Paras ikinä.

Lilou's Crush

Olen lukenut Trendiä jokseenkin sen koko elämän ajan, välillä tilaten, välillä irtonumeroillen, välillä työkappaleita nautiskellen, välillä ennen painoonmenoa irtopapereilta. Olen ollut mukana miettimässä brändille suuntaa, pyöritellyt päivät pitkät kaupallisia konsepteja ja toisena hetkenä taas osallistunut kosmetiikkaraatiin, naputellut muutamia parin sanan ajatuksia painettavaksi, ihan pikkuisen sparraillut joskus jutuissa, ja ollut mallinakin aikanaan. Määrittelisin itseni siis "Trendin naiseksi". Tuohon pohjaten uskallan arvella, että meikällä on riittävästi munaskuja sanoa:

Uusin Trendi on paras ikinä.

-eikä vähiten siksi, että lehdessä on täsmälleen samanlainen vaateyhdistelmä, jossa hippasin tovi sitten ameriikan ystäväni kanssa. Suuret mielen aatteloo samoin, vai mites maailmalla sanotaankaan, hah.

Lempijuttujani olivat muuten "Uusi alku" Sanna Saastamoinen-Barroisin intiimein kuvin, täälläkin jaettu "Irti uraputkesta", vaikka olen vähän kyllästynyt lukemaan irti oravanpyörästä-aiheisia lehtijuttuja. Fanitan kuitenkin Reetta Rätyä ja tämä poikkesi muista saman aihepiirin jutuista, koska tässä ei muutettu maalle ja downshiftattu koko elämää (sen tekemisessä ei siis ole mielestäni mitään vikaa, olen vain lukenut aivan liian monta juttua kuin samasta muotista!) "Meidän täytyy erota" oli hurjan mielenkiintoinen, ja lempimuotijuttuni oli vain aukema, mutta tyyliltä juuri meikäläistä, tyylimuusana jutussa feministi Gloria Steinem. Hei, ja löysinpä itselleni ekan tubettajankin, joka kolahti, sattumalta vielä vanhan tuttuni. Et ei paha, yhdeltä lehdeltä!

Lukaseppa, jos kohalle sattuu!

Kommentit

Mä oon ollut pitkään tosi pettynyt trendin tasoon vaikka teininä se tupsahtelikin postiluukusta. Pitkään se on kuitenkin ollut tosi alaarvoinen ja oon kokenut että Lily ajaa sen asian paremmin kuin hyvin. Mutta toi uusin lehti oli loistava :D jos voisin olla varma että laatu pysyy jatkossakin samana menisi heti tilaukseen, nyt ajattelin varovaisena seurata tilannetta muutaman numeron ajan. 

Hertta
Lilou's Crush

Eikö ollutkin tosiaan! Ja eihän tuosta voi laatua tiputtaa, vaadimme lisää, että sulle saadaan lehtitilaus :)

Minäkin olen muuten irtonumero-ostaja, mutta nyt olen tilannut sisustuslehden piiiiiitkän irtonumerokauden jälkeen, kun tuli loistotarjous.

Iidamar (Ei varmistettu)

Luin uuden Trendin yhdeltä istumalta lentokoneessa perjantaina ja aivan samaa mieltä, varsin loistava numero! Toivottavasti taso pysyy tällaisena, aion kyllä vähintäänkin seuraavan numeron hankkia tilannetta seuraillen toiveet korkealla :)

Hertta
Lilou's Crush

Kyllä, nyt on tietty ihan valtavat odotukset seuraavaan numeroon :D Meikäläinen luki lehden ekan kerran seisten, ei malttanut istua!

Kateliini (Ei varmistettu)

Joo, tuli itsekin ostettua. Ja se mikä mulle oli positiivinen yllätys, oli se, ettei bloggaajat olleet pelkästään äänessä. Nimittäin -kaikella rakkaudella- jos lukee ensin blogista jotain, sitten ostaa lehden ja lukee saman jutun lehdestä, ei se kyllä kamalasti inspiroi. Muutenkin kiva nähdä välillä "uusia naamoja" lehtien sivuilla. :)

Hertta
Lilou's Crush

Voi olen ihan samaa mieltä, että freesiä nassua ja ihan toisenlaisia juttuja, kuin mitä täällä Lilyssä "hössötetään" -just niinkuin pitääkin. Meikkis haluaa lehtijuttunsa journalistin tuottamina ja viilattuna, pureskeltuna ja pohdittuna, bloggaajilta sitten odotan ehkä enemmän nopsia havaintoja ja hetkessä elämistä  :) Ei minua tietenkään bloggaajat lehdessä haittaa (ullatuuuuus :D) mutta lisähöystön on oltava sitten Jotain Ihan Muuta kuin täällä jo nähdään.

Mikko – Private Blend

Ja tuo paita on paras ikinä. Katsoin sitä jo tuossa mainoksessa ja siinähän se kimaltelee nyt livenä. Hieno!

Toimitus
Toimitus

Kiitos arvokkaasta palautteesta Hertta ja muut kommentoijat! Samalla tiellä jatketaan, seuraava numero on VIELÄKIN parempi, odottakaas vaan :)

AnnukkaT (Ei varmistettu)

Sain näytenumeron ja positiivisesti yllätyin - lehden parissa rentoutui myös 37-vuotias! Jotenkin itse lokeroi lehden nuoremmille, en tiiä miks. Voisin ehdottomasti toistekin lukea, sen verran hyvä lukukokemus. :)

Lennu (Ei varmistettu)

Samaa mieltä, uusi Trendi oli erittäin hyvä! Pitkään mielsin lehden vähän "pissis-lehdeksi" enkä IKINÄ ostanut. Ehkä osaksi tuon nimen takia :) Sitten sattumalta selailin sitä jossakin ja yllätyin positiivisesti, oikeasti fiksu lehti ja kevyttä asiaa sulassa sovussa painavamman kanssa. Voisin jopa harkita tilaamista!

Kanelibasilika

Oli kyllä hyvä paketti! Ja tuo vaateyhdistelmä ihan silmiä hivelevä! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.