Päiväni pelikaanina

Lilou's Crush

Voihan renttuliisa. Huivi roikkuu kuin pelikaanin pussi, paita repsottaa eikä rikkonaiset housunpolvet varsinaisesti siistiytä luukkia. Mittasuhteetkin on puhelimella ylämäkeen otetuissa kuvissa vähän niin ja näin. Asukuva kuitenkin, ja edellämainitusta huldahuoletonmeiningistä huolimatta asu on mieleeni.

Näistä kuvista muuten huomasin, että tukka kaipasi kipeästi Evan huomaan. Eikä päivääkään liian aikaisin, sillä eilen juuri olin kampaajan tuolissa!

 

Yllä: farkut ja silkkipaita Gina Tricot, takki Zara, kengät Adidas (saatu), laukku Gucci ja huivi Balmuir

Kommentit

Ellenora (Ei varmistettu)

Ihana asu! Mikä tuon Balmuirin huivisi malli on? :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Sain tämän äitienpäivälahjaksi, ihan kuin olisin lukenut irti ottamastani lapusta Capri scarf? Oli Stokkalla ihan uposen uutta mallistoa, silkki-puuvilla, ja tuntuu tosi kivalta! Miehellä tuskin kuittia on tallella, mutta auttaisikohan tämä!

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi/

Ihanan rento look kokonaisuudessaan, ja onpa kaunis takki - onkohan se kuinka tuore tai vanha tapaus, että mahtaisikohan sitä vielä löytyä...? :)

Hertta
Lilou's Crush

No kuule tää on just se parin postauksen takainen Zaran takki! Voisin kuvitella että löytyy! Nettikaupasta tilasin itse :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi Hertta, asusi on kaunis, kuten sinäkin :) olisin tiedustellut myös tuota huivin mallia ja lisäksi minua kiinnostaisi aurinkolasiesi merkki ja malli aikaisemmassa Deitsit-postauksessa? Blogisi on yksi suosikkini, olen pitkäaikainen lukija ja kommentoin ensimmäistä kertaa, ylipäätään tämä taitaa olla kolmas kommentti minulta mihinkään blogiin ikinä :) t. Tuula

Hertta
Lilou's Crush

Oooh! Ihan mahtavaa, kiitos siis kommentista, olen vallan nyt otettu! Huivia tuossa vähän jo arvuuttelinkin, Capri tai jotakin tosi lähellä sitä tosiaan oli nimi! Ja omani siis ostettu Stokkalta täältä Helsingistä. Olen käyttänyt nyt vasta 3-4 kertaa, mutta on just toivomani kevät/kesähuivi, toivottavasti pysyy hyvänä!

aurinkolasit kaivoin just taas naftaliinista, ovat niinkin kaukaa kuin 6-7 vuoden takaa, ja merkiltään Dolce&Gabbana. Mallia niistä ei harmi kyllä näe, mutta aika klassinen kärpäsluukki, joten hyvinkin voisi olla vielä jotakin samanlaista heillä!

Jonnapolkadots (Ei varmistettu) Http://polkadots.bellablogit.fi

Ihana takki!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Ja ois vielä ihanampi jos ois ihan inasen paksumpi! Näkyy vähän liikaa läpi, ja tietty se viluaspekti. Mutta tykkään kyllä!

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

...niin rento!

Kaikkea ihanaa ja aurinkoista viikkoosi!

Hertta
Lilou's Crush

Voi sitä samaa! Nyt on pientä (ei vakavaa!) vastoinkäymistä ollut matkassa, joten otan kaiken ihanan vastaan, eiköhän tää suttaannu!

AnskuK (Ei varmistettu) http://www.peaceandstyle.fi/

Just ihanaa renttuliisaa minusta! Epätäydellisyys kiinnostaa :)

Piret
lainahöyhenissä

Oletpa upeana Hertta!! Tyrmäävä kaunotar kerrassaan. 

kesäpusuin, Piret

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.