Paljettikaulus

Lilou's Crush

H&M:n Marni-malliston paljettikaulukset menivät yhdessä sihahduksessa. En edes koettanut sellaista tavoitella, mutta kun törmäsin Zarassa tähän uutuuteen, tein heräteostoksen sanakirjamerkityksessään, vallan harvinaista. Harmaaseen collegepaitaan ajattelin sen ihan ensin yhdistellä. Katsotaan sitten, mitä muuta keksin.

Kommentit

kauluksia (Ei varmistettu)
Hampaat irvessä

hauska! ostin sen h&m:n paljettikauluksen (turussa niitä taisi olla jopa pari päivää ennen kuin loppuivat), mutta en vielä ole kovin montaa kertaa ehtinyt käyttää. se tuo kuitenkin vähän puetumman vaikutelman ainaisesti farkkuihin ja harmaisiin ylisuuriin paitoihin pukeutuvan asuvalintoihin :)

Maria/Dejiss (Ei varmistettu)

Oi kuinka kiva :) :) ! Pian sitten asukuvia tämän ja harmaan collegepaidan kanssa!
hih, sä vaan oot niin tyylikäs !

http://dejiss.blogspot.com

Hertta
Lilou's Crush

kauluksia, oli kyllä joka lähtöön! mulla oli kolmannella pitsinen. Aika ihana.

 

Nna, eikä ja nyt sä ton kerrot! Se pyöreämmän mallinen ja nauhallinen olisi ollut paljon enemmän mun makuun. Mustana. Tai valkoisena. Tai ihan sama. Onnekas sinä! ja ihan samoilla linjoilla olen minäkin, puetumpaa tähän renttumeininkiin joka nyt on vallannyt tyystin :)

 

Maria, eikö ole aika söötti! ja kiitos kovasti, samoin te arvon neiti! Joko sun Nykkireissu on ollut vai vieläkö edessäpäin? Hyvää matkaa, jos näin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

kiitos kiitos :) Nyki reissuun on vähän alle kaksi viikkoa :) :) eli ihan pian !!

Vierailija (Ei varmistettu)

aikas hieno. ostin oman marnihökötykseni turust kans. oli jäljellä yksi musta ja yksi valkoinen. en sallinut itselleni kumpaistakin, joten tuskailin sovituskopissa minuutin jos toisenkin. päädyin mustaan ja jälkeenpäin oon harmitellut että ois kuitenkin pitäny valkata valkoista kerta se kiiltää vähän vähempi. meikälle tulee vähän semmosia diskopallo/goottityttö viboja siitä nyt. no, jossittelu sikseen, täytyy vain rohjeta laittaa se päälle arkenakin. ja voisihan sellaisen valkoisen askarrella...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.