Pai paijaa ihoa

Lilou's Crush

 

Reissun jälkeen iho tuntui tosi kuivalta, vaikka en auringossa kauheasti itseäni grillannutkaa, kasvot olivat koko ajan suojassa suurten kertoimen alla ja varjossakin vielä. Otin testiin tämän Jolien minulle testiin lähettämän Pain ruusunmarjaöljyseerumin, ja jo vain alkoi jo muutamassa päivässä nassu pehmentyä. Nimensä mukaisesti seerumi sisältää ruusunmarjaöljyä sekä ruusunmarjasiemenöljyä. Sen sanotaan tuovan iholle vahvan antioksidanttisen suojan ulkoisille ärsykkeille ja olevan oikein sopiva väsyneen ja ikääntyneen ihon hoitoon sekä mm. pigmenttiläiskille, arpiin ja venymäjälkiin -ja juurikin sille auringon vaurioittamalle iholle. Eli kaikinpuolin passeli piristysruiske.

Käytän tätä suihkutettavan kasvoveden jälkeen, pari tippaa hierottuna käsistä kasvoihin riittää koko nassulle. Olen nyt tehnyt muutaman kerran muutamien päivien peräkkäisinä iltoina "tehokuurin" ja tilanne on taas hallinnassa. 

Tämä on Mossan Vitamin Oil Cocktailin kanssa nyt vuoroin käytössä (Mossasta kirjoittelin "loppuun kaluttu" -sarjassa täällä). Molemmat ovat mielestäni hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset: Mossa 16€ ja tämä Pai luonnonkosmetiikan ihanasta karkkikaupasta Joliesta 28€.

Myös Pain herkän ihon kosteusvoide vaikuttaa oikein lupaavalta, mutta sitä olen ehtinyt testata vasta pienen hetken, joten laajempi esittely saa tällä kertaa jäädä odottelemaan

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.