Paistetta, pyöritystä ja rytinää

Lilou's Crush

Onpas ollut äänten täyttämä päivä. Aamulla paistateltiin päivää ja pyörittiin päät pyörryksiin asiakkaani Kotipizzan Linnanmäki-päivässä. On se vaan sellainen juttu tuo Lintsi, että kerran kesässä se pitää kokea. Itselle riittäisi jo vähempikin meininki, mutta minkäs teet, kun esikoinen alkaa olla pahimmassa (tai parhaassa?) huvipuisto-iässä.

Siitä melskeestä selvittyä jäätiin odottamaan ennustettua ukkosta. Ja olipa se melkoinen! Kun taivas veti pilveen, olin parvekkeen oven raossa, ja yhtäkkinen valtava tuulenpuuska veti tukan taakse, ja toi sellaisen tyrskäyksen vettä, että koko naama kastui. Äkkiä vetäydyin sisätiloihin, ja täällä ihasteltiin leimuavaa taivasta naapurin lasten kanssa niin kauan, kuin näytös kesti.

Meillä keskustassa myrsky vain jytisi ja näytti hienolta, mutta muualla pääkaupunkiseudulla on tullut tuhoja. Niinkin lähellä, kuin meidän mökillä muutaman kilometrin päässä Lauttasaaressa on kaatunut useita isoja puita ja rakennustelineitä.

Juuri hetki sitten sain kuvia mökkipolulle kaatuneista valtavista puista, jotka ovat katkaisseet kulun kokonaan. Huomenna mennään katsomaan tilannetta, ainakin yhden lähimökin päälle on kuulemma kaatunut puu. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.