesämme uusille omistajilleen. Tänään aamulla, auringon paistaessa ja lippujen liehuessa ostimme uuden kotimme.

Päässä valtava sekamelska! Haikeutta, onnea, iloa, kaipuuta, odotusta, jännitystä, varmuutta.  Jostain syystä siellä sekamelskan seassa soi yksi lapsuudestani tuttu kappale:

"Tuulee, maailmalla tuulee, taivaan alla

Tuulee, sieluun asti tuulee,

maailmalla soi"

 

Ne tuulet, joiden selkään hypättiin, ne vievät nyt kohti jotakin ihan uutta, ja samalla niin tuttua ja turvallista. Näin on hyvä.

Kommentit

Marjo L (Ei varmistettu)

Oijoijoi, ONNEA mahtavan paljon! Muutatteko siis takaisin Krunikkaan? Tervetuloa vaan kantakaupunkiin, täällä on hyvä (myös perheellisen) olla :)

Hertta
Lilou's Crush

Sinne palataan. Siellä oli hyvä olla, ei me oikein muuta vaihtoehtoa voitu lopulta edes kuvitella. Hirveän haikeaa täältä lähteä, mutta arjen logistiikka alkoi käydä mahdottomaksi, ja lopulta kaikki ratkesi näin päin :)

Mona
www.monasdailystyle.com

Mega suuret onnittelut <3 <3 <3 Mä haluun tulla pian visiitille :) <3Schedule

Hertta
Lilou's Crush

Sä oot tervetullut siitä hetkestä, kun avain rapsahtaa lukossa :)

Eetumaa (Ei varmistettu)

Hei jee! Tervetuloa takaisin Krunaan! Sitä parempaa paikkaa ei mielestäni tästä maailmasta löydy. T. syntyperäinen krunalainen :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) Se on kyllä meille Helsingin kantakaupungin ehdoton suosikki ja rakkaus! Meidän mukana tulee kanssa yksi syntyperäläinen krunalainen -me miehen kanssa ollaan junan tuomia, ja nuorimmaisen tuo vissiin sitten metukka :D

Oi onnea uuteen kotiin! Siinä on varmasti oma hurmansa palata vanhoille nurkille. <3

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Ehdottomasti on, koska tämä päätös ei missään nimessä ollut helppo. Minnekään muualle ei näin hyvin mielin lähdettäisi. 

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

Niin ovat ihmiset erilaisia. Itse kuolisin, jos pitäisi asua Helsingissä (en kyllä enää Tampereellakaan asuisi). Mettää pitää olla ympärillä :D
Onnea teille kuitenkin, kun selvästi huomaa, että viihdytte. Niin ja hyvää vappua!

Hertta
Lilou's Crush

Yksi parhaista ystävistäni rakentaa juuri taloa ihan "keskelle korpea", taidatte olla vähän samaa maata :) minä tykkään tästä nykyasuinpaikasta ihan valtavasti, vähän syrjempänä. Mutta niin tykkään Krunikastakin, ja elämään tulee niin paljon lisää tunteja, että ratkaisu tuntuu oikealta. Olen vähän semmoinen "kaikkialla voi olla hyvä" -pitää vain koettaa löytää kulloinkin mukavin ratkaisu :)

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi/

Hurjasti onnea uuteen kotiin! :) &lt;3

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos <3 muutettu tosin ei vielä olla, ostettu vasta!

Aileen (Ei varmistettu)

Onnea uuteen kotiin!

Mä ihmettelin teidän edellisen muuton aikana, että miten raaskitte jättää taaksenne wanhan talon jäljittelemättömän tunnelman ja ässä-sijainnin kaiken kauniin arkkitehtuurin ja kulttuurin ympäröimänä. Meren läheisyydestä puhumattakaan. ;)

No, me teimme aikanaan saman ratkaisun ja nyt neljän lapsen kanssa ei tunnu enää mielekkäältä palata kerrostaloasuntoon -koti olisi väkisinkin kompakti neliöhintojen vuoksi.

Silti jokaikinen päivä katson Helsingin kantakaupungissa myyntiin tulleet asunnot ja kun joku erityisen kiva osuu kohdalle, tunnen haikeutta. Katselen näiden asuntojen pohjapiirustuksia, suunnittelen remonttia ja huonejakoa. Ehkä joku päivä...

Ottakaa kaikki ilo irti uudesta kodistanne ja nauttikaa sen tuomista hyvistä puolista! :)

Hertta
Lilou's Crush

Oi onnea, neljä lasta. Ihana perhe! Meitähän oli kuusi, ja tämä oma kaksi (meille passeli määrä) tuntuu joskus kovin vähältä! 

Hassus kyllä, tästä kodista on paljon vaikeampi lähteä: ollaan viidessä vuodessa juurruttu, ja koti on joka nippeliltä itse remontoitu ja valittu Aina kuitenkin tiesimme, että palaamme Krunikkaan, luultiin vain, että se olisi sitten joskjs eläkkeellä :) 

Uusia vanhoja kulmia odotetaan kovasti myös esikoisen kanssa, uusi ope vaikuttaa tosi kivalta ja koulumatka on kolme kertaa lyhyempi. Ja mikä parasta, meillä on aikaa yhdessäoloon enemmän.

 

Helmi K
sivulauseita

Oi, Kruna ja koti ja onni! <3

Hertta
Lilou's Crush

Yhdyn joka sanaan :) jännittää toki kanssa. Hui!

Noora K. (Ei varmistettu) http://nooraandnoora.com

Oi, ihanaa! Paljon, paljon onnea. :) Toteutitte mun haaveen ja vannon, että perässä tullaan vielä joskus. Nauttikaa uudesta kodista ja miten mahtavaa palata takaisin keskustaan Kesä-Stadin kynnyksellä!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) täällä odotellaan siis valmiina kunnes saavut :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Paljon onnea! Ovi on kovin tutun näköinen, me taidettiin käydä katsomassa samasta talosta sellaisten ylimmän kerroksen pientä kolmiota ennen kuin löydettiin oma asuntomme.

Kruna on kyllä ihana! Olen myös itse asunut siellä aiemmin ja muuttanut mielelläni takaisin, mutta tällä kertaa meille passeli asunto löytyi muualta kantakaupungista.

Hertta
Lilou's Crush

Onnea uudesta teille! Meidän tuleva koti on vielä hetken kolmio, mutta taittuu neliöksi kesän mittaan. Koosta en osaa sanoa onko suuri vai pieni, 14 neliötä suurempi kuin vanha Krunikan asuntomme ja 14 neliötä pienempi kuin nykyinen kotimme. Kumma kyllä tuo krunikan edellinen kotimme ei tuntunut pieneltä, eikä nykykoti liian suurelta, eli tämä tässä  keskellä lie meille sitten just jetsulleen passeli :) paljon tekee se, että kerrostalossa neliöt ovat yhdessä tasossa -ja sauna ja se luksus eli toinen wc puuttuu (ainakin vielä). Elintilaa on suhteessa aika saman verran!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulostaa tosi kivalta, onnea remonttiin! :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Onnet ja kaikki tsempit kerätään talteen, taitaa muutama hammas tulla pureskeltua vielä kun alkaa seinää kaatua :D

Onnea paljon täältäkin, vähän näin jälkijunassa :) Olisipa kiva törmätä joskus kasvotusten nyt on kun olette taas kaupungissa, pääsisi sanomaan moi. Itsekin tulee Kruunuhaassa pyörittyä suhteellisen paljon vaikken siellä asukkaan. Ihana paikka se on! Remonttipostauksia odotellessa :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kovasti! Eikä yhtään jälkijunassa, vielä kun on pitkä matka siihen, että sata laatikkoa roijjataan muuttomiesten kanssa yläkertaan :D Ja niinpä ois, nyt kyllä sitten silmä kovana siellä kaduilla :)

I M S (Ei varmistettu)

Onnea uuteen kotiin, jahka sinne pääsette muuttamaan!
Koti on siellä mihin sen rakentaa ja asumismuodot pitää järjestää niin mikä parhaimmalta tuntuu ja kukkaro kestää. Ja jos jossain vaiheessa tuntuu toiselta, pitää muuttaa.
Onnea vielä uudesta asunnosta!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos paljon onneista! Ja näin se on juuri kuten sanoit. Tärkeää, että koti on koti kaikille, mieheni raukka on joutunut ihan turhan rankkoja työpäiviä ja matkoja kärsimään viimeiset ajat, kun olosuhteet niin suuresti muuttuivat siitä, mitä olivat kun tänne lintukotoon muutettiin. Kompromisseja, niitähän nämä, tunteen, kukkaron ja kaikkien perheenjäsenten hyvinvoinnin kesken.

Tommi K
Isyyspakkaus

Mahtavaa! Onnea tämän suuren päätöksen tekemisestä!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos Tommi! Suuri se tosiaan oli, huh huh. Toisaalta, olosuhteet taisi tehdä päätöksen meidän puolesta sitten loppujen lopuksi. Onneksi haikeutta korvaa tutut vanhat kulmat :)

t.Susse (Ei varmistettu)

Mitämitämitä, valtavia muutoksia, ja miten ihania!! Onnea kahmalokaupalla :D *sydämiä runsain mitoin*

Hertta
Lilou's Crush

No niitä just!! Ihanaa, kamalaa, jännää, hirveetä, mainiota, helpottavaa, haikeeta, ihan kaikkea! Kiitos onnesta ja syrämistä <3

Maisukka (Ei varmistettu)

Oi oi miten hienoja uutisia!!
Täällä jahkataan samaa vaikka jälkikasvua ei olekaan. Nenä näyttää uutta lokaatiota kohti ja onhan sitä nokkaa pakko seurata &lt;3

Hertta
Lilou's Crush

Kyllä se on just noin, että nokka vie ja muu kroppa vikisee :D Ai että, tällä nokan omistajalla ottaa kyllä ero koville nykykodista, vaikka päätös on pari vuotta erittäin tarkasti ja joka kulmalta pohdittu ja harkittu! kaikkea ei taida voida saada, ellei ole miljonääri :) Onnea teille jahkaukseen, kyä se sieltä selkenee, otti sitten viikon tai kaksi vuotta!

Kommentoi