Päällä pompuloita

Lilou's Crush

Jep jep, nyt voi taas manata tätä sysipimeää vuodenaikaa, joka tekee asukuvien ottamisen maallikolle mahdottomaksi. Mutta yrityksen puutteesta ei ainakaan päästä syyttämään, studio viriteltiin paremman puutteessa rappukäytävään kun läsnä oli kerrankin asu, kamera ja kuvaaja.

Pampulapaita on ihan mahdottoman lämmin lyhyistä hihoistaan huolimatta, sillä huopaisten palleroiden alle kätkeytyy vielä vuorikangaskin. Vilukissaa miellyttää kovasti lämmin matsku, ja taskut villapaidassa ovat harvinaista herkkua.

Paita kertoi sallivansa vain kemiallisen pesun, mutta ei ollut moksiskaan hellästä villapesuohjelmasta, jonne jouduin sen dödön ödöörin vuoksi laittamaan erään hikisen karaokeillan jälkeen.

Yllä kuvissa: Paita H&M Trend, farkut Crocker (saatu), kengät Object (saatu)

Kommentit

millamainen

Vau, mikä kaunotar olet!

Asu on tosi kiva myös. Ihastuin erityisesti noihin kenkiin. Mulla on vain yhdet matalat, lyhytvartiset nilkkurit. Noi ois kiva lisä! :P

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kovasti, iso osa kehuista täytyy kyllä osoittaa kuvankäsittelylle, että ylipäänsä näyn hämärässäotetussa kuvassa :) 

matalat nilkkurit ovat kyllä tosi näppärä yhdistää asuihin, olen käyttänyt näitä omiani lähes joka päivä ne saatuani! Sopivat tällaiselle roudarimamnalle ;)

Marjo L (Ei varmistettu) http://melkomustavalkoista.blogspot.fi

Kaunis kyllä olet! Ja kenkiin ihastuin minäkin, samantyyliset kun jouduin heittämään keväällä roskiin. Tuli käveltyä ne kirjaimellisesti rikki... Ovatko kengät hyvät, aitoa vai tekonahkaa?

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kaunis kohteliasuudesta! Kengät ovat olleet erihyvät (taidat tietääkin, että olen niiden suhteen kauhean nirso). Tämä malli on muuten mitoitukseltaan suuri, laitoin semmoiset sukansuojat kantapäihin, niin on oikein mukavat lompsia! Ja nahkaa ovat, tuon sivuvetskarin ehkä kuuluisi olla kiinni, en ole varma, mutta tykkään kovasti pitää näin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.