Pakko saada: leipurin hyllykkö

Lilou's Crush

Törmäsin intternettin ihimemaassa omituiseen ilmestykseen, joka sujahti samantien pienillä pyörillään mielen perukoille "pakko saaha" -osastolle.

Hollantilaisen New Routzin "Baker trolley" iski pitkästä aikaa huonekalumarkkinoilla, joissa ei mikään nykyään oikein tunnu meikäläistä ihastuttavan satunnaista "ihan kiva, mutta ääh" -reaktiota enempää. Muutenkin merkiltä löytyi yhtä ja toista mielenkiintoista.

Niin ihana. Niin liian suuri. Niin jetsulleen meille tyyliltään sopiva. Niin järjettömän painava. Ja sen saisi messinkisenä, minkä nappaisin meille. Upea. Mustana, hieno sekin.

Olin jo yhteydessä muutamaan jälleenmyyjään, hollantilaisia kaikki tyynni. Jestas sitä aspan viestinnän tasoa puodeissa! Äkkipikaisempi olisi voinut ehkä jopa ajatella että ovat töykeitä eivätkä halua myydä! Nyt siis olivat vain ...töykeitä, eivätkä halunneet myydä.

Pitäkää siis trolleynne, mokomat, muut vähän sinnepäin olevat kun eivät vain kelpaa.

Kommentit

nitahannele (Ei varmistettu)

voi ei! ei ne töykeitä ole, hieman suomalaisia suorasukaisempia vain. vielä näin kymmenenkin vuoden jälkeen tuppaa suu jäämään auki kun ei muista laittaa sanoja oikeaan perspektiiviin.
mutta tuo bakers trolley. pakko saada (paljon sydänsilmäemojeja tähän)!

Hertta
Lilou's Crush

No sitä se varmaankin on, asia selväksi ja soommoro :D  

Mutta eikö vain ole hieno. Nyt kun vielä löytäisi sopivan kokoisen ja näköisen!

Pin (Ei varmistettu)

Siis hä? Miksi eivät halunneet myyä? Elloksella on vähän samanlainen, mutta ei toki vastaava: http://www.ellos.fi/ellos-home/east-vaunu-jossa-hylly/466422?Ns=RankValue3|1&Nao=1&selArt=971208&pr=0C1B2S3T

Hertta
Lilou's Crush

Kuhan kiukuttelen, kun eivät mokomat toimita suomeen :D Ja tuo on hieno! Tosi hieno. Meille haluaisin ihan vaikka samanmoisen, mutta korkeana, kun huoneet ovat niin korkeat, että sopisi jotekin tosi hyvin.

marjapilami

Ihana!! Nyt munkin on pakko saada! (Eli harmi sikäli jos eivät halua myydä, kun nyt ois sitten jo kaksi ärsyttävää ostajaa riesana..)

Hertta
Lilou's Crush

haha, mennään ripirinnan ja vaaditan toimitusta tänne pohjolaan. Josko sitten taipuisivat?

Lukija Hollannista (Ei varmistettu)

Joo, holskujen kommunikointi on usein aika töksähtelevää... Kerro jos voisin jotenkin auttaa täältä käsin :)

Hertta
Lilou's Crush

Hitusen kyllä! Tunnen vain muutaman hollantilaisen, ja he jostain syystä edustavat selvästi sitä supliikkisinta hollantilaisväestöä :) hmmm... nyt kun sanoit... et haluis yhden hyllyn muulina toimia :D

No onpa vain näpsäkkä hylly! Tuo kävis meille melkein mihin vaan.. Hmmm, tori.fi. :D

Hertta
Lilou's Crush

No sepä just! käy ihan kuumana täälläkin. Kaikenlaista koitan etsiskellä, hakusanat huvittaa jo itseäkin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.