Pauli ja Jouko, mekostanne puuttuu puoli metriä kangasta!

Lilou's Crush

Ilmoitusluontoisena asiana, tänään saapui Paul&Joen silkkimekko. Kangas, kuosi, sen sävyt, tuntu: ihastuttavaa. Kun vaivoin sain sen päälleni pungettua, suustani pääsi pieni täh-käisy. "Mekko" peitti hädintuskin pakarat.

Sedät, joku häpy sentään helman mitassakin.

Kommentit

Shoegal (Ei varmistettu)

Mutta voi miten kaunis kuosi!!! Mekko-nimitys on tosiaann nykyisin aika väljä :) Olen itse 159 cm huimalta varreltani ja mullekin monet mekkona myydyt paidat/tunikat tms ovat liian lyhyitä. Ymmärrän, että jos pituuutta on jotain lähemmäs 180, tällaiset mekot eivät oikein toimi.

luluinabottle

Mainio teksti ja niin tuttu tunne vaikka olenkin vaan 169cm, ni saa kyllä ihmetellä et mihin aina matkalla jää puolet kankaasta kun niin kutsutut "mekot" eivät monesti ole edes nähneet mekkoja!

HMH (Ei varmistettu)

Sedät taitavat olla kovastikin minimitan ystäviä, sillä jouduin palauttamaan heidän kotelomekkonsa tismalleen samasta syystä - enkä ole kuin 160 cm pitkä!
HMH/ Hues of Black -blogista

Hannasemiettii (Ei varmistettu)

Kävisikö "mekko" tunikasta jonkunlaisen alaosan kanssa? Tosi nätti kuosi!

Anna M. (Ei varmistettu)

Höh, mekon ja tunikan raja on välillä kovinkin häilyvä, joskus oikein ihmettelen, kenelle noita superlyhyitä mekkoja oikein tehdään.

Täällä odotteleepi pieni haaste: http://talopihkala.blogspot.fi/2012/08/haaste-10-asiaa.html

Hertta
Lilou's Crush

Shoegal, osuit niin naulan kantaan. Minusta "mekko" on vaatekappale, jota täytyy voida pitää ilman muuta alaosaa kuin alusvaatteet, ja näyttää silti säädylliseltä. Ni. Hmpf. Mutta olipas kerrassaan lohdullista, että muilla on samaa ongelmaa, jotenkin se vain tasoittaa harmia :)

 

HMH, pitäisköhän meidän vähän käydä keskustelemassa vakaasti tuosta helman mitasta paikan päällä ;) Mutta vakavasti puhuen, ajattele, miten paljon potentiaalisia asiakkaita todennäköisesti menettävät!

 

Hyvin mietitty Hanna :) tämä on, voitko uskoa, liian lyhyt jopa tunikaksi! En kehtaisi mennä legginsit+"mekko" yhdistelmälläm mihinkään, jossa joutuu vähääkään kyykistelemään. Ja se on, se on tosi kaunis!

 

Anna M, toivottavasti joku tulee sen meille kertomaan, jos se joskus selviää :) Ja onpa kivaa, kiitos haasteesta! Pitää muhitella, miten ihmeessä löytää ne kymmenen just sopivaa termiä :) Juuri eilen vietin muuten  piiiitkän tovin Pihkalassa, ja miehelle näyttelin sieltä mm. teidän DLM-komboa :) On mun suosikkipöytä, etenkin nyt sairaana se on ihan mahtavan kevyt ja näppärä liikutella -isompikin siis haaveissa! Ja huomasin, että Pihkala on muutossa hävinnyt mun blogilistapalkista, korjaankin sen än-yy-tee nyt!

 

Kommentoi