Päivän olennaiset

Lilou's Crush

Terkkuja lomalta! Eilinen päivä meni vähän harakoille, oltiin niin väsyksissä koko konkkaronkka, että nukuttiin puolivahingossa kolmen tunnin päikkärit!

Tänään pari työhommaa pois aamupäivällä, sitten sitä loman toisiksi parasta puuhaa, eli ruokaa, ruokaa ja ruokaa, ja hetki köllöttelyä loppupäivän auringossa.

On sitä kyllä vanhemmiten viisastunut: ei aurinkoa ahmien, vaan poissa keskipäivän porotuksesta, hyvin rasvattuna korkeilla kertoimilla ja varjon alla pötkötellen. Vaalea ihminen jää vaaleaksi, mutta lämmöstä nauttii näinkin!

Kuvassa näkyy muuten uusi olkihattuni. Vanha hattuni jäi mökille kesän jälkeen, ja sille oli käynyt kalpaten. Pistin pesukoneeseen, mutta paperinaru ei oikein tykännyt uintireissusta...

Kommentit

H123 (Ei varmistettu)

Oi mikä ihana uikkari! Mistä se on?

Hertta
Lilou's Crush

Eikö ole veikeä! Tilasin sen H&M:ltä, on tuoreehkoa Trend-mallistoa. Vinkkinä sanon, että on mielestäni pienehköä mitoitusta!

Tasaraita

Ihanaa lomaa! Nauttikaa lämmöstä ja ruuasta. :)

Tässä iskee ihan haikeus kun muistelee aikalailla vuoden takaista lomareissua sinne samoille suunnille. Tänä vuonna ei meidän perhe lomaile, mutta jospa sitten kesällä viimeistään.

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Tämä tuli kyllä hyvään väliin tällä kertaa! Meidän oli ajatus lähteä kesällä ystävien luo jenkkeihin, mutta lippujen hinnat ovat niin poikkeuksellisen korkeat, että nyt näyttää, että se reissu jää väliin. Eikä siinä mittään, kotimaassa paljon kivaa odotettavaa myös :)

Olppa (Ei varmistettu)

Ihana hattu! Mistä tuollainen löytyi? :) Itselläni ostoslistalla lomahattu -ei meinaa vaan mistään löytyä. Vanha hattu ei tykännyt pakastamisesta.. :D Vainoharhaisena siis pakastin erään reissun jälkeen tavarani, ehkä turhaan - mutta ikinä ei voi olla liian varovainen (tai vainoharhainen).. :D

Hertta
Lilou's Crush

Hahaa, tunnistan harhaisuuden, voisi olla omia tekosiani :D tämän hatun ostin täältä reissusta Koton-liikkeestä, eka hattu, mikä sattui löytymään! Saapa nähdä, miten kestää littuuntumista laukussa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.