Päätön villakangastakkinainen ja syksyn elkeet

Lilou's Crush

Työkaverini ikuisti tovi sitten päivän asun, mutta meikäläinen ei malttanut lopettaa höpötystä, joten jotta liikesalaisuuksia ei vuotaisi blogin kautta maailmalle, leikkasin pään pois. Muuta syytähän siihen ei luonnollisesti ole.

Kuva piti laittaa, koska siinä on todistetusti loppusyksyn ainekset yhdessä kasassa:

  • Villakangastakki (olenko ihan törkeän ajoissa tämän kanssa?! Ei ollut yhtään kuuma!)
  • 200 denierin sukkikset
  • Acnen Pistolit

(ja harvinaisen kaunis tiiliseinä.)

Tänään siis yllä: nahkasortsit Zara, kasmirpusero Uniqlo, takki Just Female, buutsit Acne.

 

Kommentit

Ja 200 denierin sukkikset, mistä sellaisia saa? :)

Hertta
Lilou's Crush

Omani olen löytänyt viime talvena H&M:stä! Ovat sellaista vähän kiiltävää, ei ihan lempparini siksi, mutta tuntuvat tekokuituisinakin lämpimämmiltä kuin sellaiset perinteiset villasukkikset, joista tuppaa tuulemaan läpi. Käytin näitä jopa kovilla pakkasilla legginsien alla, jos teki mieli semmottiisiin pukeutua :)

200 denieriä on aika vakuuttava luku, pitää siis kenties uskaltautua sisälle H&M:n liikkeeseen tulevaisuudessa! :) Ja sitten voisi vaikka kerrostaa tällaisten päälle ne villasukkikset. Pidän harvoin villasukkiksia yksinään, just tuon tuuliongelman ja ajoittaisen kutittamisen takia.

Hertta
Lilou's Crush

Meikällä ois jo shortsikelit ohi ajat sitten ilman näitä! Ei ne autuaaksi tee, mutta toimii hyvin esmes sisällä toimistossakin, jossa mulla on aina, ihan aina yleensä vilu! Kannattaa siis ehdottomasti koklata :) Ja sama täällä, villa kutittaa, huiiii, vaikka muuten matskusta tykkäänkin. Kasmirsukkikset ei ehkä ihan toimis :D

Lauralaukku (Ei varmistettu)

Ihanat värit, täydellinen yhdistelmä! Pistolitkin näyttää sun jalassa paljon kivemmilta kuin mun, plääh! Pitäisköhän alkaa nyt mallaileen huomista asukokonaisuutta.. ;)

Hertta
Lilou's Crush

Höpsö :) Pistolithan on vähän semmoiset "klohmot" ainakin jos on tällaiset pillinilkat (se ei kyllä taida olla sana :D Mutta on ne kyllä niin hyvät kipsutella, ettei tosikaan!

Hertta
Lilou's Crush

Minäkin kaivelin vielä muitakin shortseja, mutta vain yhdet tuntui toimivan syksyssä, vaikka ovatkin lyhyet. Farkkushortsihan vois ollakin tosi hauskat, muutama talvi sitten pidin paljon paksuja sukkiksia ja "farkkuminejä" :)

AlliE (Ei varmistettu)

Mä oon kyllä niin katkera kun noita Uniqlon kashmirneuleita ei saa tilattua Suomeen..:) Ehkä jonain päivänä.

Hertta
Lilou's Crush

no sama täällä! Olen ollut todella tyytyväinen, ja mieluusti ottaisin useammassa perussävyssä! Niin helppo yhdistellä muihin vaatteisiin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.