Paluu neljän vuoden taa eli bootcutin paluu

Lilou's Crush

Miten se nyt näyttääkin taas aikas freesiltä, tuo bootcut pöksyjen lahkeissa. Nelisen vuotta sitten ostin omani, nuo yläkulmassa nököttävät J Brandin reteen leveäpunttiset farkut, ja vaikka ihan hurjasti en niitä tuolloin pitäny, koska vaativat mittansa vuoksi korollista kenkää, aavistelin, että käyttöä vielä tulee, enkä laittanut kiertoon. Ja nyt ovat sitten taas ihan käypäset pöksyt päivärientoihin. 

Hauskaa vaihtelua peruspilleille, sanon mä, mutta mitäpä tuumaat sä? Piristääkö vai ällöttääkö?

Muut kuvan pillit vasemmalta oikealle: J Brand/NAP, Paige/My Theresa, H&M, 7 for All MankindAsos

Kommentit

Asikaine
Asikaine

Oon jo pitkään etsinyt James-tyyppisiä 70-luvun leveälahkeisia korkeavyötäröisiä farkkuja! Ei meinaa löytyä, argh. Sellaisiin laittaisin heti yhden kolmesta ostolakon "oljenkorrestani".

 

Hertta
Lilou's Crush

Aa, sulla on tuollainen projekti! Täytyypä tutustua! Ja lupaan vinkata, jos näen :)

Asikaine
Asikaine

Jes! Vinkkaa ehdottomasti, jos tulee vastaan :)

watch this space

Näyttää hyvältä pitkillä, mutta omiin kinttuihin nämä tuskin pääsevät, sillä olen alle 160cm pitkä ja kaupoissa myytävät housut ovat leikattu vähän pidemmille jaloille... Jostain petite-mallistoista saattaisi toki löytyä, mutta pitäisi päästä ihan sovittamaan miltä tämä siluetti tosiaan oikeasti näyttäisi päällä. Niin ja bootcut-lahje miellyttää silmää enemmän tuollaisena housuna, bootcut-farkut ei oikein iske.

Mutta joo, olen kyllä niin laiska käyttämään korkojakin, eli eiköhän tämä lahje jää omalta osaltani jokatapauksessa muille :D

 

Terhiii (Ei varmistettu)

Monilla nettikaupoilla, mm.Asoksella, on petite-mallisto, joissa mitoituksen pituus on 160 cm. Kokeile etsiä niiden valikoimista.
Nythän farkuissa on muotia myös viimeistelemätön puntti, jolloin ne voisi leikata ihan raa'asti vaan poikki haluamastaan kohdasta...

watch this space

Joo noita petite-mallistoja tosiaan löytyy netistä, mutta tässä tapauksessa haluaisin kyllä ihan päälle sovittaa ensin, että sopiiko tuollainen lahje kropalleni muutenkaan. 

Ja tuo lyhentäminen ei mielestäni toimi bootcut-lahkeessa, koska ylipäänsä koko lahkeen leikkaus osuu lyhyellä ihmisille ns. vääriin kohtiin. Eli pidemmälle jalalle mitoitettu lahje lähtee levenemään liian alhaalta eikä polven kohdalta kuin sen olisi tarkoitus. 

Hertta
Lilou's Crush

totta muuten, ellei kyseessä ole petite-mallisto, on lahje kenties sitten väärästä kohtaa levenevä. Minulla oli sekä housua että farkkua silloin ennen tuota edellistä kertaa, ja tykkäsin kyllä molemmista. Tuo korkoasia on muuten ainoa, mikä estää minua käyttämästä usein noita farkkuja, lahkeet ovat hitusen liian pitkät mukaville koroille!

Hertta
Lilou's Crush

Jahas, kommenttini tulee nyt ihan hassuihin väleihin! Mutta tosiaan, siellähän ne petite-mallistot tosiaan jo olivat Terhiiiinkin mainitsemina, ja tosiaan sovitus näille vähän "erikoisemmille malleille" lienee kyllä paikallaan joka tapauksessa. Tai ainakin itse näin voisin kuvitella!

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mä just tänään tuskailin jotain kuvastoa selatessani, että missä olisi farkkuja tällaiselle lyhyelle paksupohkeiselle tyypille? Mun pohkeet ei yksinkertaisesti mahdu mihinkään skinny jeanseihin, ei normaalipainoisena ollessani eikä varsinkaan muutaman liikakilon kanssa. Mä tykkään bootcuteista valtavasti, vaikka eivät nekään kyllä imartele tällaista persjalkaa ja toivotan tervetulleeksi kaikki sellaiset housut, joihin paksut pohkeet suorastaan solahtavat. :)

Hertta
Lilou's Crush

No haa, tässähän on just sitten ratkaisu! Tai sitten boyfriend-farkut, jotka eivät ole lahkeista ihan pillit, semmoiset löytyy meikäläiseltä ja voisi toimia hyvin!

Aisha J
Aisha

Tykkään! Itsellänikin on, vaikka en ole vähään aikaan käyttänyt. Mutta vaihtelu virkistää :)

Hertta
Lilou's Crush

nimenomaan, etenkin farkuissa :)

Venus (Ei varmistettu)

Itselläni on samat J Brandit, heidän housuissaan on ihan paras istuvuus..harmi,että ovat jääneet kaappiin pölyttymään..jokohan tänä keväänä ?

Hertta
Lilou's Crush

olen ihan samaa mieltä! kaikki lempifarkkuni ovat kyseiseltä merkiltä. joskos nyt sporttaillaan (miten ihmeessä käytän tuota sanaa :D) noita samoja sitten taas kevät!

Satu Villa Fox (Ei varmistettu) http://www.villafox.bellablogit.fi

Me käytiin ennen joulun Tukholmassa ja bongasin näitä lahkeesta leveneviä housuja useammankin tyylitietoisen näköisen tukholmalattaren yltä. Olin ihan et eiiiii, tuli jotenkin liikaa mieleen 90-luvun loppu ja bootcutmalliset farkut, jotka oli ihan jokaisella silloin. Mut nyt oon vähän makustellut asiaa ja itse asiassa nuo näyttävät freeseiltä, kun pillihousuja on katsellut niin kauan.

Likki (Ei varmistettu)

Tuumaan, että jees - kyllä maistuu taas bootcut. Ja olen käytellytkin, mutta näillä keleillä heti muistui mieleen se huono puoli. Lahkeet kastuvat loskassa ja puolipäivää istua konttorilla kosteilla koivilla :-/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.