Päivän asu ja asuste

Lilou's Crush

Onpas mukavaa, kun ollaan päästy Monnisen kanssa kärryttelyn makuun! Ihka ekalle kärrykeikalle piti pukeutua muuhun kuin kotikaftaaniin, ja kaivoin kaapin perukoilta tavallista hellekelin vaatetta. Viime kesän lempparisortsit Gina Tricotista pääsivät siis v-i-i-m-e-i-n taas jalkaan.

Astetta isomman asusteen virkaa taitaakin toimittaa tästä seuraavat pari vuotta nuo rattaat.

PS. Täytyy sanoa, että tuo kesäkuomu hyttys(tai paremminkin ampiais-)verkolla on paras lisävarustehankinta jonka olen tehnyt.

Kommentit

Aisha J
Aisha

Nuo sun hiukset on niin ihanat! Ja rennot shortsit on ihan parasta kesällä :)

Hertta
Lilou's Crush

Tuo tukka on kyllä mahoton :) joskus itsestään hyvä, useimmiten ihan mahdoton! Ja ihan samaa mieltä sortseista, väljät pöksyt on paras kesävaate hikikuumille keleille :)

Mirka / Kauniit neliöt -blogi (Ei varmistettu) https://kauniitneliot.wordpress.com

Näytät todella kauniille, ja ihana kesäasu + asuste :) Ps. Tämä on itseasiassa ensimmäinen kerta kun kommentoin, vaikka pitkään olen blogiasi seurannutkin. Keep up the good work!

Hertta
Lilou's Crush

Voi kun kiva kun kommentoit, ihana saada kasvot sinullekin -heti pistin seuraavaa rauhallista syöttökertaa varten blogisi odottamaan :) ja kiitos kovasti kohteliaisuudesta, olipa nätisti sanottu!

Kyselin edellisessä Bugis-postauksessa, mutta lisään tämän vielä tänne, jos kerkeäisit kiireen keskellä vastaamaan. Jaksaisitko linkata mihin kaikkialle laitoit kyselyä vaunuista? Saitko valitsemastasi kaupasta alen? Seikkailen Bugaboo-viidakossa ja pohdin lisäosien kanssa, mitä niistä suosittelisit Cameleoneihin? Selkeästi kesäkuomua ainakin :) tarvitseeko esim. jotain tarvikelaukkua? nimimerkillä, ihan pihalla :D

Onnea vielä pikkuisesta, mahtavaa kuinka pitkälle pääsit! Ja näytät upealta!

Hertta
Lilou's Crush

Voi vitsi, olen käyttänyt lilyä kolmelta eri laitteelta, ja selvästi missannut viestejä! Vastaan het tähän! (Nyt kännyltä niin linkattua en saa mutta riittävät infot varmasti :) ostin vaunut Babyhuys.com-kaupasta, jossa ne tulivat edullisimmiksi. Heillä on siellä sivuillaan Bugaboo-tuotteiden kohdalla alekoodi vähän piilossa, jolla saa sanan 5%alen jonka itse sain. Suosittelen kuitenkin laittamaan info/contactmeiliin tarjouspyynnön, niin saat selville varastotilanteen ja toimitusajt jne, vastasivat tosi nopsaan ja ystävällisesti.

Cameihin suosittelen juurikin kesäkuomua, mukiteline on kiva mutta ei must, ja jos teillä on turvakaukalo, johon saa adapterit vaunurunkoon kiinnitettäväksi, niin niitä. Meillä on sellainen pieni lisälaukku, mutta se on vähän turha kyllä. Footmuff eli makuupussi oli kanssa tosi hyvä käytössä, myös ratasvaiheessa :)
Ja kiitos onnitteluista -nyt on päästy yökitinävaiheeseen, voi apua... Mutta ihana hän on, voi taivas <3

Kiitos paljon kaunis!

Laura Lauttasaaresta (Ei varmistettu) http://laura.minityyli.fi/

Heiii, ihanan ihmismäinen meno! Siis normivaatteille iso peukku.

Ja iiih, toi kuomun väri &lt;3

Hertta
Lilou's Crush

Normivaatteet on kyllä ehkä vauvan jälkeen tässä tilassa parasta! -tai ehkä kuitenkin ruoka kiilaa ohi... Mutta kun vielä mahtuisi niihin... :D 

hei toi värihän on sama kun sun beeplussien, eiksoo! Se on kaunis.

Toimitus
Toimitus

Te senkin murmelit! Etärutistus.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.