Pallokansa peittyy raitaan

Lilou's Crush

Olenpas pistänyt merkille, että pallomahat puetaan usein vaakaraitaan. Samaan sakkiin näyttää kuuluvan myös imetysvaatekansa, ainakin tarjonnan perustella. Sattuu onneksi olemaan oma suosikkikuosini, joten sovellun tältä osin joukkoon siis vallan mainiosti.

Liekö suuren suosion syynä se, että vaakaraidan pelätyllä levennys-efektillä ei tässä siunatussa tilassa ole enää merkitystä, tiedä häntä. Sen tiedän, että kun vanhana voimistelijana takaraivoon juurtunut tapa on pitää "koonti", eli vatta ja selkä tiukassa paketissa kulkiessa, tuntuu se nyt vain hupaisalta, kaukaiselta ajatukselta.

 

Paita H&M L.O.G.G, farkut Lindex MOM (saatu blogin kautta),  tennarit Converse

Kommentit

Aisha J
Aisha

Ihanan rento asu :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Farkut ovat ekaa kertaa jalassa, sain ne juuri -taitavat olla numeron pienet, mutta minkäs teet, kun pilliäkin pillimmistä tykkään, jos mahtuisivat edes pienen hetken :) Kivaa iltamyöhää!

MinEna
Kasvukäyrillä

Raidat <3 Ehdoton, kiistaton lemppari, johon pukeuduin pallon kanssa ja ilman :) Ja voi vitsit, miten hyvältä sinä ja pallo näytätte raidoissanne!

Hertta
Lilou's Crush

Sama täällä, raidat rulettaa :) Toivottavasti ei vain mitenkään pääse käymään niin, että äitiysaika kyllästyttää minut raitoihin, sillä juuri vilkaisin viime raskauden aikaista lempimekkoa, ei tosin raitaista, ja meinasin puklata. yök! Ja kiitos, pallo pitää raidoista ja kauniista sanoistasi :)

LTL-Anna
Loving These Looks

Mulla ainakin oli ihan sama juttu, ja nyt myös raskauden jälkeen on jääny raidat päälle, ja myös pikkusen garderoobia tuntuu raidat dominoivan, ja mainittakoon että ennen raskautta ei raitaa, juurikin tuon levennys-efektin vuoksi, päälleni eksynyt. Ja täytyy sanoa että säteilet :)

Hertta
Lilou's Crush

hih, "jäänyt raidat päälle", olipa hyvä tuplamerkitys :) minulla raita on ainoa kuosi, mitä kaapista löytyy -en mitenkään inhoa muitakaan, mutta ei vain ole löytynyt mieluisia. Ja kiitos ihanainen Anna, olipa kauniisti sanottu! Voi kun olokin olisi säteileväinen, muualtakin siis kuin sydämestä :)

my view

Näytät ihanan raikkaalta :) En tiennyt että Lindexillä on mammavaatteita, hyvä juttu!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) Raita ja farkku on kyllä takuuvarma kombo! Lindexin nämä jutut taitavat olla saatavilla netistä, farkut ovat tosi mukavat, ekat jotka passaavat eivätkä paina tuolta alempaa lantiosta, vaikka on jopa vähän turhan nafti koko!

Murun kera

Hihi, mä olin huomaavinani raskauden viimeisellä kolmanneksella raitapaidan luovan sellaista gridi-efektiä, joka korosti mahan kokoa. Toki silloin olin kasvanut raitapaitani äärirajoille.

Mutta ehkäpä raskausmahaankin pätee Producersin viisaus If you've got it, flaunt it. :)

Hertta
Lilou's Crush

JUST NÄIN mäkin mietin, if you've got it, flaunt it :D Ei sillä, että sitä nyt kenenkään TARTTIS vatsaa vetää sisään, mutta onhan tää nyt jukopliut ihan mahtavaa, antaa löpöttää vaan :) Tuo perusmalliston raitapaita ei taida enää kauaa mahtua, mutta mulla on joku aivovirhe, enkä yhtään tykkää mammavaatteissa niistä kylkirypytyksistä, en vaan halua semmoisia ostaa, vaikka kuinka ois kivat ja käytännölliset. Omituinen minä.

.Tiia

Vaatteiden osalta ihan kuin peiliin katsoisi: raitaa, farkkua ja tennaria löytyy täältäkin päästä, vieläpä samoissa väreissä :D.

Hertta
Lilou's Crush

Hyvin voin kuvitella sut samaan univormuun :) Kovin moneen tyyliin ja kroppaan passaa kyllä tämä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.