Päiväni haalareissa

Lilou's Crush

 

Farkkuhaalarit on kyllä veikeä vaate, tykkään niistä kovasti. Viimeisen neljän vuoden sisällä on nähty mm. tällaisia,  tällaisia ja  tällaisia haalariluukkeja. Ylläoleva asu puolestaan oli päällä eilen. Vuodet vierii, haalarit säilyy. 

Yhdistän haalarit yleensä joko tennareihin ja löysään teepaitaan, puukenkiin ja raitapaitaan tai sitten astetta siistimmin silkkipaitaan ja nilkkureihin, kuten juuri viimeksi. 

Tällä hetkellä viehättää tuo vähän niukempi mitoitus kovasti, ovat jotenkin helpommin asustettavat kuin perinteisempi timpurimalli (joiden kanssa muuten vanhat kunnon Superstarit ovat ihan lyömätön yhdistelmä) -lahkeista ei takki päällä edes tietäisi haalareiden olevan kyseessä.

Yllä kuvassa: Pusero ja takki H&M, farkkuhaalarit Crocker (saatu), nilkkurit ja Jätkäsaaren tuulta vastaan taisteleva huivi Acne, laukku 3.1. Phillip Lim, 

Kommentit

AnskuK (Ei varmistettu) http://peaceandstyle.fi

Tiäks nyt mäkin kaivan mun haalarit kyllä taas esiin. Viime käyttökerrasta onkin jo liikaa aikaa. Nää on niin hauska vaatekappale :)

www.peaceandstyle.fi

Hertta
Lilou's Crush

Hauska nimenomaan, juuri oikea sana haalarssoneille, you go girl!

Opiskelija (Ei varmistettu)

Tykkään kovasti lukea blogiasi!

Teen tutkimusta blogien lukijoiden mielipiteistä liittyn blogeissa julkaistuihin tuote-esittelyihin. Olisin erittäin kiitollinen jos te blogein seuraajat kävisitte vastaamassa kyselyyni! Se vie vain muutaman minuutin ja kaikki vastaukset ovat anonyymeja.
Kiitos jo etukäteen!

https://elomake.uef.fi/lomakkeet/11054/lomake.html

Hertta
Lilou's Crush

Heippa anonyymi opiskelija, kiva että tulit tänne blogiini, ja toivottavasti meistä täällä on apua. Olisi tosi mukava, että linkin lisäksi vähän tarkemmin avaisit kyselysi tarkoitusta ja kertoisit vaikkapa hiukkasen itsestäsi siinä sivussa, uskon, että saisit paremmin osallistujia avuksesi, kun tekisit itsesi tutuksi :)  Tsemppiä opintoihin!

Pin (Ei varmistettu)

Olet sädehtivän kaunis!

Hertta
Lilou's Crush

Ja hyvä Pin, te olette suorastaan säkenöivän kohtelias!

Jennie79 (Ei varmistettu)

Ihanat! Haluisin just tuollaiset kapeamman malliset haalarit, en niitä löysiä joista tulee liikaa ala-aste mieleen ;) tiedätkö onko näitä vielä myynnissä, ovatko tämän kevään mallistosta?

Hertta
Lilou's Crush

No just tuo vähän vaivaa niissä timpurihousuissani :) Ja kuule nämä on ihan uposen uudet, eli juuri nyt liikkeissä!

Vapaapudotuksessa

Vitsi, ompas hyvännäköiset haalarit! Crocker farkut eivät yleensä ole sopineet vartalolleni, mutta noi näyttää niin kivoilta että melkein pakko mennä kokeilemaan josko haalareissa sopisivat. :)

Hertta
Lilou's Crush

Joo ehdottomasti kannattaa sovittaa! Mulla on nykyään monet lempifarkut Crockeria, avainsana on ollut huiput myyjättäret: joistain pesuista samassa mallissa on käynyt ihan eri koko kuin toisista yms, en olisi itte osannut niin laajalti katsastaa. Jopa korkeavyötäröisissä, jotka mulle ollut aiemmin ehdoton no-no on nyt löytynyt kivat :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.