Paljasta sun guilty pleasure!

Lilou's Crush

Suolaa, palmuöljyä, ”kanankaltaista valmistetta” vai mitä tuo aromivahvenne onkaan... voi mikä tässä Mama Chicken Flavour nuudelissa onkaan, että se on minulle se ainoa oikea, ja sellainen höttö, johon toisinaan tulee ihan pakottava tarve saada sitä lautaselle! 

Juuri söin kuvankaltaisen annoksen ihan sellaisenaan. Jos oikein hifistelen, laitan sekaan keitetyn kananmunanpuolikkaat ja vähän kasviksia. Mutta sitä tapahtuu kyllä todella harvoin, sitä hifistelyä. Tuo tarjoiluannos tuossa pussissa... oi anna mun nauraa, rouva Mama, ei nyt sentään liioitella!

Parhaimmillaan nuudelssonit ovat tulikuumina, ja joltain toiselta napatuin tuplachilein. Sitä palmuöljyä laitan vain aivan rippusen.

Täällä tämä nyt annos massussaan pyytelee vertaistukea -mikä on sun ruokapöydän salainen aarre?

Kommentit

Wnbs (Ei varmistettu)

Hah.. mama nuudelit on mun krapularuoka! Mä kyllä keitän noi täyskypsiksi, päälle kourallinen korianteria ja töräys shirachaa (miten se ikinä kirjotetaankaan).

Yritän miettiä että onko muita, mutta ei nyt tule mieleen.. Aiemmin sinkkuna asuessani, mulla oll usein perjantaisin työviikon päätteeksi nakkeja (aina keitettynä) ja ranuja illalliseksi. Oi niitä transrasvan täyttämiä iltoja..! :)

Riika. (Ei varmistettu)

Joo mamasin nuudelit, mutta itse valitsen ne katkaravun makuiset. ihan törkeän hyvät. syytän niitä mun painonnoususta vaikka oonkin alkanut hifistelemään niiden kanssa lisäten sekaan parsakaalia ja tofua eli tehden niistä nuudelikeiton. Tosi "terveellistä"

Norrunorppanen (Ei varmistettu)

Oikein nälkäisenä ostan kaupasta nakkipaketin ja vetelen nakit nassuun kylmänä autossa kotimatkalla :D

Ilona/Torpan Tyttö (Ei varmistettu) http://www.torpantytto.com

Joo, kylmät nakit on joskus ihania! Just silloin kun oot ostanu sen nakkipaketin tehdäksesi nakkikeittoa, ja paketti tyhjenee ennen kuin ehdit tehdä sen keiton. Sama käy välillä jauhelihan kanssa (ei raakana kuitenkaan); saatan paistaa jiilihaa tehdäkseni jotain ruokaa, mutta sitten syön melkein koko pannullisen suoraan siitä paistinpannulta hellan edessä seisten

ReetaJohanna (Ei varmistettu) http://www.menaiset.fi/blogit/vakka-kantensa-valitsee

Itseasiassa tuo sama merkki, mutta kasvisversio. Siihen päälle paistinpannulla paistettua jalotofua. Itseasiassa tänään söin sitä taas lounaaksi.

Mar (Ei varmistettu)

No valitettavasti tämä sama! :D Ja lisäksi lenkkimakkara...kylmänä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.