Palleriina

Lilou's Crush

Viimeaikoina mieli on ollut keveä, kun arki rullaa, päivät soljuu ja oman elämän puhuri on ollut siinä mielessä myötäinen. Parasta tässä kaikessa on kirkkaan mielen tuoma yleinen vireystilan nousu. Eikä se rajoitu vain kotiin ja töihin, vaan olen alkanut fiilistellä sellaisia juttuja, joihin syksyllä ei olisi riittänyt niin minkään valtakunnan energiaa.

Kuvasta se ehkä jo paljastuikin...

Aloitan tällä viikolla balettitunnit! Ilmoitus sattui silmiini, ja pienen kyselykierroksen jälkeen jo samana iltana varasin paikan kahdeksan hengen ryhmästä. Halusin haastaa itseni kokeilemaan jotain hyvin epätyypillistä, ja sadan metrin päässä sijaitsevien tuntien väliin jättämistä ei voi kertakaikkiaan perustella millään. 

Juuri jotain tällaista olen tainnut kaivata. Säännöllisiä treenejä, uusia kiertoratoja rangalle ja aivoille. Koko nuoruuteni harrastin joukkuevoimistelua ja tanssia, mutta tämä on jotain uposen uutta.

Tänään hain harjoitustossut, muut tykötarpeet jo onkin, mitä tunnilla tarvitaan. Olen aivan innoissani! Ja jännittääkin vähän, sillä tavalla kivasti.

 

PS. Tovi on tosiaan voimisteluhommeleista vierähtänyt... nilkat kyllä ojentuu, mutta ai shaaaaakeli minkä suonenvedon meinaa jalkapohjaan lykätä samantien :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.