Paseo

Lilou's Crush

Lauttasaareen Veijarivuoren rannan kupeeseen on avattu hetki sitten uusi kahvila-ravintola, Paseo. Voi sitä kuhinaa, mikä Facebookissa alueen ryhmissä kävikään, kun kahvilahanke tuli esille. Itsekin vähän mietin ensimmäisten tietojen perusteella, että kuulosti valtavan suurelta hökötykseltä kyseiseen paikkaan, mutta että antaapa ajan näyttää. 

Tänään sitten viiiiiimein päästiin kaikkien kiireiden keskeltä korkkaamaan kesämajakausi (siitä tuonnempana), ja samalla tämä uusi kahvila. Ja täytyypä sanoa noin yleisesti, että jopa on soma ja tyylikäs. -ja hyvin kehtaa kuitenkin tulla sisään niin mökkivermeissä kuin siistimmin puettuna, siitä iso plussa.

Ruoka-annokset olivat suuret, maalaissalaatti jopa niin suuri, että sain syötyä siitä vain puolet, mutta lasten jäätelöt pikkiriikkiset hintaansa nähden. Jälkkäriksi olisin ottanut jäätelökahvin, mutta kävi ilmi, että sitä ei kukaan osannut tehdä, joten tavallisella kahvilla ja jäätelölä sitten viimeisteltiin tämä myöhäinen lounas. 

Paseon parhaita puolia ovat ehdottomasti viihtyisyys ja kauniit näkymät. Kyllä tänne toistekin varmasti tulee tultua, kun tämä tähän mökkirantaamme tupsahti. Mukava olisi tulla vaikka lasilliselle ilman lapsukaisia, jos sellainen mahdollisuus joskus ilmenisi!

Kommentit

sannamaija (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä! Viikon päästä olen tulossa stadiin, hyvä syy pistää lenkkarit jalkaan ja pistäytyä Lauttiksessa!

Hertta
Lilou's Crush

Heiii tervetuloa! Lauttishan on myös kuule se uus ostari :) että kaks paikkaa vallan!

sannamaija (Ei varmistettu)

No, ostaristahan en tiennyt ulkosuomalaisjunttina mitään... :-O

Hertta
Lilou's Crush

Ulkosuomalaisjuntti :D höpsis. Juu, uusi! En ole minäkään käynyt, että sillä mittarilla tasan yhtä juntteja ollaan.

Kommentoi