Pehmoinen berberi

Lilou's Crush

Sisustuskärpänen pääsi keväällä pörräämään vapaasti, ja taisi puraista suoraan berberiin.

Ikean "blogimatto" eli meidän puheessamme migreenimatto on vahvasti määrittänyt olkkarimme sisustusta jo kuutisen vuotta, ja nyt todettiin, että ehkäpä on jonkun muun aika vaihteluksi. Sen lisäksi edelliseen kotiin ostettu matto on hitusen liian nafti kooltaan olkkariimme.

Eihän nuo klassisista ja megahinnakkaista Beni Ourain -matoista innoituksensa saaneet matot todellakaan ole mitään uusinta uutta sisustusrintamalla, mutta siitäpä viis, sellainen saapuu meille. Lapsiperheelle turvallisesti (kovasti aiemmin karttamastani) polypropeenista valmistettuna...

Raitamatto siis puts plank ja varastoon odottamaan uutta tulemistaan, tuo kuvan päällimmäinen, pehmeännäköinen 2x3 metrinen kaunokainen odottaa jo noutamistaan lähisiwassa.

Kommentit

M.
Avec Mari

Voi juku! Kirjoittelin juuri itsekin vastaavasta mattorakkaudesta. Ihanaa kevättä!

Hertta
Lilou's Crush

tämä oli niiin huvittava sattuma taas. Ja olen sen verran ollut poissa sisustusblogeista viimeaikoina näiden perhekiireiden vuoksi, että en edes tajunnut, että tämä mattohan on jo vallan kuuluisa. Se siitä "teinpä hyvän löydön, täytyy kertoa muille" -fiiliksestä :D

Leeni (Ei varmistettu)

Oi, oi... Mistä nettikaupasta ostit? Pakko saada tuo kuvan sininen matto!

Hertta
Lilou's Crush

No mitäs mä nyt oikein sekoilin, siis kotoisasti Ellos oli kyseessä! Siellä on kullä matto poikineen, jestas!

Tasaraita

No sattuipas, meillä on nimittäin sama matto ollut viime syksystä asti. Ja tästä muistinkin että pitäisi hakea se pesulasta jossa se on tainnut jo kuukauden päivät olla valmiina, hups. Koira teki muutamat vahingot matolle ja se piti kiikuttaa pesulaan joten nyt tilalla on ollut juurikin Ikean raitamatto paikkaamassa. 

Yllätyin kyllä positiivisesti maton pehmeydestä ja kivasta tunnusta vaikka itsekin vähän olin alkuun epäileväinen materiaalin takia. Oikeat berberimatot on ollut haaveissa kauan mutta kun on kaksi koiraa joista toiselle toisinaan iskee huono olo ja oksu, sekä yksi pieni lapsi niin enpä ole uskaltanut sijoittaa arvokkaampana mattoon. 

Hertta
Lilou's Crush

Ei vitsi miten kiva kuulla, että on sinun mieleesi, meillä tuntuu menevän maku niin yks yhteen! Ilmeisesti ei ole niin kovan muovinen kuin voisi kuvitella :) Ny en kuule malta odottaa, että saan lattiatkin pestyä ja maton paikalleen (niin, ja pois sieltä Siwasta ny eka ;)

annaandandyathome

Ihana matto! Ellos on kyllä viimeiset pari vuotta tosiaan yllättänyt.

Hertta
Lilou's Crush

Mun täytyy todellakin perehtyä paremmin! Hermostuin siihen jokin aika sitten, että iso osa tuotteista oli "liian selviä kopioita" designtuotteista, mutta no, syön sanani, kopiohan se kai tämäkin... Mutta nyt näytti kivalta monikin juttu...

Diva (Ei varmistettu)

Kiva matto! Hyvä, jos Sä ostat matot Siwasta. Meidän Fia sanoi päiväkodin tädeille, että hänen kaikki vaatteet ostetaan R-Kioskilta!

Hertta
Lilou's Crush

Haha, toi on hyvä :) meilläkin kaikki vaan "tulee netistä" lapsella hajuakaan oikeista kaupoista :)

Kanerva72 (Ei varmistettu)

Minä kanssa ostin tuon maton viime kuussa täysin tietämättäni mistään hittijutuista. On aivan ihana. Pidän sitä makkarissa puolittain sängyn alla :).

Hertta
Lilou's Crush

Onpa kiva kuulla että on ihana! Se on meillä vielä tuossa pötköllään kääreissä kun tuo tytön huoneen muokkaus on ihan kesken. En malta odottaa sitä hetkeä, kun pääsen pötkähtämään siihen selälleni ja kaik on valmista :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.