Pandan paluu

Lilou's Crush

Minulla on muutama hyvin kirkas muistikuva lapsuudesta ajalta, kun olen ollut todella pieni, ihan taaperoinen. Yksi niistä on elämäni ainoa ampparin pisto sormeen tökkiessäni sitä mummalla ja paapalla keinutuolin alla, ja eräs toinen on sellainen, kun herätessäni päiväunilta samaiset mumma ja paappa ovat tulleet kylään, ja ovat kumartuneena pinnasängyn ylle. Paappani oli tullut juuri lenkiltä, ja hänellä oli tapansa mukaan päällä WWF:n pandan kuvalla varustettu harmaa college. Tuo pandapaita ja eriväriset Ressun kuvalla varustetut "Suomi Juoksee" -tapahtuman paidat liittyvät lapsuuteeni ja rakkaaseen paappaani ihan samalla tavalla kuin Mumm-deodorantin ja sitruuna-käsivoiteen tuoksu.

Jotenkin tämä WWF:n pandojen uusi tuleminen siis liikutti kovasti, kun H&M julkisti yhteistyönsä WWF:n kanssa Conscious-tuotteilla, joiden myynnistä 10% menee WWF:n hyväksi. Ostin heti vaatteiden tultua kauppaan tokaluokkalaiselle pandapaidan, vaikka se ei ihan just jetsulleen se klassikko ollutkaan, mutta panda ja wwf, sitä komboa ei vain oikein voinut vastustaa. Myöhemmin sain vielä ilokseni lapsukaisille H&M:ltä lahjaksi muutaman vaatteen, ja tytöt mieltyivät niihin niin, että pyörivät pesussa ja pidossa nonstoppina. Ajattelin vielä käydä metsästämässä pienemmälle samanlaisen pandacollegen mikä siskolla jo on. Sen verran vinkkaan, että ainakin yläosissa mitoitukset olivat tosi niukkoja, eli jos joku ihastui ja katsastaa nettikaupan tarjontaa, meidän miniatyyrille, joka yleensä käyttää kokoa 92, on koko 98 jo aika nafti.

Katsastin tässä innossa myös WWF:n nettikaupan tarjonna, mutta pahus, sitä aitoa ja originellia harmaata collaria ei ollut saatavissa, vain liian moderni huppariversio omaan makuun. Paapalle kyllä voisi pukki kääriä pakettiin uuden t-paidan, johan siitä viimeisestä on yli 30 vuotta aikaa!

Kommentit

Tasaraita

Oi että, mullekin tulee niistä WWF:n eläinpaidoista niin lapsuus mieleen. Iskällä oli sellainen saukko-paita ja kun me sitä aina niin ihasteltiin, niin saatiinpa molemmat lapset sitten ihan omatkin paidat. Piti ihan käydä kurkkaamassa heidän sivuillaan, mutta niitä vanhoja eläinpaitoja, joissa oli aina mainittu latinankielinen nimi, ei ollut enää saatavilla. :(

Hertta
Lilou's Crush

Hei saukko! Se on ihana! Mun bilsanopella oli aina se päällä :D lapsuus voi lapsuus.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.