Parvi pohdinnassa

Lilou's Crush

Isosiskolle on luvattu kerrossänky, kun pikkusisko aikanaan muuttaa lastenhuoneeseen nukkumaan. Nyt pienen päähän on kuitenkin ilmestynyt haave parvisängystä sen sijaan. Ja vähän näppärämpi se taitaisikin olla, sillä parven alle saisi ensin pienemmän tytön pinniksen, ja sitten myöhemmin Muuramen Jollan, jossa isosisko nyt nukkuu.

Itselläni on ollut parvi lapsuudenkodissa, ja tykkäsin kovasti nukkua korkealla. Oma parveni oli sellainen iha perinteinen: puunvärinen, ja pöytä alla. Taisi olla aikalailla ainoa malli, jota tuolloin oli edes saatavillakaan. Sen lisäksi yhdessä lempikodeistani, pienenpienessä yksiössä, oli rakennettu parvi. Se ei ollut ollenkaan makuuni nukkumapaikkana, kakskytäviisvuotiaana kipuaminen otti jo koville, samoin lakanoiden vaihto, mutta toihan se 24neliöiseen yksiöön rutkasti lisää lattiatilaa verrattuna siihen, että paikalle olisi mötkäyttänyt parisängyn!

Tätänykyä valmiiden parvien valikoima on laajempi, ja tässä ollaankin googlailtu eri valmistajien malleja.Omaa silmää miellyttää eniten Avaroomin selkeä, simppeli malli (kaksi ensimmäistä kuvaa). Myös Muurame tarjoaisi parviratkaisun, mutta se on turkasen hintava, ja ehkä hiukan liian suurikokoinen suht kompaktin kokoiseen lastenhuoneeseen -ei ole tarkoitus, että sänky valtaa koko huoneen. Käytettynä sänkyä aletaan metsästää joskus ensi keväänä, kiire sen oikean löytymisellä ei onneksi ole. 

Yksi vaihtoehto olisi tietysti myös teettää sopiva parvisänky puusepällä, paha vain, kun ei ole plakkarissa tietoa hyvästä. Vinkata saa!

Kommentit

myykkis (Ei varmistettu)

Lapsethan kyllä tykkää nukkua korkealla. :) Mä hankin parven omaan yksiööni muutama vuosi sitten. Sellaisen Ikean mustan 140cm leveän. Kerran sitten sänkyä pedatessani heitinkin lipat siitä portailta selkä edellä alas. En sano ettei sellaista kannata hankkia, mutta suosittelen läm-pi-mäs-ti liukuesteitä rappusiin!! Ihan vaan terkut nimimerkiltä Hengenlähtö Lähellä. :) (Parvella en muuten sen jälkeen nukkunut yhtä ainoaa, myyntiin meni...)

Hertta
Lilou's Crush

Aikamala, mahtoi olla jysäys! Itsekin koikkelehdin alas omastani, tuosta aikuisparvesta,niin että säärinahat oli rullalla. Huh. Mutta lapsille ja etenkin ketterille sellaisille, mikäs sen parempi paikka. Ja muuten, yhteen parviäksidenttiin liittyy myös päivystys Marian sairaalassa ja tikit kämmeneen, hyvä ettei irronnut pikkurilli! Syy oli tosi törröttävässä metallissa, ei putoamisessa. Mutta huh, ei parvia meitsille myöskään enää :)

Kao Kao

oi, mä haluaisin tällaisen sängyn, jos joskus lapsia saan (mut tässäkin olisi puusepälle töitä..):

Hertta
Lilou's Crush

Uuuuuh, upea! Tuonne rappusten allehan saisi säilytystilaa... hmm hmm hmmmm... 

maisakaisa (Ei varmistettu)

Meille muutti puolitoista vuotta sitten Muuramen parvi. Ensin se Jolla ja pikkusiskon myötä loppuosa. Ollaan tykätty kyllä kovasti. Aikuisten silmää tyydyttää malli ja lapset ovat todenneet käytössä mainioksi.
Jolla-sänky on alla vielä sillai poikittain, että sinne jää kiva majanrakennus pesä :) Yläsänky jää näin myös kivan matalalle. Ainakin meillä on tykätty korkeudesta. Ja saahan sen sitten ylemmäs, kun alasängyn levittää täyteen mittaan.
Meille muutti kokonaisuus käytettynä netin myyntipalstoilta bongattuna. Uutena todellakin turkasen kallis! Mutta suosittelen lämpimästi.

I May Say (Ei varmistettu)

Stockan kk-kuvastossa oli muistaakseni joku kerrossänkytarjous, Lundian ehkä? Mutta se ei tainnut olla parvi. Hinnoista en tiedä mitään, mutta eikö ne oo sellaisia lasten juttuja, joita ehkä myös 2nd handinä myydään?

MrsLark (Ei varmistettu)

Meillä samat pohdinnat. Tällä hetkellä aika vahva suosikki Ikean Stuva joka oli myös livenä laadullaan oloinen mutta olisi kukkarolle ystävälisempi kuin nuo samat vaihtoehdot joita myös pohdimme
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S89022701/#/S89022701

Moikka! Puuseppävinkki: http://tebian.fi/  :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.