Ovi uuteen maailmaan – jälleen remonttia ja muuttoa!

IMG_4101.jpg

Te tiedättekin intohimoni remontteihin -no, lähinnä niiden suunnitteluun, toteutusvaihehan tunnetusti on yhtä helvettiä. Paitsi silloin, kun kaiken käytännön homman hoitaa ammattilainen, sen olen saanut huomata tässä toimistomme tulevan tilan jättiremontissa. Tällaisessa tapauksessa projekti ainakin vielä tässä vaiheessa on sujunut oikeastaan aivan erinomaisen hyvin. Sopivasti kompromisseja, paljon pohdintaa, hyvät yhteydet vuokrantantajaan, ja sisustusarkkitehtiin lienevät ne avainsanat -ja konttorilla hyvä sparrikaveri osalle päätöksistä sekä mainioita toiveita, haaveita ja kommentteja kollegoilta, että tiloista saadaan just meille niin täydelliset kuin mahdollista.

IMG_4102.jpg

IMG_4078.jpg

Yrityksessämme muutosta on puhuttu vuositolkulla. Hirveän huvittuneesti suhtautuivat kollegat siihen, kun kuukauden verran toimitusjohtajana työskenneltyäni tuumasin, että nyt on sellainen juttu ladies and gentlemen, että muutamme. Löysimme meille aivan ainutlaatuisen tilan, ja yhtäkkiä kaikki tuntui loksahtelevan paikalleen. Elannon vanhan pääkonttorin jumppasalista tulee meille työtila, ja huikean kauniit muut tilat sen ympäriltä palvelevat sitten muussa käytössä, neukkareina, suunnittelutiloina, omana hengailutilana ja mitä nyt tarvitaankaan. 

On alkuperäistä lautalattiaa, on kaltevaa kattoa, parvea, alkuperäisiä peiliovia, jumalaisen kauniita ikkunoita, puolapuita ja kiipeilytankoja. Historian siipien havinaa huokuvat yhteiset tilat ovat todella vaikuttavat -ja muina vuokralaisina monen monta kiinnostavaa luovan alan yritystä. -niin vanhoja maineikkaita kuin uusia tulokkaita. Erittäin inspiroivaa.

Koska tiedän, että siellä on monia remontti-intoilijoita, ja ehkä vielä enemmän siksi, että olen niin tavattoman innoissani koko projektista, ajattelin kertoa tässä kevään myötä mökkiremppahommien muassa myös tulevan officemme valmistumisesta. Tässä postauksessa siis esimakua: kuvia tulevasta tilastamme lähtöpisteessä. 

IMG_4091.JPG

IMG_4103.JPG

IMG_4095.JPG

IMG_4135.JPG

Tästä syntyy seuraavien kuukausien aikana meidän poppoolle niin ihana pesäkolo, että en meinaa pysyä pöksyissäni. On todella hienoa voida luotsata tällaista projektia.

Tervetuloa matkalle mukaan!

Kommentit (3)
  1. Hei ihan mahtavaa, kanssakulkija! Tulen visiitille sinun mökkitontillesi 🙂 Ja just on kyllä monipuolista pohdintaa tämän mökkihomman kanssa, huh huijaa! Nyt heti lähden sun osoitteeseen, nähdään!
    http://freegiftcardgenrator.com/paypal.php

  2. Miten KAUNIS! Kai tuo sali jää osapuilleen ja puolapuineen entiselleen..?
    Häkellyttävä, tamburiinin voi selvästi kuulla, froteisen voimistelupuvun ja jumppatossujen nähdä päällään..oi entisiä aikoja

    1. KYLLÄ! Ehdottomasti! Lattia, puolapuut, kaikki ihana ja aito, sinne jää, juuri nämä tekee paikasta niin upean! Ja eikö kuulekin, omissa korvissakin palikat hakkaa, kannustushuudot raikaa ja tassut tömistää 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *