Pakkasajan ihonhoitoon silkkaa sheaa

Lilou's Crush

 

Ihana talvinen sää ulkona! Ja kutisevat ketarat (=sääret) kotona. Niin kauan kuin muistan, olen kärsinyt talvisaikaan rutikuivista sääristä, Auta armias, jos suihkun jälkeen unohdan rasvata koivet, menee hetki, ja alkaa kauhea kutina ja lumisade sääristä, kun iho pöllyää ja hilsehtii kuivuuttaan.

 

Lukioikäisenä sain pahan tulehduksenkin kerran, kun yöllä unissani olin raapinut niin kovasti sääriä, että tuli haavat, jotka kuivissa koivissa ärtyivät ja tulehduttivat ihon niin, että jalkojen nahka turposi ja punoitti polvista alaspäin! Enää ei sellaista onneksi tapahdu, kun olen pääsääntöisesti muistanut koivet kuorruttaa rasvalla.

Jos jollakulla on sama vaiva, tässäpä oiva vinkki testaamastani Balmyoun Nilotica karitevoi-voiteesta (pr-näyte). Tämä purkki on täynnä puhdasta sheaa, eikä mitään muuta. Nilotica on shealajike, joka sisältää vielä enemmän rasvahappoja ja vitamiineja kuin perinteinen shea. 

 

Tämä rasva passaa täydellisesti tällaiselle kuivalle ja toisinaan ärtyneelle iholle, ja sopii myös herkemmälle ihotyypille. Se muuttaa yllättävän nopeasti muotonsa käsien lämmössä hyvin öljyiseksi, ja jättää aivan erityisen sileän tunteen. Imeytyy öljymäisyydestään huolimatta varsin vauhdilla.

 

KäyttöohjeeSaa kerrottiin sopivan hyvin myös auringonpolttaman tai hyttystenpuremien hoitoon. Tai odottajan vauvamassulle, sellaista ei tosin meikäläiselle ole enää tulossa.

 

Pidän yleensä kevyistä tuoksuista ihonhoitotuotteissa, koen ne arjen luksuksena, tässä tuotteessa tuoksuja ei ole lisätty, mutta hyvin haalea ominaistuoksu on miellyttävä.

 

Koska kyseessä on ekologisen ja kestävän kehityksen tuotesarja, sitä on myös kaunis pakkaus: kansi bambua, purkki kierrätettyä ja kierrätettävää lasia. Muovia löytyi sinetistä. Osa sarjan tuotteiden tuotosta menee Ugandaan, lasten ja nuorten terveyden ja koulutuksen edistämiseen paikkakunnalla, josta karitepähkinät kerätään.

 

Tässä on sarja, jota tulen pitämään silmällä: ensikosketus vaikutti erinomaiselta. Löytyy ainakin Ruohonjuuresta ja kustantaa vähän päälle 20€.

 

Kommentit

Riia Meikkipää

Tämä ihanuus on Meikkipäiden vuoden 2018 rakkaustuote listalla, olemme tähän täysin ihastuneita. Tänään just postasin sarjan toisesta täydellisestä tuotteesta, kahviöljystä. Suosittelen tutustumaan myös siihen, olen täysin myyty!

Hertta
Lilou's Crush

Hei joo, se on mulla ehdottomasti kokeiltavien listalla :) oli vain niin tymäkkä (hyvä kyllä) kahvin tuoksu, että aamulla tuntui turhan tuhdilta, pitää kokeilla  illalla!

tubakhan (Ei varmistettu) https://thepolicytimes.com

Great cream very nice please check my articles policy related issues please check my link https://thepolicytimes.com
where my articles policy related issues https://thepolicytimes.com/ihf-with-stop-tb-partnership-signs-mou-to-fig...

Tuulitar
Arolan tuulia

Kaunis purkki!

Hertta
Lilou's Crush

Minustakin! Juuri laitoin tuota rasvaa, ja ihan tarkoituksella jätin esille hyllylle :)

ohsomanyreasons

Kuulostaa hyvältä! Kiitos vinkistä :) 

Kommentoi