Päivän asu -sikaritakissa ekaa kertaa

PC181141.jpg

Tänään puin päälle vähän skarpimmin, kun päivän keskipisteenä oli ihana joululounas. Isabel Marant-mallistosta H&M:ltä ostamani villainen bleiseri sikaritakkihenkisine kauluksineen pääsi siis ekaa kertaa ulkoilemaan.

PC181155.jpg

PC181146.jpg

PC181145.jpg

Yleensä yläosani eivät ole näin skarppeja, ja mietin etukäteen, kuinkahan kotiudun, mutta turha oli vaivata päätä: viihdyin tosi hyvin, eikä tavanomaista niukempi hartialinja yhtään hermostuttanut.

Kiva, kun nyt on ekaa kertaa vaatekaapissa jakku, joka taipuu vaikka fiinimpäänkin menoon korkkareiden kanssa, mutta on helppo yhdistellä perusvaatteisiin. Voin siis sanoa, että Marant-malliston jakut oli kyllä loisto-ostoksia jok ikinen -kirpaisi kukkarossa, mutta ei yhtään harmita!

 

Kuvista ja tunnelmista saan kiittää armasta ja ainutlaatuista (työ)kaiffariani Jennaa <3

 

Kommentit (10)
 1. IHANA <3 hyperkaunis bööna 😉

  1. Ohooo, itte oot ihana 🙂 Kiitos <3

 2. Stockholm by me
  18.12.2013, 20:27

  Sama jakku löytyy täältä myös, ei tosin hirveesti vielä tullut käyttöön… keväällä sitten lyhyiden mekkojen ja paljaiden (ruskettuneiden!) säärten kaveriksi lämmikkeeksi mukaan? 

  Mutta hei – tätä sikaritakkijuttua ei voi noin vain ohittaa 🙂 Mikä on siis sikaritakki, smoking vai? Älä vaan sano että frakillekin on joku suomalainen sana, en tiedä uskallanko kuulla 😀 

  1. Hei kuulostaa hyvältä yhdistelmältä! Ja tiiätkö,  tuo voi olla ihan mun oma käännösväännösajatuskin -smoking jacket tuli mieleen vain jostain syystä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *