Paras testaamani kuivashampoo

Lilou's Crush

Olen kuivashampoiden vakkarikäyttäjä, tokanpäivän tukan pelastaja ja tuuheuttaja on tuo tuote. Suosin useimmiten Klippoteketia ja toisinaan Tresemmeä, molemmat ihan ookoo tuotteita, ja edullisiakin. Monia muitakin olen käyttänyt  sen kummemmin hurmaantumatta.

Mies toi pari päivää sitten nuutunutta vaimoaan jeesaamaan tuollaisen uuden (?) Cutrinin Chooz Refreshing Dry Shampoo -kuivashampoon, kun myyjä oli sitä kovasti suositellut. Ja vitsit, tästä en enää raaski luopua. Suihke on tuoksultaan miedompi  ja raikkaampi kuin nuo vakkarini, ja jotenkin kevyempi. Silti se freesasi olon tehokkaammin, eikä jäänyt yhtään tahmaksi tukkaan. Suosittelen lämpimästi! -Sopii muuten purkin mukaan myös tummille hiuksille, mitä ihan kaikki kuivikset eivät tee.

 

PS. Olisin ollut loistava esimerkki epäonnistuneesta itseruskettavan käyttäjästä kokonaan keltaiseksi värjäytyneenä betadine-desinfiointiliuoksesta. Miten sitä olikin ihan kaikkialla! Tosiystävän tunnistaa esimerkiksi siitä, että hän hinkkaa keltaisen pinnoitteen kropasta pois pesulapuilla alueilta, jonne ei itse yllä <3

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Paras kuivashampoo (tuota Cutrinia en kyllä ole testannut :) on Batisten kuivashampoo, jota ei ikävä kyllä saa Suomesta kaupoista. Tilaan pari pulloa aina kun joku tuttu on menossa Britteihin. Tosi halpaa, toimii loistavasti, noin miljoona eri tuoksua ja omat putelit ruskea- ja mustatukkaisille.

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, hei arvaas, batistea saa kickseistä! Ja asokselta sai tilattua myös ainakin

vielä tovi sitten :) 

Tara (Ei varmistettu)

Tuota täytyy kokeilla, tosin mulla on punaiset hiukset, joten kai se sitten käy mullekin.

Mulla sai betadine jalkaterän hilseilemään ihan karseasti viikko operaation jälkeen. Ja sitä myrkkyä oli tosiaan vain jalkaterässä. Oli tosi hehkeä kesäjalka jonkin aikaa :(

Hertta
Lilou's Crush

Tara, ai kauheeta, olipa hyvä kun varoitit -jalkapohjasta ja säärestä ei nimittäin millään lähde mokoma pois, kun ei kovin kestä koipi hinkkaamisen aiheuttamaa tärinää. Pitää koettaa vielä jollain tujummalla aineella. Ja niinpä, luulisi tosiaan sopivan punapäillekin, toivottavasti näin on, sillä on kyllä näppärää tavaraa tuo!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos Batiste-vinkistä! Täytyypä kipittää Kicksiin tsekkaamaan valikoimat. Olispa vielä hinnat lähellä Brittien tasoa (n. 2 puntaa pönikkä)!

damidamdam (Ei varmistettu)

Omalla kohdallani kolahti schwarzkopfin got 2 be:n kuivashampoo. Haju on kyllä melko tuju ja liikaa laitettuna näkyy vaaleana jauheena hiuksessa, mutta poistaa mun mielestä tosi mukavasti rasvaisuutta ja tukka jää tosi freesin oloiseksi, eikä ole tahmea. :) Tummahiuksisille en kyllä suosittelisi, itselläni menee kun vaalea olen. Olean muutamia kuivashampoita testannut, mukaanlukien tigin vastaavan, mutta tää on tähän mennessä vienyt voiton. Ilman kuivashampoota mä en todellakaan pystyisi olemaan kahta päivää pesemättä hiuksia, hiuspohja rasvoittuu niin nopeasti.

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, toivottavasti löysit Batistesi! HInnasta en itse osaa sanoa mitään, harmi.

 

damidamdam, just noin pitää kuivashampoon käyttäytyäkin -mulla on ihan sama "vaiva" kun sulla, eli värjäämätön/käsittelemätön tyvi rasvoittuu (on aina tehnyt niin) tosi nopsaan. Jos tutustuit muuten tuohon Trendin juttuun, sieltä ykkössijan tässä kategoriassa sai mielstäni täysin ansaitusti Klorane. Mahtava tuote, nyt kun vielä onnistuisin löytämään uuden pullon!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.