Paluu juurille

Lilou's Crush

Takana kaksi aivan järjettömän rankkaa työviikkoa. Mielessä kiintotähtenä siinti menneet päivät (ja yöt) tänään kalenterissa nakottanut kampaaja. Eipä paljon ihanammin olisi vapaapäivää voinut viettää!

Kuten tiedätte, olen ollut parisen vuotta suuntautunut omaan väriin, siihen klassiseen, joka maantienharmaanakin tunnetaan. Hyvin toimi, ei siinä, mutta huomasin sen myös näyttävän väsyneiden kasvojen lähellä vielä jotenkin normaalia tunkkaisemmalta. Niinpä päädyttiin Cityhairi. Sannan kanssa laittamaan pitkästä aikaa päällimmäisiin hiuksiin raitaa ja raikastusta. Ero ei ole iso, tuskin sitä kukaan muu huomaa kuin minä itse, mutta sehän se tärkein tyyppi tälle päälle onkin!

Mitäs tuumaatte? Olen itse tosi tyytyväinen luonnolliseen vähän vaaleanpaa. lopputulokseen, joka on "oma värini" vaikka ei olekaan se luojan luoma, joka iän myötä on tummunut tosi paljon!

Ensikerran metkutkin on jo mietitty, ellei jotain muuta tule mieleen sitä ennen!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hiukset on ihanat! Ja kaulakoru <3 Mistä se muuten on?

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) koru on Evfa Attlingin, ja on mielestäni ihan pysyvää mallistoa :)

Mia K.
Voi taivas

Kyllä! Raikastaa ilmettä ☆☆☆

Ja, voihan raitoja ottaa aina, koska ne eivät kuitenkaan vahingoita päänahkaa tai hiusta niin kuin isompi värjäys! Sulle sopii vaaleat jotenkin paremmin kuin tummat ♡

Aisha J
Aisha

Tosi kaunis! :) Ai että tekeekin hyvää kampaajalle meno etenkin tuollaisen kiireen jälkeen. 

Lepposaa sunnuntaita <3

Nuhe (Ei varmistettu)

Hei tosi hyvä! Ihana että pienillä muutoksilla saa kivan ja raikkaan ilmeen! Ja suurin kaunistus on kuitenkin tyytyväinen hymy :) mukavaa viikonalkua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.