Paseo

IMG_9872.JPG

Lauttasaareen Veijarivuoren rannan kupeeseen on avattu hetki sitten uusi kahvila-ravintola, Paseo. Voi sitä kuhinaa, mikä Facebookissa alueen ryhmissä kävikään, kun kahvilahanke tuli esille. Itsekin vähän mietin ensimmäisten tietojen perusteella, että kuulosti valtavan suurelta hökötykseltä kyseiseen paikkaan, mutta että antaapa ajan näyttää. 

IMG_9886.JPGTänään sitten viiiiiimein päästiin kaikkien kiireiden keskeltä korkkaamaan kesämajakausi (siitä tuonnempana), ja samalla tämä uusi kahvila. Ja täytyypä sanoa noin yleisesti, että jopa on soma ja tyylikäs. -ja hyvin kehtaa kuitenkin tulla sisään niin mökkivermeissä kuin siistimmin puettuna, siitä iso plussa.

IMG_9876.JPG

IMG_9877.JPG

Ruoka-annokset olivat suuret, maalaissalaatti jopa niin suuri, että sain syötyä siitä vain puolet, mutta lasten jäätelöt pikkiriikkiset hintaansa nähden. Jälkkäriksi olisin ottanut jäätelökahvin, mutta kävi ilmi, että sitä ei kukaan osannut tehdä, joten tavallisella kahvilla ja jäätelölä sitten viimeisteltiin tämä myöhäinen lounas. 

IMG_9881.JPG

IMG_9887.JPG

Paseon parhaita puolia ovat ehdottomasti viihtyisyys ja kauniit näkymät. Kyllä tänne toistekin varmasti tulee tultua, kun tämä tähän mökkirantaamme tupsahti. Mukava olisi tulla vaikka lasilliselle ilman lapsukaisia, jos sellainen mahdollisuus joskus ilmenisi!

Kommentit (4)
  1. Kiitos vinkistä! Viikon päästä olen tulossa stadiin, hyvä syy pistää lenkkarit jalkaan ja pistäytyä Lauttiksessa!

    1. Heiii tervetuloa! Lauttishan on myös kuule se uus ostari 🙂 että kaks paikkaa vallan!

      1. No, ostaristahan en tiennyt ulkosuomalaisjunttina mitään… :-O

        1. Ulkosuomalaisjuntti 😀 höpsis. Juu, uusi! En ole minäkään käynyt, että sillä mittarilla tasan yhtä juntteja ollaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *