Paljettihulluuteni esihistoria ja pari vinkkiä överikimaltaviin löytöihin

Lilou's Crush

Tästä se paljettihulluus alkoi, kesällä 2009.  Kate Moss for Topshop-mallistom harmaa neuletakki, ihana kasa kimaltavia paljetteja. Arvelin itse hullaannuksen olevan lyhytaikainen, mutta toisin kävi. Piristän edelleen mielelläni simppeliä perustyyliäni jollakin harakkamaisen hilpeällä.

Tällä hetkellä parhaat jakut/bolerot löytyvät Miss Selfridgen valikoimista, mikäli ei lasketa mukaan tätä loppuunmyytyä River Islandin kaunotarta.

Alaosissa luottaisin juuri nyt Asoksen tarjontaan; suosikkejani sieltä Whistlesin polvimittainen hame ja River Islandin hopeiset paljettibyysat. Seuraksi pukisin ronskit kengät, tennarit tai vaikkapa prätkäbuutsit, yläosaksi yksinkertainen neule tai collegepaita.

Mitäs tykkäätte, iskeekö paljetit?

Kommentit

LTL-Anna
Loving These Looks

Jallu ois kiva, sais heti arki asusta juhlavan:)

LTL-Anna
Loving These Looks

Apua, siis jakku :D

Amal
Kuplassa

En ole koskaan pitänyt paljetteja "mun juttuna", mutta nyt ostin yhden paljettitopin ystävän 20-luvun teemaisiin häihin ja taidan olla rakastunut :)

Hertta
Lilou's Crush

Ahhahhahaaa, voi teitä ihmiset,  reperin niin kovin täällä Frankfurtin lentokentällä tuolle LTL-Annan kommentille, että purskautin kahvit läppärille. Onneksi en näppäimistölle. Ja onneksi on survival-kitissä nessuja :D

Anna, just nyt mulle kelpais se Jallukin (juomana...) -on reissu ollut todella hankala, ja sen sijaan, että kipittelisin jo Sohon katuja, istun täällä Frankfurtin lentokentällä Z19-portilla odottamassa uutta lähtöyritystä, eilen olivat lennot sekaisin ja pääsin vain tänne...

Papyli, mäkin vielä mietin, että paljettipöksyt, uhka vai mahdollisuus... pitkän neuleen kanssa mahdollisuus, pyrstö peittämättä -> uhka, on tän hetken tilanne.

Amal, varo, just noin se mullakin alkoi :) Meikäkäisestä on tullut ihan harakka!

 

 

LTL-Anna
Loving These Looks

Voi ei! Toivottavasti olet jo matkalla! Ikävää kun tuollaista tapahtuu, meillä on layover Munchenissa parin viikon päästä, toivottavasti ei mikään lumimyrsky tms yllättä silloin ja pysymme aikataulussa.

Onneks sait ainakin hyvät naurut, itsekkin hykertelin täällä että mikäköhän oli oikeasti mulla mielessä- kun oli juhlapäivä ja kaikkea ;)

Hertta
Lilou's Crush

LTL-Anna, matka takana, ja NELJÄ myöhässä ollutta lentoa... Viimeisen kohdalla tosin ONNEKSI näin, sillä pääsin kotiin siihen aikaan kun pitikin -ja vielä laukkuni kanssa :) Pidän peukkuja, että taivas on kirkas reissunne aikana :)

Valentine

Ai miten niin salakavala paljettimania. En syttynyt noihin kimalluksiin aluksi ollenkaan, mutta pari vuotta sitten ostin ensimmäisen hopeakirjaillun neulejakun Zarasta ja sillä tiellä ollaan. Nimim. paljettipöksyt jo kaapissa ja huivi ei ole huivi ilman jotain päheetä blingiä! :)

Hertta
Lilou's Crush

Valentine, just noin siinä käy! Hiipien käy paljettien isku!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.