Päätön pyrähdys

Lilou's Crush

Muistatteko vielä ystäväni Erikan?

Erika on se kovaääninen, hauska,  terävä, sarkastinen, lojaali, kitarisat näkyen naurava ja kahvilassa vailla minkänlaista häpyä tanssiva ystäväni, johon olen tutustunut aikanaan yksin reissatessani, ja joka sittemmin on tullut tärkeäksi koko perheelleni ja tutustunutkin siihen appivanhempia myöten.

Ainoa huono puoli ystävyydessämme on kertakaikkisen törkeä välimatka: Erika kun asuu Nykissä. Mutta mitäpä sitä ei tekisi ystävyyden nimissä.

Kuten esimerkiksi jälleen yhtä muutaman päivän pikapyrähdystä tuhansien kilometrien päähän. Viimeksi Erika lensi luokseni viime talvena, nyt on minun vuoroni nauttia annos jet lagia. Joulukuussa treffataan taas. Se jos mikä piristää tautien jyrsimää naisihmistä.

 

Kommentit

Noora K. (Ei varmistettu) http://nooraandnoora.com

Ei ole mitään päätöntä pikapyrähdyksessä Nykkiin, vaikka siellä olisi vain yhden yön. :D Se on suurta viisautta, koska mikään paikka maailmassa ei anna yhtä paljon energiaa, hyvää fiilistä ja sitä sekopäisen ihanaa Nykki-tunnelmaa, joka siivittää tekemään kaiken isommin. Teille tulee kivaa!

Hertta
Lilou's Crush

Sää sen sanoit :) Mikä siinä tunnelmassa onkaan, että se tosiaan on niin ainutlaatuinen? Muistan vieläkin elävästi, kun vähän vastentahtoisesti joskus 13 vuotta sitten sinne reissasin, että se iski kuin leka heti perillä. En todellakaan ollut millään tapaa amerikkameiningeistä kiinnostunut, ja ihan vain miehen perässä läksin. Ja tavallaan sille tielle jäin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.