Pelkkää pekonia

Lilou's Crush

Voi tätä joulupäivän autuutta.

Tarjolla vuoroin possua ja torakkaa pelilaudalla. Näistä eläinmaailman antimista kiitokset korvatunturille.

Aatto sujui perinteikkäästi. Lapset kilttejä, pukki antelias, ruoka maittavaa, sauna kuuma ja mieli hyvä, lämmin ja hellä. Mitäpä sitä muuta pieni ihminen halajaisi joulunpyhiltä?

...Paitsi ensi yöltä pidempiä unia, sillä nukuin ihan turkasen huonosti, ja sama vika perheen pienimmällä. Taitaa olla ujo uni vieraisilla. Käy kyllä kateeksi mihin ja milloin vain nukahtavia lajitovereita, hitsi kun nyt on vauvansylittäjiä joka hetkelle ja voisi puuhata omia juttuja, mutta jaksan vain haukotella! Ehkä ensi yönä on tukuisammat unet luvassa viimeyön valvomisen jälkeen. Käyköhän kelleen muulle kyläpaikoissa tällä viisiin? 

Nyt rapsautan lahjasuklaat auki ja kaivan taas kutimen esille. Vai olisiko tuon punanutun tuoman joulukirjan avaamisen aika... Tärkeitä päätöksiä!

Leppoisaa joulua <3

Kommentit

I May Say (Ei varmistettu)

Hyvää Joulua teille!
Minä normaalisti nukun erittäin huonosti "vieraissa", mutta viime yönä nukuin kuin tukki. Liekö 1 h pulkkamäellä, 1,5 h lumitöillä vai 1,5 h hautausmaareissulla ollut osuutta asiaan. Tai sillä järkyttävällä määrällä kalapöydän antimia.. Kerrankin näin päin.. Parempia unia tänä yönä toivottelee Ai Mei Sei

Hertta
Lilou's Crush

Jotenkin se helpottaa harmitusta, kun tietää, että ei ole riesan kanssa yksin :)  ihanaa että sait nauttia selvästi ansaitusta levosta! Toinen yö meni meilläkin ehkä vähän paremmin, sitten käytiin kotona nukkumassa omalla Tempurilla yksi yö, ja palattiin taas yhdeksi kamalan vähäuniseksi yöksi. Voit uskoa, että kun tässä paraikaa omassa pedissä pötköttelen, ai että on ihanata :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.